Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο· η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-
Η ευτυχία είναι απλή, σαν τη σκέψη ενός παιδιού .-
~ Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) ~ Όταν δεν έχεις κάνει αυτό που αγαπάς , πρέπει να αγαπάς αυτό που έχεις.- (Σίλερ).-
~ Το μόνο κόσμημα, που δεν υπόκειται σε φθορά είναι η Γνώση.- (Φούλερ).-
~ Εκείνο που γνωρίζουμε είναι μηδανηνό , ενώ εκείνο που αγνοούμε είναι άπειρο .(Λαπλάς).-
~ Είναι σκληρό να αποτύχεις , είναι όμως πιο σκληρό το να μην έχεις δοκιμάσει να πετύχεις. (Θ Ρούσβελτ).- 'Αλλο σκευάσματα και άλλο κατασκευάσματα ,-
`~ Ηγλώσσα της καρδιάς είναι τα μάτια. (Γ.Σανδή).-
~ Ο Ευφυής άνθρωπος αλλάζει γνώμη , ο ανόητος ποτέ.(Στερό).-
~ Η Ζωή είναι όμορφη όταν θέλουμε να την βλέπουμε όμορφη. (stamos).- Οι ιδέες πεθαίνουν όταν σταματήσεις να αγωνίζεσαι για αυτές.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ο ΜΠΑΡΜΑΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ *

** Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ :



ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΠΑΡ' ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ‏ :

~*

---ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ FUNDS ΘΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ !!!!
---Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ή ΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.
-- Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ [ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ], ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ:
-ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΝΕ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ Β. ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ [ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Β. ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ, ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ] ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ [Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΡΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ], ΘΕΛΟΥΝ Ν’ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΓΑΙΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ…..
-ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΥΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ [ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-FUNDS] ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ [ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΗΛΕΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΚΛΠ], ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
===>> ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ [ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΤΕ, ΑΤΕ, ΤΤ, ΟΠΑΠ, ΚΛΠ] Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ, Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!!!
- Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΗΣ ΓΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ» ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
- ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ [ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ]. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ -ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ- ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΚΛΠ ΕΡΓΑ????
- ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΔΙ' ΑΥΤΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ/ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ [ΒΑΓΔΑΤΗ/ΒΑΒΥΛΩΝΑ], ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ/ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. [ΜΕΤΑ, ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Β.ΑΦΡΙΚΗ].
- ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΗΔΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΠΛΟΙΑ.
Το κείμενο στάλθηκε από τον φίλο ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ
=======================================================
Είναι κι αυτά, μερικές σκέψεις και συγκροτημένες επιγραμματικές αναλύσεις, που συμπληρώνουν το παζλ της πολιτικής αλητείας των 30 τελευταίων χρόνων.
ΠΡΕΠΕΙ να τους τσακίσουμε και να τους εξαφανίσουμε, γιατί το κόστος θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Ο κάθε απατεώνας, όταν δεν σπάσει η κεφάλα του για να χυθούν τα σκατά της κεφαλής του στο πάτωμα, αποθρασύνεται και θα σε γονατίσει για πάντα στη σκλαβιά που ήδη βιώνεις.
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ


** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο eatheia σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΚαλημέραΕπισκεφτείτε και το νέο ιστολόγιο “ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας”http://eatheia.blogspot.com/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/eatheia/


** Shtyle.fm - lunetta's birthday on Μάρτιος 7!‏

Από:
birthday-reminder@shtyle.fm

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία

Εστάλη:
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010 2:08:20 πμ

Προς:
stamoskal@windowslive.com

lunetta's birthday on Μάρτιος 7!
lunetta Your Shtyle profilestamoskal
Hi stamoskal,lunetta's birthday on Μάρτιος 7!
send a gift click to send
Your Shtyle.fm login is stamoskal@windowslive.com
Forgot password? Share ringtones, songs, documents with your Shtyle.fm friends. 100MB of online storage space with your account.


** Ο Stelios Savourdos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων. Θέμα: O... ιπποκόμος. "Πιο αξιοθρήνητο θέαμα πρωθυπουργού, που (επι περίπου 6 μήνες) απολογείται στα Ευρωπαϊκά "κοράκια" δεν έχει ξαναγίνει. Δεν είπαμε να τους...δείρει, αλλά όχι και τόση δουλικότητα. Φτάνει..." Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1207134991339&mid=1fce5f8G56358b7cG19f1e61G0&n_m=stamoskal%40windowslive.com


** Η Stalo σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "SXtheMadArtist [ElectronicSoundScapes] OnLine Radio Show" αύριο. Η Stalo λέει, Every Sunday 20:00 -21:00 (Cyprus time) SXtheMadArtist [ElectronicSoundScapes] An hour of Electronic Music session with various themes of Experimental/ Chillout & Electronica Musica Exclusive for Blueraccoon Online Radio http://www.facebook.com/l/1b10e;www.blueraccoon.fm/ Εκδήλωση: SXtheMadArtist [ElectronicSoundScapes] OnLine Radio ShowΤύπος: Ακουστικό Πάρτυ'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 07 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ.Ώρα Λήξης: Αύριο, 07 Μαρτίου στις 9:00 μ.μ.Τοποθεσία: http://www.facebook.com/l/1b10e;www.blueraccoon.fm Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=363121369344&mid=1fcb65fG56358b7cG19f049fG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


** Ο Jaime σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΑΣ - MAGIC COLLEGE". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=338678313411&mid=1fcb231G3dd6e022G11d689eG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook



** [ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας] Νέο σχόλιο για το Πιστοί στα ήθη και τις παραδόσεις του Πάσχα εμφανί....‏
Από:
stamos-dynami (noreply-comment@blogger.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010 12:37:18 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Ο χρήστης stamos-dynami άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Πιστοί στα ήθη και τις παραδόσεις του Πάσχα εμφανί....": ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ !! Συγχαρητήρια !ΣΤΑΜΑΤΗΣ

~* http://stamos-dynami.blogspot..com/2010/03/ta-nea.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ * TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ -Τοπικά Νέα και άλλα Ανάρτηση σχολίου.


** Ο χρήστης Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Πιστοί στα ήθη και τις παραδόσεις του Πάσχα εμφανί...": eromless

~* http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/ta-nea.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ * TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ -Τοπικά Νέα και άλλαΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ !! ΣΤΑΜΑΤΗΣ Ανάρτηση σχολίου.

**

~** "Δημήτρης Χίλιος - Συγγραφέας" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏
Από:
Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010 12:39:50 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)

Ο Δημήτρης Χίλιος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Δημήτρης Χίλιος - Συγγραφέας.

--------------------
(χωρίς θέμα)

Απόσπασμα από το μυθιστόρημα "Χάρτινα φιλιά", εκδ. Πατάκης.
**************

ΨΑΡΙΑ ΘΑ ΕΨΗΝΑΝ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ συνοδευόμενα από άγρια χόρτα του βουνού και για επιδόρπιο χαλβάς από σιμιγδάλι και αμύγδαλα, οι καλεσμένοι της θα έρχονταν κατά τις επτάμιση. Η Βουλγάρα είχε να τακτοποιήσει το σπίτι, να βράσει τα χόρτα, τα ψάρια ήσαν καθαρισμένα, αλατισμένα, έτοιμα, κι η Μεταξία είπε να ξεπορτίσει μετά το μεσημεριανό τους, έτσι να ξεσκάσει μια στάλα που την έφαγε η μελέτη του ρόλου.
Ψιλόβρεχε από το πρωΐ, τέλη Νοεμβρίου, το τουρνουά μπιρίμπας των κυριών της πόλεως πλησίαζε στον τελικό κι υπήρχε ενδιαφέρον μεγάλο που θα κορυφωνόταν τις μέρες των Χριστουγέννων. Μετά τις γιορτές θα ξεκινούσε καινούργιος κύκλος.
Όποια δεν φρόντισε νωρίς να μάθει χαρτιά, θα έχει κακά γεράματα, α-πεφάνθη με σηκωμένο φρύδι η κυρία Δημάρχου στη συνάντηση των ημι-τελικών του τουρνουά στο σαλόνι της Αριστέας. Άποψη τεκμηριωθείσα προ πολλού στα διαλείμματα των παρτίδων κουμ-κάν, αγωνίας και μπιρί-μπας, αθλοπαιδειές στις οποίες διέπρεπε η κυρία Δημάρχου από νεωτάτη. Κι η Λιμενάρχαινα αναψοκοκκινισμένη από το σφίξιμο του κορσέ και της χασούρας, παρηγορήθηκε εκεί μ’ ένα Όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη, κι έκλεισε πονηρά το μάτι στη Φιλιππούλα πού, αν και νεοφώτιστη, δεν τα πήγαινε καθόλου άσχημα με βαλέδες και ρηγάδες γιατί τους έβλεπε και ολίγον ως απεικόνιση του Σεβασμιωτάτου.
Βλακείες, είπε μονάχα η Μεταξία, έτσι γενικώς και αορίστως. Όποιος κερδίζει στα χαρτιά, κερδίζει παντού. Και με μια αριστοτεχνική κίνηση άφησε το τσιγάρο στο σταχτοδοχείο της πλαϊνής ανθοστήλης, άπλωσε τα φύλλα της τράπουλας στο τραπέζι κι έκλεισε την παρτίδα υπέρ της.
Ήθελε από ώρα να φύγει, τις βαρέθηκε, αλλά περίμενε να χάσει πρώτα δυο-τρείς παρτίδες, μην την πουν ξελιγωμένη που άρπαξε τα κερδισμένα και την κοπάνησε. Μπορεί να την είχαν αποδεχτεί απολύτως οι κυρίες της πόλεως και να επιζητούσαν τη συναναστροφή της, κατά βάθος όμως υπήρχε μια επιφύλαξη καλά κρυμμένη¨ κι από τις δυό πλευρές.
Έτσι, για να μην χαλάσει το χατίρι της Αριστέας πήγε στον ημιτελικό, που και κείνη υποκύπτοντας στις πιέσεις οργάνωσε στο σαλόνι της, γιατί πάντα οι άλλες επικαλούνταν τη γκρίνια του συζύγου. Μόνο η δεσποινίς Φιλιππούλα δεν την επικαλείτο, αλλά ήταν καινούργια στο άθλημα, ήταν και το πένθος νωπό, από του χρόνου πολύ ευχαρίστως τις διαβεβαίωνε. Η συντροφιά ξανάβρισκε τη φρέσκια, λαμπερή, γιομάτη ζωντάνια Φιλιππούλα που όλες αγαπήσανε.

Δευτέρα απόγευμα, παραμονή του αγίου Ανδρέου, το παιχνίδι πλην του καφέ και του τσιγάρου απαιτούσε περισυλλογή. Τη σιωπή έσπαζε το ραδιόφωνο, ένα παλιό ξύλινο μοντέλο, το πρώτο που ήρθε στην πόλη, καυχιόταν η Αριστέα ως μαθήτρια της ογδόης τότε και κόρη βουλευτού, η βελόνα σταματημένη στο πρώτο πρόγραμμα. Σε τι κόσμο θα ζήσουμε, σχόλια και προτάσεις από τη Μαρία Ρεζάν. Έξω η βροχή επέμενε.
Η Μεταξία προτιμούσε τη Γιολάντα Τερέντσιο που έβγαινε παλιότερα στην ίδια εκπομπή, ακούγονταν πιο θεατρική η φωνή της.
Τα τζάμια της μπαλκονόπορτας θαμπά, έδειχναν ακαθόριστες τις εικό-νες στην Λεωφόρο Ναπολέοντος Ζέρβα, φευγαλέες, το φως να διαθλάται και μέσα στο σαλόνι της Αριστέας γύρω στο τραπέζι-ροτόντα κάτω από τον μπρούτζινο πολυέλαιο με τα κρύσταλλα, οι προκρινόμενες του τουρνουά έβαζαν τα δυνατά τους.
Η Μεταξία, αν και με πολλές απουσίες, συμμετείχε στα ημιτελικά κατά παράβαση των συμφωνηθέντων εξ αρχής κανόνων, μα με τη συγκατάθεση των υπολοίπων που αγωνιούσαν για την πορεία του παιχνιδιού, αλλά συγ-χρόνως επιθυμούσαν να το διανθίσουν με τη λάμψη της πρωταγωνίστριας. Έτσι, για να καθιερώσουν το θεσμό και για να γράψουν στα ψιλά οι κοσμικές στήλες των τοπικών εφημερίδων. Συγχρόνως χάϊδευαν το σκόρδο ή τη γαλάζια ματόχαντρα κρυμμένα στην τσέπη της ζακέττας, επικαλούνταν ξόρκια μυστικά και τηρούσαν συνήθειες πολύ προσωπικές σχετιζόμενες πάντα με προηγούμενες νίκες.
Σαν ήρθε η Βουλγάρα με τις ομπρέλες στην πόρτα της φαρμακοποιού, η ώρα ήταν έξι και μισή.
Αποχαιρέτισε η Μεταξία την ομήγυρη προφασιζόμενη κούραση και μια υποχρέωση, πέταξε ένα κοπλιμέντο στη Φιλιππούλα, έτσι, να σκάσει τη Λιμενάρχαινα, φίλησε σταυρωτά την Αριστέα μα στον αέρα για την προστασία του μεϊκ-άπ και κατέβηκε τα σκαλοπάτια. Άνοιξε την ομπρέλα της, ενθύμιον ταξιδίου εις Ρόδον, διέσχισε το κηπάκι με σηκωμένους τους γιακάδες του παλτού από αστρακάν, και, βιαστική, πέρασε απέναντι ακολουθούμενη από την αμπιγιέζ κουκουλωμένη από αδιάβροχο βυσσινί, ποδήρες. Είχε βραδιάσει για τα καλά.
Απόψε θα την επισκεπτόταν ο Ιγνάτιος συνοδευόμενος από τον διάκο και την Παρθενία, είχε ανάγκη τη συντροφιά του, στα δύσκολα πάντα τον είχε ανάγκη. Είπαν να κάνουν τη σύναξη γύρω απ’ το τζάκι πολυπληθέστερη, με χαρά τους δεχόταν η Μεταξία και τελευταίως πρόσθεσε στην οικογένεια την Αριστέα που είχε αναλάβει πια καθήκοντα γραμματέως και μυστικοσυμβούλου της πρωταγωνίστριας.
..................................................................................................
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1097524173840&mid=1fd7fa3G56358b7cG19f58a6G0&n_m=stamoskal%40windowslive.com


~** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism. --------------------Θέμα: 1932: Ο μακεδονικός λαός ζει κάτω από την ελληνική κυριαρ 1932: Ο μακεδονικός λαός ζει κάτω από την ελληνική κυριαρχία! http://www.facebook.com/l/1eebc;blackblogofcommunism.wordpress.com/2010/03/07/1932-%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bb%ce%b1%cf%8c%cf%82-%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb/-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1148325368940&mid=1fd0960G3dd6e022G11d8b41G0&n_m=snstam%40gmail.com ...... Έτσι, για να μαθαινουν και οι νεοτεροι και να μην δεχονται ΑΚΡΙΤΑ τις προπαγανδες και τα ψευδη των αναρχο-αριστερων.-

** Ο Enimerosi Diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του Τζουλια ελα...Θα κανουμε Σαμπάνια. Θέμα: κατεβαστε το......με ηχο χωρις ιους"http://www.facebook.com/l/1eebc;arm.in/ck3" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1386044373757&mid=1fd123cG3dd6e022G11d8de7G0&n_m=snstam%40gmail.com .-


**
** Twitter Newsletter 2010 - Edition #1‏
Από:
Biz Stone (@Biz) (twitter-bulkr-snstam=gmail.com@postmaster.twitter.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010 6:37:06 πμ
Προς:
snstam@gmail.com
Hi there,In the early days of Twitter, I used to send out short updates just to keep everyone in the loop since so much was happening. It's been a while, but you signed up for short, monthly updates from Twitter so we thought it was time to start sharing more information. We've had quite a year. If you haven't visited in a while, we'd like to invite you to come have a look at http://twitter.com -- we've been busy!
Growing UpIn the course of a year, registered Twitter accounts have grown more than 1,500% and our team has grown 500%. Recently, we hired our 140th employee! His name is Aaron and he's an engineer focused on building internal tools to help promote productivity, communication, and support within our company. We celebrated with a little dance party.
Features of NoteSome features of note that we released over the course of a year include the ability to create lists, quickly spread information with a retweet button, and an easier way to activate your mobile phone to work with Twitter over SMS. We also built a new mobile web site that looks and works much better on smart phones.
Feeling InspiredBy working together during critical times when others needed help, sharing important information that otherwise might not make the news, and inventing new and interesting ways to use Twitter, you've shown us that Twitter is more than a triumph of technology -- it is a triumph of humanity. Projects like Fledgling and Hope140 were inspired by you.
Chirp!While there may only be 140 full-time employees working at the Twitter offices, there are thousands of dedicated platform developers who have now created more than 70,000 registered Twitter applications creating variety and utility for all of us. We'll be gathering this spring at Chirp, our first ever official Twitter developer conference.
Thanks,Biz Stone, Co-founder (@Biz)Twitter, Inc.
PS: This was sent to snstam@gmail.com for the account @stamos01. If you'd rather not receive newsletters from Twitter, you can unsubscribe immediately. For questions, please visit us at Twitter Support.


~** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism. --------------------Θέμα: 1932: Ο μακεδονικός λαός ζει κάτω από την ελληνική κυριαρ 1932: Ο μακεδονικός λαός ζει κάτω από την ελληνική κυριαρχία! http://www.facebook.com/l/08f7c;blackblogofcommunism.wordpress.com/2010/03/07/1932-%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bb%ce%b1%cf%8c%cf%82-%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb/-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1148325368940&mid=1fd0931G56358b7cG19f2eddG0&n_m=stamoskal%40windowslive.com
**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου