Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο· η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-
Η ευτυχία είναι απλή, σαν τη σκέψη ενός παιδιού .-
~ Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) ~ Όταν δεν έχεις κάνει αυτό που αγαπάς , πρέπει να αγαπάς αυτό που έχεις.- (Σίλερ).-
~ Το μόνο κόσμημα, που δεν υπόκειται σε φθορά είναι η Γνώση.- (Φούλερ).-
~ Εκείνο που γνωρίζουμε είναι μηδανηνό , ενώ εκείνο που αγνοούμε είναι άπειρο .(Λαπλάς).-
~ Είναι σκληρό να αποτύχεις , είναι όμως πιο σκληρό το να μην έχεις δοκιμάσει να πετύχεις. (Θ Ρούσβελτ).- 'Αλλο σκευάσματα και άλλο κατασκευάσματα ,-
`~ Ηγλώσσα της καρδιάς είναι τα μάτια. (Γ.Σανδή).-
~ Ο Ευφυής άνθρωπος αλλάζει γνώμη , ο ανόητος ποτέ.(Στερό).-
~ Η Ζωή είναι όμορφη όταν θέλουμε να την βλέπουμε όμορφη. (stamos).- Οι ιδέες πεθαίνουν όταν σταματήσεις να αγωνίζεσαι για αυτές.

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ ΆΛΛΑ *

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ ΆΛΛΑ :


ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ …ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :

· Πασχαλινές ιδέες!! - Παίξτε με τα χαμομηλάκια σας βάφοντας αυγά!!

· Τί είναι ο Φθόνος;

· Αξιοπρέπεια


Πασχαλινές ιδέες!! - Παίξτε με τα χαμομηλάκια σας βάφοντας αυγά!!
Posted: 26 Mar 2010 02:11 PM PDT




Φυσική βαφή αυγών
θα χρειαστείτε
· άσπρο ξύδι
· κουτάλι
· λάδι (καλαμποκέλαιο)
· παντζάρια, για ροζ αυγά
· άσπρα ξερά κρεμμύδια για πορτοκαλί αυγά
· φλούδες πορτοκαλιού ή λεμονιού για κίτρινα αυγά
· φύλλα σπανακιού ή μαϊντανός για πράσινα αυγά
· μούρα για μπλε αυγά
· καφέ για καφέ αυγά
Για κάθε φυσική βαφή, βράστε νερό για μισή ώρα με τα υλικά που έχετε στην κουζίνα (ανάλογα με τα παραδείγματα πιο πάνω).
Στραγγίξτε το υγρό και βάλτε το πάλι στην κατσαρόλα - βράστε τα αυγά για ένα τέταρτο. Εάν τα αφήσετε περισσότερη ώρα στο υγρό, θα πάρουν πιο σκούρο χρώμα.
Για να μπορέσετε να δείτε την διαφορά της βαφής, αλλά και να δημιουργήσετε σχέδια, κολλήστε πάνω στα αυγά πριν τα τοποθετήσετε στο υγρό αυτό, κάποια χαρτάκια με κολλητική ταινία ή σκέτη κολλητική ταινία, να ζωγραφίσετε με κερί, ή με διαφανές βερνίκι νυχιών. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε φυλλαράκια πάνω στα αυγά και μετά να τα τυλίξτε με ένα ναύλον καλσόν έτσι ώστε να τα κρατάει στην θέση τους.
Όταν τα βγάλετε από το υγρό ξεκολλήστε τα χαρτάκια/τις ταινίες και δείτε το αποτέλεσμα. Με ένα πανάκι ποτισμένο σε λίγο λάδι, γυαλίστε τα χρωματιστά σας αυγά.

Βάψτε τα αυγά σας με κηρομπογιές (απο 2 ετών)
Αφού βράσετε τα αυγά, ενώ είναι ακόμα ζεστά (περιμένετε μέχρι να έχουν θερμοκρασία που να μπορείτε να τα κρατήσετε στο χέρι σας) μπορείτε να τα ζωγραφίσετε με κηρομπογιά. Ειδικά εάν η κηρομπογιά είναι καλής ποιότητας (πχ λαδοπαστέλ), τα χρώματα θα είναι πολύ έντονα καθώς λιώνουν πανω στο αυγό και θα μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες τεχνικές (π.χ. τρίψτε τα χρώματα γύρω γύρω από το αυγό, στρίβοντάς το γύρω από τον άξονά του - θα σχηματιστούν δαχτυλίδια).

Χρώματα ζαχαροπλαστικής ή νερομπογιές (από 3 ετών)
Αφού βράσετε τα αυγά, τοποθετήστε τα σε αυγοθήκες, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να τα ζωγραφίσουν γύρω γύρω χωρίς να τα κρατούν στα χέρια τους.
Τι θα γίνει αν ζωγραφίσετε σε ένα αυγό το οποίο προηγουμένως διακόσμησατε με διάφορα σχέδια με κηρομπογιές;
Τι θα γίνει εάν στάξετε πολλά χρώματα από την κορυφή του αυγού; Τι θα γίνει εάν κολλήσετε διαφανή ταινία πριν ζωγραφίσετε τα αυγά και όταν στεγνώσουν την αφαιρέσετε;

Διακόσμηση άδειου κέλυφους αυγού (απο 7-8 ετών)
Ένας παραδοσιακός τρόπος διακόσμησης με τον οποίο θα μπορέσετε να κρατήσετε για χρόνια το έργο σας, είναι η ζωγραφική επάνω σε άδειο κέλυφος αυγού.
Σαπουνίστε καλά το αυγό, για να είναι καθαρό. Τρυπήστε με μια βελόνα το αυγό σε δύο μέρη, πάνω και κάτω. Κάντε την κάτω τρύπα του αυγού λίγο μεγαλύτερη (π.χ. πάχος όσο 3-4 βελόνες), από την επάνω τρύπα (π.χ. πάχος όσο δυο τρεις βελόνες),και αρχίστε να φυσάτε το αυγό απο την πάνω τρύπα. Θα αρχίσει να αδειάζει και σε λίγη ώρα θα έχετε ένα άδειο κέλυφος αυγού. Θα είναι προτιμότερο να περιμένετε μια μέρα έτσι ώστε να στραγγίξει εντελώς το αυγό απο μέσα, πριν αρχίζετε να το ζωγραφίζετε.Όποιο τρόπο και να επιλέξετε (νερομπογιές ή τέμπερες ή κολλάζ) φροντίστε να καλύψετε με μια στρώση ειδικού βερνικιού για να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου.

Εναλλακτική κατασκευή με κέλυφος αυγού (απο 5 ετών)
Δείτε αυτό το άρθρο http://www.parents.gr/events/a352

Πείραμα με αυγά - Αυγά και η υγρή και στέρεη μάζα

Ποιο αυγό είναι βρασμένο και ποιο είναι ωμό?
θα χρειαστείτε:
· ένα καλά βρασμένο αυγό ( που να έχει κρυώσει και να έχει την ίδια θερμοκρασία με τα ωμά αυγά)
· δυο ωμά αυγά
Δείξτε στο παιδάκι σας τα αυγά και ρωτήστε εάν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο αυγό είναι το βρασμένο και ποιο το ωμό, χωρίς να τα σπάσουν.Αφήστε τα να εξετάσουν τα αυγά μέχρι να κάνουν κάποια εκτίμηση ή να τα παρατήσουν και μετά πείτε τους ότι υπάρχει μια μυστική μέθοδος με την οποία θα μπορούν να ανακαλύπτουν ποιο αυγό είναι το βρασμένο.Τοποθετήστε τα αυγά σε μια λεία επιφάνεια και στριφογυρίστε τα έτσι ώστε να γυρνούν γύρω από τον εαυτό τους. Προσπαθήστε να καταφέρετε να γυρνούν και τα τρία ταυτόχρονα γύρω γύρω, και τότε ρωτήστε το παιδάκι σας ποιο αυγό είναι διαφορετικό.Τα δύο ωμά αυγά κουνιούνται πέρα δώθε, ενώ το βρασμένο αυγό στριφογυρίζει γύρω γύρω. Ακουμπήστε τα αυγά την ώρα που γυρνούν - τα δύο ωμά αυγά θα συνεχίσουν να κουνιούνται πέρα δώθε, ενώ το βρασμένο αυγό θα σταματήσει εντελώς να κουνιέται από την στιγμή που το σταματήσατε το στριφογύρισμά του.
Όταν γυρνάτε τα ωμά αυγά γύρω γύρω, ο κρόκος και το ασπράδι κουνιούνται και αυτά μέσα στο κέλυφος του αυγού.Η ορμή του στριφογυρίσματος κάνει το εσωτερικό του αυγού που έχει υγρή μορφή να κουνιέται σε άλλο ρυθμό από ότι το εξωτερικό του αυγού το οποίο είναι στέρεο. Έτσι, ακόμα και αν έχετε σταματήσει το ωμό αυγό, το εσωτερικό του, ο κρόκος και το ασπράδι δηλαδή, ακόμα κουνιούνται στον ρυθμό του στριφογυρίσματος.
Το βρασμένο αυγό δεν συνεχίζει να κουνιέται μιας και το εσωτερικό του, αφού έβρασε, δεν είναι πια υγρό, πράγμα που σημαίνει ότι το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυγού κουνιούνται στον ίδιο ρυθμό. Όταν το σταματάτε, δεν συνεχίζει να κουνιέται όπως το ωμό αυγό.
Μπορείτε να κάνετε ένα πείραμα με ένα μισογεμάτο ποτήρι νερό, κουνήστε το γύρω γύρω και τοποθετήστε το στο τραπέζι. Παρατηρήστε τι συμβαίνει. Το νερό συνεχίζει να γυρνά;
Κάντε το ίδιο και με ένα ποτήρι με αλεύρι.
parents
http://www.hamomilaki.gr/

Τί είναι ο Φθόνος;
Posted: 26 Mar 2010 05:58 AM PDT



Σύμφωνα με την ορολογία στο λεξικό, είναι:
ΦΘΟΝΟΣ: Το έντονο αίσθημα δυσαρέσκειας για την υπεροχή, τα αγαθά, ή την ευτυχία του άλλου.
H ζήλια που συνοδεύεται από κακία και μίσος.Ζήλια- φθόνος - ζηλοφθονία - ζηλοτυπία. Η λέξη ΖΗΛΙΑ δηλώνει είτε την επιθυμία που γεννάται σε κάποιον να αποκτήσει κάτι καλύτερο ή πλεονεκτικότερο που διαθέτει ένας άλλος είτε το δυσάρεστο συναίσθημα που νοιώθει κανείς απέναντι σε κάποιον που υπερέχει.
Το ΦΘΟΝΟΣ είναι κακόσημη λέξη. Δηλώνει το μίσος που γεννάται στην ψυχή κάποιου για τα πλεονεκτήματα ή τα αγαθά που έχει κάποιος άλλος.
Ο Μέγας Βασίλειος για τον φθόνο μας λέγει: Όπως ακριβώς η σκουριά το σίδηρο, έτσι ο φθόνος καταστρέφει την ψυχή που την έχει αυτήν...
Ο βασιλεύς της Σπάρτης Άγις που συκοφαντείτο από τους συγγενείς του παρακινήθηκε από τους αυλικούς του να τους τιμωρήσει. Εκείνος όμως δεν συμφώνησε μαζί τους, αλλά απήντησε με ηρεμία: «Τους λυπούμαι κατάκαρδα. Ο φθόνος είναι η χειρότερη μορφή αυτοτιμωρίας. Τιμωρούνται μόνοι τους. Πρώτον από το πάθος των και δεύτερον από τις δικές μου αρετές. Αυτή η τιμωρία τους αρκεί». Το πάθος του φθόνου αποτελεί μία αδιάκοπη κόλαση και μια συνεχή τιμωρία στον φθονερό.

Αφορμή: Eleni Zavrou
Πηγή: Άγιον Ορος Το Περιβόλι της Παναγίας
http://www.hamomilaki.gr/

Αξιοπρέπεια
Posted: 26 Mar 2010 05:08 AM PDT
ΤΟΝ ΞΕΦΤΊΛΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ... ΨΩΜΙΑΔΗ... ΤΟΥ ΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟ... ΒΡΑΒΕΙΟ...




Ρόμπα και... πέντε παράδες τον έκανε τον «πολύ» Παναγιώτη Ψωμιάδη ένας Πιεριέας!Είναι ο Αντώνης Ζαρακανέλας, τέως (συνταξιοδοτηθείς) Γενικός Διευθυντής της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, που αρνήθηκε να παραλάβει την τιμητική πλακέτα που ήθελε να του απονείμει ο Νομάρχης (μαζί με άλλους 53 πρώην υπαλλήλους της νομαρχίας Θεσσαλονίκης) σε ειδική τελετή στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.«Για τρία ολόκληρα χρόνια έμεινα εντελώς αναξιοποίητος παρά τα υψηλά μου καθήκοντα ως γενικού διευθυντή και παρά τον παχυλό μισθό μου, που έφτανε τα 3.900 ευρώ μηνιαίως. Όλο αυτό το διάστημα το περιβάλλον του νομάρχη με υπονόμευε και με διέβαλε συστηματικά. Θεωρώ ότι είναι κοροϊδία, είναι μια βράβευση χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, και δεν έχω κανέναν λόγο να την αποδεχτώ», δήλωσε δημόσια ο κ. Ζαρκανέλλας κι αποχώρησε από την αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου.

Αναρτήθηκε από ΚΡΑΧΤΗΣ Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010
http://www.hamomilaki.gr/


*Γεια σου Stamatios,
Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα.
Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης.


** Προβληματισμός Σαμαρά για τη συμφωνία



«Οι ώρες αυτές είναι για περισυλλογή, όχι για πανηγυρισμούς», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό του για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ.
«Οι ώρες αυτές είναι για περισυλλογή, όχι για πανηγυρισμούς», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό του για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ. Ακόμη, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε την άμεση λήψη μέτρων τόνωσης της αγοράς «για να μη βαθύνει και γίνει μόνιμη η ύφεση», τονίζοντας ότι διαφορετικά «σε λίγο θα μας επιβληθούν νέα χειρότερα μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος». Ο κ. Σαμαράς σημειώνει στα θετικά την απόφαση της ΕΚΤ με την οποία «αποτρέπεται η πιστωτική ασφυξία στην ελληνική αγορά». «Αυτό το παλέψαμε ως Ν.Δ εδώ και πολύ καιρό», συνέχισε αναφέροντας ότι ήταν μία εκ των τριών βασικών προτάσεων που ο ίδιος κατέθεσε στην πρόσφατη συνάντησή του με τους υπουργούς οικονομικών του ΕΛΚ. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε σοβαρούς προβληματισμούς για το κυρίως μέρος της συμφωνίας, τόσο για το περιεχόμενό της όσο και για τον τρόπο και τη διαδικασία που μπορεί να λειτουργήσει. Ανέφερε πως για να πάρει η Ελλάδα βοήθεια απαιτείται να έχει φτάσει στο έσχατο σημείο χωρίς να προσδιορίζεται ποιό είναι αυτό. «Να δανείζεται με 6% από τις αγορές; Να δανείζεται με 8% από τις αγορές; Να μη μπορεί να δανειστεί καθόλου; Δηλαδή ζητούν από την Ελλάδα να φτάσει στα όρια της χρεοκοπίας για να τη βοηθήσουν;», ρώτησε επισημαίνοντας πως εμείς ζητήσαμε στήριξη για να μη φτάσουμε στα όρια αυτά. Επίσης ανέφερε πως ακόμα και αν μπαίναμε στη διαδικασία βοήθειας κάτω από τέτοιους όρους, η συμφωνία επιβάλλει τη λήψη τελικής απόφασης από κάθε χώρα της ευρωζώνης με ομοφωνία κάτι το οποίο στη πράξη μπορεί να σημαίνει και νέα μέτρα και «συνεπώς πρόκειται για εξαιρετικά επώδυνη διαδικασία». Ο κ. Σαμαράς είπε επίσης ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πακέτο της συμφωνίας «φωτογραφίζει επιπλέον δυσμενείς όρους για την Ελλάδα και συνιστά υπονόμευση των ευρωπαϊκών θεσμών μια που οδηγεί στον έλεγχο μιας ευρωπαϊκής οικονομίας από ένα κατ’εξοχήν μη ευρωπαϊκό οργανισμό». Ο πρόεδρος της Ν.Δ κατέληξε επισημαίνοντας πως η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να ξεπεράσει το σκόπελο και να σταθεί μόνη στα πόδια της γιατί αυτό είναι το πιο συμφέρον για την ίδια. «Αυτό επιβάλλει και η αξιοπρέπειά της χώρας μας και η ανόρθωση της αξιοπιστίας της. Μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα και θα το κάνουμε μόνο με τις δικές μας δυνάμεις», είπε ..


** Αισιοδοξία Παπανδρέου από τις Βρυξέλλες



Στόχος μας είναι να μην χρησιμοποιήσουμε το μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας που αποφασίστηκε στις Βρυξέλλες, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και εκτίμησε πως δεν θα χρειαστούν πρόσθετα μέτρα.
Στόχος μας είναι να μην χρησιμοποιήσουμε το μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας που αποφασίστηκε στις Βρυξέλλες, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και εκτίμησε πως δεν θα χρειαστούν πρόσθετα μέτρα. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι οι καταθέσεις είναι ασφαλείς και ερμήνευσε τη συμφωνία ως μήνυμα προς τις αγορές να μην παίζουν με την Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα συγκαλέσει διάσκεψη επενδυτών από την διασπορά και από πολλές πλευρές του κόσμου, ενώ ερωτηθείς ποιο είναι το μήνυμα της Ελλάδας είπε «να τελειώνουμε με την φημολογία γιατί έχουμε την πραγματικότητα: Η Ελλάδα μπαίνει στον δρόμο για βιώσιμη οικονομία, ανταγωνιστικότητα και επενδύσεις με θετικά αποτελέσματα, το μήνυμα μας είναι πως εμείς κάνουμε την δουλειά μας και έμπρακτα μας στηρίζουν οι 27». Επίσης, ανέφερε ως παράδειγμα θετικής πορείας το γεγονός ότι ενώ το έλλειμμα στο πρώτο δίμηνο του 2009 ήταν 4 δισεκατομμύριο Ευρώ, φέτος στο αντίστοιχο διάστημα είναι 1 δισεκατομμύριο Ευρώ. «Είτε υπήρχε μηχανισμός, είτε όχι, έπρεπε να εφαρμόσουμε το Πρόγραμμα Σταθερότητας, τα μέτρα είναι δύσκολα και σκληρά, αλλά υπάρχουν και βασικές θεσμικές αλλαγές, όπως η δίκαιη φορολογία», είπε ο πρωθυπουργός, ερωτηθείς αν τον ανησυχεί το εσωτερικό μέτωπο, προσθέτοντας ότι σε ό,τι αφορά την κοινωνική συνοχή αν η χώρα δεν μπορούσε να δανειστεί η κατάσταση θα ήταν χειρότερη.-


** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο adesmeutoslogos σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλησπέρα...Σχετικά με τους ΟΥΚάδες http://www.adesmeutoslogos.co.cc/2010/03/blog-post_5789.html- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/adesmeutoslogos/ .-


** Η Gogo σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Giati??????". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=106349602726312&mid=21728b3G3dd6e022G128b97bG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


**Ο/Η ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣMarch 26, 2010 at 12:57pm
Θέμα: ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ !!!
Εθελοντική Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαλατσίου.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ = Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλή Σαρακοστή με υγεία και ψυχής ηρεμία. Πλησιάζουν οι ημέρες που πάντα συγκλονίζουν την ψυχή μας και πιστεύω ότι πρέπει όλοι να καθυποτάξουμε το εγώ μας κ ν'αστήσουμε το εμείς. Μόνο έτσι θα έχουμε ένα καλύτερο κόσμο και ένα καλύτερο αύριο.Παράκληση μην ξεχνάτε το αγώνα μας κατά της φτώχειας. Βοηθείστεμας όλοι με τις προσφορές σας για να μας δώσετε την δυνατότητα να προσφέρουμε και εμείς όσον το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας. Η Εθελοντική Ομάδα Γαλατσίου ήδη ξεκίνησε σήμερα με τούς Κοινωνικούς συνεργάτες της, Παρασκευή 26 Μαρτίου και το Σάββατο 27 Μαρτίου μπορεί και Κυριακή λόγω των πολλών συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δύσκολες ώρες να προσφέρει βοηθήματα (ρουχισμό, παπούτσια, κουβέρτες, πακέτο τροφίμων κ.α.) στην διεύθυνση Καλαμών 36 Άνω Γαλάτσι, από 11:00 έως 17:00. Επίσης από τον χώρο σίτισης «ΣΠΙΤΙ ΓΑΛΗΝΗΣ»(Λυσίου και πηγής) θα προσφερθούν φρούτα, γεώμηλα και κρέας την Μεγάλη Πέμπτη. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές Γαλατσίου και άλλων περιοχών, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Άνω Γαλατσίου, τους Προσκόπους Γαλατσίου κ τον πρ. Δήμαρχο και νυν υποψήφιο με τον Δημοτικό συνδυασμό Γαλάτσι 21ος Αιώνας.Θεόδωρο Β. Τούντα. Ο υπεύθυνος της Εθελοντικής Ομάδας. Φραγκίσκος-Ελευθέριος Κουνάνης.

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1363653127318&mid=2172d8eG3dd6e022G128bc0aG0&n_m=snstam@gmail.com


** Ο Λαγωνικος Ιωαννης του Μιχαηλ άλλαξε το όνομα της ομάδας ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΝΙΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ. ΠΑΜΕ. σε ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ...ΠΑΜΕ. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=60442069760&mid=2173d97G56358b7cG1ad4e4bG40&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


**Hey Stamoskal,Reutter R just posted a new talk message to your profile.Click below to view your message:http://www.flixster.com/user/stamoskal?em.id=1982344492&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNzAyNTAxMjEyNzI7OWM0YzlhZWNhNGQxMTRlMDkyMjcyMzljNThjNGQ1NjY%3D#c=activities&m=email&s=talk_notifTo view Reutter R's profile click here:http://www.flixster.com/user/reutter?em.id=1982344492&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNzAyNTAxMjEyNzI7OWM0YzlhZWNhNGQxMTRlMDkyMjcyMzljNThjNGQ1NjY%3D#c=activities&m=email&s=talk_notifWe'll talk later,Flixster New! Get Flixster for iPhone, MySpace and Facebook.-


**Ο Λαγωνικος Ιωαννης του Μιχαηλ άλλαξε το όνομα της ομάδας ΛΑΓΩΝΙΚΟΣ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ.ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΠΟΙΗΣΗ. σε ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΝΙΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ. ΠΑΜΕ. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=60442069760&mid=21741c6G3dd6e022G128c60cG40&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook



**ωραία.gr

gεια σου , stamos1!

Στον πίνακα αυτή τη στιγμή:Varveri1 (51)Ελλάδα, Θεσσαλονίκης, Θερμαϊκού
Δεν σε έχουμε δει στο site για παραπάνω απο 2 βδομάδες στο ωραία.gr για αυτό είπαμε να σου θυμήσουμε το site.
Δυο βδομάδες είναι πολύς καιρός, πολλά πράγματα συνέβησαν εντωμεταξύ. Ας μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα.
Ο αριθμός σχολίων των φωτογραφιών σου είναι 0 και οι βαθμολογήσεις είναι 3. Έχε υπόψη ότι νέες φωτογραφίες λαμβάνουν πολύ περισσότερα σχόλια και ψήφους.
Περισσότερα για τους αριθμούς:
552 νέοι χρήστες στο site.
369 νέοι χρήστες από την πόλη σου, μπορείς να τους βρεις εύκολα από την αναζήτηση »
14 νέα ζευγάρια. Μπορείς να δεις την λίστα αυτών των ευτυχισμένων χρηστών στη σελίδα ζευγαριών »
10 νέα τεστ. Μπορείς να τα κάνεις στην σελίδα τεστ »
3 νέες και πρωτότυπες ομάδες. Κάποιες είναι ανοιχτές για όλους, βρες περισσότερα στην σελίδα ομάδων »
11 νέα online παιχνίδια. Παίξε και άφησε τα σχόλια σου στο τμήμα παιχνιδιών »
Πιστεύουμε ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα πράγματα στο site μας που θα σε φέρουν πίσω. Αν όχι, τότε... χαρήκαμε για την γνωριμία :) Ο λογαριασμός σου θα διαγραφεί σε μερικές βδομάδες και δεν θα επικοινωνήσουμε μαζί σου ξανά. Αλλά ελπίζουμε πως αυτό ποτέ δεν θα συμβεί!Φιλικά, η ομάδα του ωραία.gr
Αυτό το γράμμα έχει σταλεί στους χρήστες του ωραία.gr.Όνομα χρήστη: stamos1Ξέχασες τον κωδικό σου;http://www.wraia.gr/lost


**Ο/Η Giota σας έστειλε ένα μήνυμα.

Giota Anastasiadou A27 Μαρτίου 2010 στις 1:47 π.μ.
Θέμα: .
Σε ευχαριστώ για το αίτημα, όμως λόγω αριθμού φίλων το Facebook δεν μου επιτρέπει να προσθέσω άλλους σε αυτό το προφίλ. Θα χαρώ να σε συναντήσω στό νέο μου προφίλ στο GIOTA ANASTASIADOU B

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1337978924347&mid=21744a5G3dd6e022G128c721G0&n_m=snstam%40gmail.com

** Γεια σου Stamatios, Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα. Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης.-

** http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/,
http://www.glitter-graphics.com/ ,

http://www.publicdff.gr/ ,
http://stelioskazantzidis.blogspot.com/ Στέλιος Καζαντζίδης ,

http://www.anevlavis.gr/ , Ε . Ανεβλαβής ,-

* http://www.lib.uoa.gr/ , Βιβλιοθήκη.

http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/mail.aspx?wa=wsignin1.0&n=1935482089 , file:///C:/Documents%20and%20Settings/Admin/Επιφάνεια%20εργασίας/www.netstudio.gr/hosting/videohelp.htm, *************



http://www.sync.gr/stamos1

http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/mail.aspx?wa=wsignin1.0&n=1643167710 ,, SKALA1944@GMAIL.COM ,Βαγγέλης Διαμαντόπουλοςς , Σκάλα - Ν. Μεσσηνίας .- 6984360900 .- http://radiorock.9hz.com/ , ΧΡΗΣΤΟΣ, * ηλ.ταχειδρομειο http://hotmail.com/ ,Γιώργος
http://www.mpeisgreekmousicfantasy.com/ , Γιώργος-Λαρισσα.-
http://xrhstos-frik.blogspot.com/ , Χρήστος .-
http://www.star-musicforum.com/ , Ζωντανή Ραδιοφωνική Ελληνική Μουσική και Τραγούδια .- http://www.star-musicforum.com/forum/star/index.php , http://www.star-musicforum.com/forum/star/memberlist.php?=viewprofile&u=1446 , http://radiostathmosnews.9hz.com/ ,
http://www.star-musicforum.com/forum/star/ucp.php?mode=activate&u=1446&k=2TJ6ZPJJ15 ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Booking.com (http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/ApplicationMain_13.1.0132.0805.aspx?culture=el-GR&hash=4082565821) ,Ξενοδοχεία κ.α. http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=2744578886&albumId=218747623&ownerId=248269545 , Hi5 - stamos 2008.-
http://www.einrichten-design.com/ , Radio Model One .-
http://www.sebra.com/ , Radio Frequency Welding , -
http://www.splash.gr/ , Splash Διαφημιστική .-



4dh.com/Video , Radio ,
EligibleGreeks.com , Greek Dating - Find Love .-
elenakuschnerova.com , Free Classic Web Radio .-



http://www.airtickets.gr/ , Πτήσεις με Ολυμπιακή , -

http://en.4you.4dh.com/find/radio/?q3=radio&fgs=1 , Radio .-

http://eligiblegreeks.com/?affiliateID=google4Gr&gclid=CNffoJugjpYCFQSJugodnxABEg , Geek Dating - Find Love .-



http://www.facebook.com/reqs.php , stamatios skoulikas

http://www.facebook.com/reqs.php#!/?ref=home , stamatios skoulikas http://www.facebook.com/reqs.php#!/profile.php?ref=profile&id=1446349692 , stamatios skoulikas.-
http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/?ref=home .- Stamatios N. Skoulikas
http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/profile.php?ref=profile&id=1037492258 .- Stamatios N . Skoulikas .-


**





** http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-

http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-

http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOS .-
~ http://my.live.com/ ,
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 , Picasa Web Albuums… Διαχειρηση Αναρτήσεων.- FOTOGRAFIES STAMATIS .-
http://cid-A49E2CAF07361F5F.home.services.spaces.live.com/messages/ , or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss , .-
WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM , stamos.-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos1/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk ,

http://niannap.slide.com/ ,

http://asnstamrfara.slide.com/ , slide .-

http://www.slide.com/homeview#-pictures ,

http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,.-

**



** ISTOLOGIA :

http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/xhevdet.html , Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010 Aπο όσα μας γράφουν γνωστοί και άγνωστοι *

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_26.html , Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ άλλα πολλά *

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_28.html , Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010
Από το Χαμομηλάκι πάντα με Αγάπη * Από το Χαμομηλάκι πάντα με Αγάπη & από οσα μας γράφουν και διαλέγουμε



**Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010
Αθλητικά σήμερα *
Τα Αθλητικά σήμερα
** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_26.html , Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_27.html , Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010 Μας γράφουν - ενημέρωση * Μας γράφουν - ενημέρωση

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_27.html , Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ ΆΛΛΑ *

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/blog-post_27.html , Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010 Aπο όσα μας γράφουν γνωστοί - άγνωστοι *

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου