Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο· η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-
Η ευτυχία είναι απλή, σαν τη σκέψη ενός παιδιού .-
~ Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) ~ Όταν δεν έχεις κάνει αυτό που αγαπάς , πρέπει να αγαπάς αυτό που έχεις.- (Σίλερ).-
~ Το μόνο κόσμημα, που δεν υπόκειται σε φθορά είναι η Γνώση.- (Φούλερ).-
~ Εκείνο που γνωρίζουμε είναι μηδανηνό , ενώ εκείνο που αγνοούμε είναι άπειρο .(Λαπλάς).-
~ Είναι σκληρό να αποτύχεις , είναι όμως πιο σκληρό το να μην έχεις δοκιμάσει να πετύχεις. (Θ Ρούσβελτ).- 'Αλλο σκευάσματα και άλλο κατασκευάσματα ,-
`~ Ηγλώσσα της καρδιάς είναι τα μάτια. (Γ.Σανδή).-
~ Ο Ευφυής άνθρωπος αλλάζει γνώμη , ο ανόητος ποτέ.(Στερό).-
~ Η Ζωή είναι όμορφη όταν θέλουμε να την βλέπουμε όμορφη. (stamos).- Οι ιδέες πεθαίνουν όταν σταματήσεις να αγωνίζεσαι για αυτές.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Απριλίου 2011 *

Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Απριλίου  2011  :
** Ιδανικός άντρας  είναι αυτός που όταν σε αγγίζει  σου μεταδίδει ενέργεια , έχει  ευγένεια , λογικότητα , δύναμη λόγου , γλύκα και  τρομακτική δύναμη μέσα του .-
** ΩΡΑ ΑΡΦΑΡΩΝ –ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ …ΤΩΡΑ!






**~** Μερική άποψη του όμορφου χωριού Αρφαρά Μεσσηνίας 2011 :
**  http://www.youtube.com/watch?v=EAMuPcN78Dg  ,




** ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 :


~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/04/01-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 01 Απρίλιος 2011 *

~* http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/04/2-2011.html  . Στο Αγιάζι της Σαββατιάτικης ενημέρωσης -Πληροφόρησης 2 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2011 *

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/04/03-2011.html  , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης -Πληροφόρησης 03 Απριλίου 2011 .-

~** Υπερχείλισε το φράγμα Πλαστήρα

Υπερχείλισε το φράγμα Πλαστήρα

   Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011  Σε οριακό σημείο είναι οι αντοχές του φράγματος στη Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα στην Καρδίτσα, το οποίο υπερχείλισε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.  Εξαιτίας της βροχής, πλημμύρισαν περισσότερα από 3.000 στρέμματα με σιτηρά στα δημοτικά διαμερίσματα του Πέτρινου και της Ψαθοχώρας.
**  Οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν, διότι κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από το 2004. Σύμφωνα με πληροφορίες, η στάθμη των ποταμών Καλέντζη και Καράμπαλη που τροφοδοτούνται από τη λίμνη Πλαστήρα έχει ανέβει σημαντικά.

** Από την πλευρά του, πάντως ο δήμαρχος Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Παπαλός, μιλώντας στη zougla.gr, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, επισημαίνοντας ότι τα νέρα που εκρέουν από τους ταμιευτήρες υπερχείλισης του φράγματος δεν έχουν κατεύθυνση προς τον κάμπο της Καρδίτσας, αλλά προς το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το φράγμα Πλαστήρα.-
** Από τις πλημμύρες, πάντως, τα χωριά Βλοχός και Μεταμόρφωση στο δήμο Παλαμά δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα, αφού τα αντλιοστάσια τέθηκαν εγκαίρως σε λειτουργία.

* Σημειώνεται ότι το 1998, τα δύο χωριά είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές, ύστερα από τις πλημμύρες που σημειώθηκαν, μετά την υπερχείλιση του φράγματος.-

~**Τον έδεσαν και τον πυρπόλησαν ζωντανό

 Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής το φρικιαστικό έγκλημα με θύμα έναν 29χρονο Πολωνό, που είχε γίνει στις 28 Νοεμβρίου του 2010 στο Λαύριο.
Όπως ανακοινώθηκε από τις Αρχές, ο 29χρονος αλλοδαπός πλήρωσε με βαρύτατα βασανιστήρια και με τον θάνατό του το γεγονός ότι ενοχλούσε τις γυναίκες που έκαναν παρέα με ομοεθνείς του.
Συγκεκριμένα, το θύμα είχε βρεθεί δεμένο και τυλιγμένο στις φλόγες, σε παγκάκι στη θέση Λιμάνι Πασά, στο Λαύριο, από όπου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα.
Όπως διαπιστώθηκε, εκτός των άλλων, ήταν και ευνουχισμένος. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι τέσσερις άλλοι Πολωνοί, ηλικίας 23, 25, 26 και 28 ετών, πήγαν το απόγευμα της 28ης Νοεμβρίου του 2010 στο Παγκράτι, σε διαμέρισμα όπου φιλοξενούνταν ο δολοφονηθείς, και με τη βία τον έβγαλαν έξω, τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο δικό τους και τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, στη θέση Λιμάνι Πασά, όπου τον ευνούχισαν, τον έδεσαν σε παγκάκι και τον περιέλουσαν με βενζίνη, βάζοντάς του φωτιά.
Από τους τέσσερις κατηγορούμενους συνελήφθησαν οι τρεις και ο τέταρτος αναζητείται. Οι τρεις συλληφθέντες ομολόγησαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, παρουσιάζοντας ως κίνητρο του εγκλήματος την προκλητική συμπεριφορά του 29χρονου προς τις γυναίκες με τις οποίες έκαναν παρέα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

~** Ένταση στην Κερατέα

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει αυτή την ώρα στην Κερατέα, στον κόμβο της Λεωφόρου Λαυρίου με την Κακιά θάλασσα, προκειμένου να ανοίξουν τον δρόμο που έχουν αποκλείσει οι κάτοικοι.

 Στο σημείο βρίσκονται εκατοντάδες κάτοικοι που αντιδρούν στις ενέργειες της Αστυνομίας και η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη.
 Τα μεγάλα επεισόδια της προηγούμενης Τρίτης ξέσπασαν ακριβώς για τον ίδιο λόγο, όταν η Αστυνομία είχε προβεί στη διάνοιξη του δρόμου.

**Στόχος ληστών βιομηχανία νωπών πουλερικών

 Ασύλληπτοι παραμένουν οι δύο δράστες της ληστείας σε βιομηχανία νωπών πουλερικών της Κομοτηνής, οι οποίοι με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από υπάλληλο το ποσό των 19.000 ευρώ.
 Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, μπήκαν στην αυλή της εταιρείας και, απειλώντας με μονόκαννο όπλο τον 37χρονο υπάλληλο, τον εξανάγκασαν να τους παραδώσει μια σακούλα που περιείχε τα χρήματα του ταμείου της επιχείρησης. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
 Οι ληστές φορούσαν μαύρα κράνη και σκούφους που κάλυπταν το πρόσωπό τους και αναζητούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

** Συνάντηση Παπανδρέου - Ομπέιντι στην Αθήνα
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στην Αθήνα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον απεσταλμένο του Συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι και εκτελούντα χρέη υπουργού Εξωτερικών.-
Μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον απεσταλμένο του Μουαμάρ Καντάφι, Αμπντουλάτι Ομπέιντι, ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είχαμε μια σειρά επαφών τις τελευταίες μέρες για τις εξελίξεις στη Λιβύη. Μεταξύ άλλων μίλησε ο Πρωθυπουργός με τον Πρωθυπουργό της Λιβύης και από αυτή την συζήτηση προέκυψε η αποστολή ενός ειδικού απεσταλμένου εδώ στην Αθήνα, τον οποίο και δεχθήκαμε μέσα στο πλαίσιο αυτό, το οποίο έχουμε τονίσει ως Ελλάδα από την πρώτη στιγμή: πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες για πολιτική, διπλωματική λύση στη Λιβύη.
 Ο απεσταλμένος αυτός, όπως ενημέρωσε, θα συνεχίσει τις επαφές του αύριο (Δευτέρα) στη Τουρκία και μετά στη Μάλτα. -

**Στην εντατική τραυματίες από τη Λιβύη
Στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύονται τα 4 από τα πέντε άτομα, υπήκοοι του Κατάρ, που τραυματίσθηκαν στη Λιβύη. Ο ένας χειρουργήθηκε από ορθοπεδικούς καθώς έφερε κατάγματα στα κάτω άκρα.-

** Ισχυρός σεισμός στην Ινδονησία
Σεισμική δόνηση μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη νότια ακτή της Ιάβας με εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων, όπως ανακοινώθηκε από το Σεισμολογικό Ινστιτούτο της Ινδονησίας. Ήρθη η προειδοποίηση για τσουνάμι.-

** Τουρκική επιχείρηση μεταφοράς τραυματιών από τη Λιβύη
Πλοίο-νοσοκομείο που μεταφέρει 460 τραυματίες και πρόσφυγες από την πολιορκημένη πόλη Μιζουράτα και τη Βεγγάζη συνόδευσαν τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.-

** Πρόταση δύο εκ των υιών Καντάφι για συνταγματική δημοκρατία
Mετάβαση προς μία συνταγματική δημοκρατία, που προβλέπει την αποχώρηση του πατέρα τους από την εξουσία προτείνουν δύο από τους γιούς του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.-

** Η Tepco απορρίπτει στη θάλασσα τόνους ραδιενεργού ύδατος
Η ιαπωνική εταιρία ηλεκτρικής ενεργείας Tepco, η οποία διαχειρίζεται τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, απορρίπτει στη θάλασσα 11.500 τόνους ραδιενεργού ύδατος, το οποίο έχει συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις του σταθμού.-

** Απέκτησαν τον δικό τους ναό

 Τον δικό τους ναό απέκτησαν από χθες οι πιστοί της περιοχής Έξω Αγυιάς στην Πάτρα, έπειτα από χρόνια προσπάθειας.
 Τα θυρανοίξια τέλεσε χθες ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, καθώς είναι αφιερωμένος στον τοπικό Όσιο Ιωακείμ των Νοτενών.
 Οι κάτοικοι ζητούσαν εδώ και χρόνια να έχουν έναν ναό για τις λατρευτικές τους ανάγκες, καθώς η περιοχή τους είναι από τις πλέον αναπτυσσόμενες της Πάτρας.
 Στην τελετή συμμετείχαν οι τοπικές Αρχές, αλλά και πλήθος πιστών.-

** «Χέρι» στις αζήτητες κληρονομιές βάζει το Υπουργείο Οικονομικών

 Τις κληρονομιές που παραμένουν στα αζήτητα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων σκοπεύει να διεκδικήσει το Υπουργείο Οικονομικών και παράλληλα επεξεργάζεται και νομοθετική ρύθμιση που θα μειώσει σημαντικά τον χρόνο μέσα στον οποίο οι δικαιούχοι θα μπορούν να αποδεχθούν την κληρονομιά, προτού περάσει στην κυριότητα του Δημοσίου.
 Η αναζήτηση του υπουργείου για έσοδα επεκτείνεται σε κάθε περιουσιακό στοιχείο που βρίσκεται στα αζήτητα των ταμείων και άλλων φορέων, καθώς υπολογίζεται ότι μπορούν να εισπραχτούν, άμεσα, σημαντικά ποσά, ενώ με τις κατάλληλες ρυθμίσεις το Δημόσιο θα μπορεί να εισπράττει νωρίτερα τις λεγόμενες «σχολάζουσες» κληρονομιές που δεν γίνονται αποδεκτές.
 Επίσης, στόχος του Υπουργείου Οικονομικών είναι να εντοπιστούν και να καταγραφούν τα λεγόμενα «Εθνικά κληροδοτήματα», ούτως ώστε σε βάθος χρόνου να προχωρήσει στην αξιοποίηση των εν λόγω περιουσιών ή να εντοπιστούν οι κληρονόμοι, για να τους επιβληθούν οι φόροι σε κινητή και ακίνητη περιουσία.

**«Σαφάρι» για τους τζαμπατζήδες των λεωφορείων

 «Σαφάρι» στα μέσα μαζικής μεταφοράς αρχίζουν από σήμερα οι ελεγκτές του Ο.Α.Σ.Α., σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η εισιτηριοδιαφυγή, που, σε συνδυασμό με το κίνημα «Δεν πληρώνω», μεγαλώνει τη μαύρη τρύπα των εσόδων του Οργανισμού. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, η «τρύπα» αυτή υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
 Συγκεκριμένα, πιάνουν από σήμερα δουλειά περίπου 150 ελεγκτές, οι οποίοι με τη συνδρομή και της αστυνομίας θα πραγματοποιούν ελέγχους σε όλα τα Μ.Μ.Μ. για τον εντοπισμό των τζαμπατζήδων που ξεπερνούν το 15% των επιβατών και την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων.
 Πρόκειται για ένστολους εργαζομένους, που θα αποτελούν το Σώμα Ελεγκτών Κομίστρου, στο οποίο μέχρι το Φθινόπωρο αναμένεται να διπλασιαστεί ο αριθμός του προσωπικού του.
 Υπενθυμίζεται ότι η λαθρεπιβίβαση σε αστικά λεωφορεία, τρόλεϊ και τραµ επισύρει πρόστιµο ύψους 72 ευρώ, ενώ στο Μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδροµο το ύψος του προστίµου ανέρχεται στα 84 ευρώ. Όσοι αρνηθούν να πληρώσουν το πρόστιμο μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα ενδέχεται να έλθουν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη και να τους επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών εξαγοράσιμη.
 Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ο.Α.Σ.Α., κάθε χρόνο μετακινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς περίπου 850 εκατ. επιβάτες, ενώ την ίδια ώρα περίπου 120 εκατ. είναι λαθρεπιβάτες ή επιβιβάζονται με πλαστά εισιτήρια, ποσοστό που φθάνει το 14%.
 Οι περισσότεροι «λαθραίοι» επιβάτες εντοπίζονται στην Ε.Θ.Ε.Λ., με το ποσοστό να αγγίζει και το 40%, ενώ ακολουθούν τα άλλα μέσα, με το μικρότερο ποσοστό να κυμαίνεται στο 7% και να ανήκει στο μετρό.
 Οριστική λύση στο πρόβλημα της λαθρεπιβίβασης θα δοθεί, σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών, με την καθιέρωση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο, όπως έχει ανακοινωθεί, θα καθιερωθεί με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις αμέσως προσεχείς ημέρες αναμένεται να δημοσιευτεί η σχετική προκήρυξη για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους υποψηφίους.

**Κατάληψη στο Δημαρχείο της Δημητσάνας

 Από τις 07:00 το πρωί, κάτοικοι της Δημητσάνας και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής έχουν προχωρήσει εκ νέου σε κατάληψη του Δημαρχείου Γορτυνίας στη Δημητσάνα.
 Οι κάτοικοι και οι φορείς διαμαρτύρονται αλλά και συμπαρίστανται στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, που αντιδρούν στο κλείσιμο του ιστορικού γυμνασίου-λυκείου της Δημητσάνας.

**  Κατάληψη στο Δημαρχείο της Γορτυνίας

 Κατάληψη του Δημαρχείου Γορτυνίας στη Δημητσάνα πραγματοποιούν από τις 07:00 το πρωί γονείς, κάτοικοι και τοπικοί φορείς, αντιδρώντας, όπως αναφέρουν, στην απαράδεκτη απόφαση της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, που αφορά στην κατάργηση του ιστορικότερου σχολείου που λειτουργεί στην περιοχή από την εποχή της Τουρκοκρατίας.
 Οι καταληψίες διεκδικούν την εξαίρεση του σχολείου τους από την απόφαση της υπουργού και τη συνέχιση της λειτουργίας του.
 Στο πλευρό των γονέων αλλά και των κατοίκων, που δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, έως ότου δικαιωθούν, είναι και ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας.

** Στην Καλαμάτα ... 20 χρόνια πριν
* Σαν σήμερα, είκοσι χρόνια πριν, οι λεπτοδείκτες του ρολογιού της Υπαπαντής σταμάτησαν για να μας θυμίζουν για καιρό την ώρα της συμφοράς…
* Η Καλαμάτα είχε τη δύναμη να ξεπεράσει το κακό.
* Οι Καλαματιανοί είχαν το σθένος να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να ξαναχτίσουν τη ζωή τους.
* Υπήρξαν άνθρωποι που καθοριστικά βοήθησαν την πόλη σ’ αυτό το νέο ξεκίνημά της μετά τους καταστροφικούς σεισμούς.
* Είκοσι χρόνια πέρασαν από τότε.
* Και η πληγωμένη Καλαμάτα ξανάγινε η ομορφονιά του Μεσσηνιακού.
* Ακόμα της αξίζουν πολλά.
* Μακάρι να «πέσει» σε χέρια που θα την προσέξουν όσο της πρέπει…

~** Με το "Θάρρος" της γνώμης
Αδιαφορώντας για τις συνέπειες…
Ήταν τόσο δα πιτσιρίκι όταν η Καλαμάτα είχε γειτονιές και αλάνες, ο παιδικός παράδεισος. Τότε που παιχνίδια, όπως τσοκαρία, κλέφτες κι αστυνόμοι, ποδόσφαιρο, γέμιζαν τις γειτονιές από παιδικές φωνές μέχρι να κρυφτεί ο ήλιος και να φανεί το φεγγάρι.
Από τότε, ενώ συμμετείχε στα παιχνίδια, στην ψυχή του ένα μόνο παιχνίδι τού έφερνε χαρά.
Ήθελε να στερεώνει καλά σκοινιά, χοντρά και τεντώνοντάς τα ν’ αρχίζει τις ακροβασίες.
Τι παιχνίδι κι αυτό!
Ο καημός της μάνας του, γιατί κάθε φορά επέστρεφε χιλιοχτυπημένος από τα πεσίματα.
Παρά ταύτα, δεν έπαψε τις ακροβασίες.
Λες και τις είχε στο αίμα του.
Μεγαλώνοντας χάθηκαν οι γειτονιές και οι αλάνες.
Μα αυτές τις ακροβασίες πάνω σε τεντωμένα σκοινιά συνέχισε και μεγάλος να τις κουβαλά μέσα του.
Συνέχισε να ακροβατεί…
Μόνο που οι συνέπειες δεν ήταν πια καρούμπαλα και σκισμένα γόνατα.
Μόνο που η μάνα του δεν υπήρχε πια για να ανησυχεί, να προσπαθεί να τον νουθετήσει καθαρίζοντάς του τις πληγές.
Άλλωστε, αυτές οι πληγές δε φαίνονταν πια, ήταν εσωτερικές.
Αυτός συνέχισε να αδιαφορεί…
Δίνοντας πέντε φάσκελα στις συνέπειες…

~** Ο/Η Χρήστος Δάρρας έστειλε μήνυμα στα μέλη του S.O.S!!!!!CODEX ALIMENTARIUS.....ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ.
Χρήστος ΔάρραςApril 4, 2011 at 6:33pm
Θέμα: συμαντικες πληροφοριες διαβαστε και θα καταλαβετε !!!!
http://www.facebook.com/l/b030aBmAx623IhjOP6qDBBF9CIA/miastala.com/s/archives/6729 .-
You have 3,753 νέες ειδοποιήσεις. Visit Facebook now to see what's happening with your friends.

~**


** Xρήσεις της κάνναβης :




**Μια ιστορία μάθημα ?:




**** ΜΑΡΤΙΟΣ  2011 :
~** ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ 2011 :
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/03/01-2011.html  , : Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 01 Μαρτίου 2011 .-


~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/01032011.html  , : Στο αγιάζι της καθημερινή μας ενημέρωσης Τρίτη , 01/03/2011… , ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ , ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ !!!!!

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/03/h-01032011.html  , : Hμέρα της γυναίκας Τρίτη 01/03/2011 .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/03/02032011.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης 02/03/2011 .-

~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/2-2011.html  , Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011 , Η καθημερινότητά μας , Τετάρτη , 2 Μαρτίου 2011

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/03/enh-02-03-2011.html  , ENHΜΕΡΩΣΕΙΣ - ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 02-03-2011 .-

~** Στο Μαρτιάτικο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 , : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/3-2011.html  ,

~* Στ΄ αγιάζι της καθημερινότητας Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 * : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/03/4-2011.html  , .- http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/2-2011.html  , VLASIOS .-

~** Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 * , : http://snsarfara.blogspot.com/2011/03/4-2011.html  , .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/03/532011.html  , Υγεία για όλους Μάρτιος 5/3/2011 *

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/5-6-2011.html  , Στ΄ αγιάζι της καθημερινότητας Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου 2011 .-

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/03/6-7-2011.html  , Στ΄ αγιάζι της καθημερινότητας Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα 6 , 7 Μαρτίου 2011 .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/7-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011 .-

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/03/8-3-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη , 8-3-2011 Ημέρα της γυναίκας .-

~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/9-2011.html  , Διαβαίνοντας την ΜΑΝΗ Τετάρτη 9- Μαρτίου 2011.-

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/03/9-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011 .-

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/03/10-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 .-

~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/03/h-10-3-2011.html  , H Σημερινή μας ενημέρωση Πέμπτη 10-3-2011 * .-

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/11-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/11-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/03/11-12-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 και Σαββατο 12 Μαρτίου 2011 *

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/13-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 .-

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/03/14-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/14-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 .-

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/03/15-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 .-

~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/16-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 .-

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/03/16-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 με παράξενες Ειδήσεις και Περίεργες Έρευνες ..-

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/03/2011.html  , Εξέλιξη στης οικογένειας Μπούρα στο Αρφαρά Μεσσηνίας 2011 .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/03/y-2011-17032011.html  , Yγεία για όλους Μάρτιος 2011 Πέμπτη 17/03/2011 .-

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/03/17-2011.html  , Στο αγιάζι της καθημερινή μας ενημέρωσης Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 .-

~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/03/18-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 .-

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/22-03-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 22-03-2011 .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/03/23-2011.html  , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 *

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/03/19-23032011.html  , Μιά τριήμερη απόδραση στην Αιτωοακαρνανία- Ευρυτανία 19-23/03/2011 * .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/24-2011.html  , Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011 *

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/25-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 * .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/25-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 * .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/27-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 *

~* * http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/27-2011.html  , Στο αγιάζι της κυριακάτικης ενημέρωσης -διαδρομής 27 Μαρτίου 2011 .-

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/03/29-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 29 Μαρτίου 2011 .-

~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/30-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 « H Πηγάδα του Μελιγαλά …!!» .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/03/30-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 30-Μαρτίου – 2011 .-

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/03/31-2011.html  , Αυτοί που μας γράφουν σας τα παρουσιάζουμε Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 .-

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/03/31-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 .-


** ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ :





*** ΑΠΟ  ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ :
~* http://snsarfara.blogspot.com/  , STAMO-ARFARA-GREECE .- 91 παρακολουθήσεις .-


http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/  , stamos-dynami . 31 , παρακολουθήσεις . .-

o http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/  , vlasis , 32 παρακολουθήσεις .-

o http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/  , afara-messinias-stamos , 92 παρακολουθήσεις .-

o http://snsstamoskal.blogspot.com/  , snsstamoskal , 52 αναγνώστες .-

o http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/blog-post.html  , arfara-stamos-asteras

o stamos01 , you tube .- YOU TUBE .- 560 ΑΝΑΡΤΉΣΕΙς

o stamos01 , CYNC 3814 παρακολουθήσεις // 1433 φίλοι .-

o http://www.sync.gr/stamos1  , 3814 φίλοι , 1433 μέλη σέ έχουν φίλο

o http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/01/09012011.html  , (48) .-

o http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/01/2011.html  , (23).-

o http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/01/2010-2011-10-2011.html  , ( 130 ).-

http://www.sync.gr/stamos1  , 3814φίλοι , 1433 μέλη σέ έχουν φίλο .-

http://www.facebook.com/home.php?=home#!/profile.php?id=1446349692  ,

http://twitter.com/stamos01/ : Σταμάτιος Ν. Σκούλικας Αρφαρά  Μεσσηνίας  .-

• ** http://www.youtube.com/stamos01  : 559 μεταφορτώσεις βίντεο .-  http://www.hi5.com/friend/book/signBookRedirect.do?type=success&userid=248248208#comments

** http://www.facebook.com/profile.php?id=1446349692#!/profile.php?id=100000233647236 :  641, Φίλοι .-

** http://www.facebook.com/home.php?sfrm=1#!/profile.php?id=1037492258 :  ,, .-, stamatios

** http://www.facebook.com/home.php?sfrm=1#!/profile.php?id=1037492258 :  ,.- stamatios

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/10/30102010.html :  , Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΑΣ … ΕΔΩ… ΒΙΝΤΕΟ 1 … 30/10/2010 , Γνωστοί και φίλοι> .-

http://www.youtube.com/watch?v=ujPflsOkKhI  :  , TA VIDEO MAS !

** http://palioahrista.blogspot.com/  :  ΦΛΟΓΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ !

~***  Αυτοί που μας γράφουν ...σας τα γράφουμε :

** Κυριακούλα shared a link on your Wall.


http://beneas13.blogspot.com/2011/04/blog-post_7306.html  :
επι-δεξιος (ψάλτης): Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ κατά των πληρωμένων κονδυλοφόρων και των παπαγάλων των ΜΜΕ του συσ  ..
Πολίτη του διαδικτύου καλώς όρισες. Βρίσκεσαι σε βήμα διαλόγου, διεκδίκησης, σαρκασμού και αμφισβήτησης της κάθε λογής εξουσίας. Επειδή τίποτα δε χαρίζεται και όλα κατακτώνται, σε προτρέπω να διεκδικείς αυτά που σου αναλογούν και να μην απεμπολάς τα δικαιώματά σου. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ελεύθερα και με οιον  ..
To see your Wall or to write on Κυριακούλα's Wall, follow the link below: 
http://www.facebook.com/n/?permalink.php&story_fbid=207094802651271&id=1446349692&mid=4039c9eG56358b7cG2a4c605G3a&bcode=PfiPgTA5&n_m=stamoskal%40windowslive.com  .-   Ευχαριστούμε, ...  The Facebook Team

** Ο/Η Konstantinos Manikas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΝΔ Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά.

 Konstantinos ManikasApril 4, 2011 at 4:38pm
Θέμα: Το άνοιγμα της ΝΔ στην κοινωνία
Το άνοιγμα της ΝΔ στην κοινωνία
http://www.facebook.com/l/b030aBLkp_6JHqy3vV_vLioggkg/maxitikoi-polites.blogspot.com/2011/04/blog-post_04.html  ή http://www.facebook.com/l/b030aBDeMqiogl7kDwqSFPE4xSQ/bit.ly/dL1f7s
 Σας προσκαλούμε επίσης να συμμετέχετε και στην νέα διαδικτυακή μας δημοσκόπηση για την αποτύπωση της κομματικής επιρροής
http://www.facebook.com/l/b030aq3oSZEUisPBllJTDz2O4nQ/maxitikoi-polites.blogspot.com/p/gallop.html
 You have 3,751 νέες ειδοποιήσεις. Visit Facebook now to see what's happening with your friends.

** "ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ " :
Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ. «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες».

Είναι γνωστό ότι στην πολιτική «ποτέ μη λες ποτέ».
Το ποιος θα κυβερνήσει και με ποιους δεν είναι θέμα δηλώσεων αλλά θέμα της λαϊκής ετυμηγορίας.
Μια απλή ανάγνωση των δημοσκοπήσεων μας δίνει σαν
αποτέλεσμα την μη αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ.
 Αυτό προ της ακυβερνησίας προϋποθέτει κυβέρνηση συνεργασίας.
 Οι πιθανοί συνδυασμοί δεν είναι πολλοί.
 Αν υποθέσουμε ότι πρώτο κόμμα στις εκλογές όποτε και αν γίνουν είναι το ΠΑΣΟΚ. Με δεδομένο ότι ούτε η Ντόρα θα μπει στη βουλή ούτε ο Κουβέλης θα πρέπει να συνεργαστεί με κάποιο ή κάποια κόμματα. Σήμερα μια πιθανή ψηφοδοτική βοήθεια του ΠΑΣΟΚ προς το κόμμα του Κουβέλη ή της Ντόρας για να μπουν στη βουλή είναι αδύνατη, δεν υπάρχουν περιθώρια. Θα συνεργαστεί με το ΛΑΟΣ, αντέχει το βαθύ ΠΑΣΟΚ μια τέτοια συνεργασία; Μάλλον όχι. Θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με το ΚΚΕ; Με δεδομένες τις θέσεις του αντιπροέδρου Πάγκαλου και πολλών άλλων για τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο. Το άθροισμα των ποσοστών ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλειοψηφικό. Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε κυβέρνηση συνεργασίας. Τα παραδείγματα άλλων περιπτώσεων σε άλλα Ευρωπαϊκά κράτη δείχνουν ότι όπου συμμετείχε ΚΚ σε κυβέρνηση καταποντίστηκε. Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει. Άρα με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα δεν σχηματίζεται κυβέρνηση παρά μόνο με τη ΝΔ.
 Αν υποθέσουμε ότι πρώτο κόμμα είναι η ΝΔ, θα σχηματίσει κυβέρνηση με το ΛΑΟΣ; Με τα άκρα; Σύμφωνα με τον Καραμανλή. Κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο και το άθροισμα των ποσοστών δεν δίνουν πλειοψηφία. Θα συμπεριληφθεί και το κόμμα της Ντόρας αν μπει στη βουλή; Επιστημονική φαντασία.
 Θα συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ; Αδιανόητο.
 Επειδή όμως στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και τις πολλαπλές εκλογές δεν τις αντέχει η οικονομία ούτε η τρόικα πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση με τα δεδομένα της κάλπης.
 Η μετακίνηση του ΠΑΣΟΚ σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές δηλαδή πολιτικές που πρεσβεύει και η ΝΔ διευκολύνει την σύμπραξη. Το πρόβλημα είναι με ποιο τρόπο θα το επικοινωνήσουν στους πολίτες. Επί της ουσίας δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ στο τι πρέπει να γίνει σχετικά με το χρέος και την οικονομία. Είναι και τα δύο κόμματα υπέρ του μνημονίου με διαφοροποιήσεις λαϊκής κατανάλωσης. Το ασαφές της ΝΔ περί άλλου μείγματος πολιτικής δεν είναι ουσιαστική διαφορά μιας και το άλλο μείγμα πολιτικής θα εφαρμοστεί κάτω απ’ το μνημόνιο και τις εντολές της τρόικα. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν θέλει το μνημόνιο. Με τα δεσμά του μνημονίου και τον στραγγαλισμό της οικονομίας απ’ αυτό δεν μπορεί να αλλάξουν και πολλά στον τομέα της οικονομίας.
 Έχω ξαναγράψει ότι πιθανή συνεργασία των δύο κομμάτων με πρωθυπουργό Βενιζέλο ή Αβραμόπουλο είναι εφικτή. Αν δεν μπορέσουν να επικοινωνήσουν μια τέτοια λύση και να έχουν την αποδοχή των πολιτών ίσως επιχειρηθεί μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό κάποιον εξωκομματικό που θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και απ’ τα δύο κόμματα και ίσως και από άλλα μικρότερα. Η λύση θα φαίνεται σαν λύση ανάγκης και εθνικής συνεννόησης.
 Το βασικότερο όλων είναι να τηρηθεί το μνημόνιο. Μια πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους θα διευκολύνει τη σύμπραξη αλλά όχι για πολύ καθώς το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι δικομματικό ή διπολικό όπως παρουσιάζεται σήμερα. Μόλις τα κόμματα αντιληφθούν ότι υπάρχουν οικονομικά περιθώρια για την γνωστή τακτική τους (την εξυπηρέτηση των «κολλητών») τότε η «εθνική» συνεννόηση θα πάει περίπατο και ο σκληρός κομματισμός θα επανέλθει δριμύτερος. Το σύστημα έχει τη δύναμη να επιβιώσει. Οι πολίτες είναι εγκλωβισμένοι χωρίς άλλη διέξοδο. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι πολιτικοί και γι’ αυτό προχωρούν ακάθεκτοι στις αντιλαϊκές πολιτικές τους αδιαφορώντας για τον λαό που οδηγείται σε φτώχεια και εξαθλίωση. Ο λαός μουδιασμένος αντιδρά με μεγάλη «επαναστατικότητα»;;; πετώντας γιαούρτια και γιουχάροντας μετατρέποντας την οφειλόμενη πολιτική διαμαρτυρία σε εκδηλώσεις εξέδρας ποδοσφαιρικού αγώνα. Ούτως ή άλλως σήμερα «άρτον και θεάματα» μας προσφέρουν, «ολίγον άρτον» για να μην πεθάνουμε της πείνας και «θεάματα» (γιαουρτώματα) για να ξεχνάμε γελώντας το χάλι μας.
 Με τέτοιου επιπέδου αντιδράσεις θα χωνέψουμε και την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και θα χάψουμε την «εθνική» συνεννόηση που θα μας σερβίρουν.
 Υγεία να ‘χουμε για να παρακολουθούμε αδιάφοροι την χώρα μας να καταστρέφεται.- 
**  http://ideopigi.blogspot.com/2011/04/blog-post_6209.html  .-

** http://campisterne.dk/23i352.html   .-

** Ο/Η Georgios Farfaras δημοσίευσε στον Τοίχος σας.
Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση.
Για να δείτε τον Τοίχο σας και να απαντήσετε σε δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?permalink.php&story_fbid=111138968969031&id=1446349692&mid=403d662G56358b7cG2a4dfa2G1&bcode=KjYXoQoR&n_m=stamoskal%40windowslive.com  .-
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

** Κυριακούλα shared a link on your Wall.
http://beneas13.blogspot.com/2011/04/blog-post_1859.html   .-
επι-δεξιος (ψάλτης): ΝΟΜΙΜΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ! ! !
Πολίτη του διαδικτύου καλώς όρισες. Βρίσκεσαι σε βήμα διαλόγου, διεκδίκησης, σαρκασμού και αμφισβήτησης της κάθε λογής εξουσίας. Επειδή τίποτα δε χαρίζεται και όλα κατακτώνται, σε προτρέπω να διεκδικείς αυτά που σου αναλογούν και να μην απεμπολάς τα δικαιώματά σου. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ελεύθερα και με οιον
To see your Wall or to write on Κυριακούλα's Wall, follow the link below:
http://www.facebook.com/n/?permalink.php&story_fbid=104760972940874&id=1446349692&mid=403d941G56358b7cG2a4c605G3a&bcode=KjYXoQoR&n_m=stamoskal%40windowslive.com  .-Ευχαριστούμε, ..   The Facebook Team

** Ο/Η ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΗΓΑΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του "ΤΡ.Α.Φ" (Τράπεζα αλληλεγγύης Φιλόζωων).
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΗΓΑΣApril 4, 2011 at 5:54pm
Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΦΟΛΑΣ!
η Foteini Aslanoglou με προφίλ http://www.facebook.com/profile.php?id=1282032302  θέλοντας να προστατέψει τα ζώα μας , έγραψε :
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΦΟΛΑΣ! μοιάζει με χοντρό αλάτι και το βάζουν γύρω από παρτέρια, δέντρα και φυτά. Μόλις το εισπνεύσει ο σκύλος ο ΘΑΝΑΤΟΣ είναι ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ. Στο Χαλάνδρι σημειώθηκαν ήδη 3 θάνατοι οικόσιτων ζώων. Ενημερώστε όσους έχουν ζώα!

~** Γεια σας, Stamatios,

Ο Apostolos Karamitsos σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Ο Apostolos έγραψε: "Πρώτα πάρε τα λεφτά να μην τρώμε απο τα έτοιμα"
Δείτε το νήμα σχολίων
Απάντησε σε αυτό το email για να σχολιάσεις αυτόν το σύνδεσμο.
Ευχαριστούμε,  Η Ομάδα του Facebook

** Hi Stamatios,
Carmen Altagracia Medrano Fulgencio responded your message on Carmen Altagracia Medrano Fulgencio board!
"Dear I don't understand your language, please write to me in English or Spanish
Carmen"  To see it, please click the following link:
http://www.sonico.com/profile.php?u=52471074&etid=249
Best regards!    Sonico.com
**


** Mεσσηνιακά Αθλητικά :
~* ΠΑΜΙΣΟΣ
Η συμμετοχή των Γκούρου, Χρονόπουλου μπορεί να παραμένει αμφίβολη, αλλά ο Σπύρος Τσίκινης θα έχει στη διάθεσή του και τους τέσσερις στρατευμένους της ομάδας του. Ο λόγος για τους Βασίλη Αλεβίζο, Βαγγέλη Κουρεντζή, Βαγγέλη Καπακλή και Τάσο Εκμετζίδη, οι οποίοι υπολογίζονται κανονικά για την πρεμιέρα με την Εράνη.
* Ο τελευταίως σε δηλώσεις του χθες στο «Θ» εμφανίζεται αισιόδοξος τόσο για τον πρώτο αγώνα όσο και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής: «Πιστεύω ότι ο Πάμισος διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και θα έχει αξιόλογη πορεία φέτος. Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα ούτε απέναντι στην Εράνη, που, όπως μαθαίνω, θα έρθει στη Μεσσήνη με σημαντικές απουσίες. Γενικά, η έδρα της Μεσσήνης είναι δυνατή και θα είναι ένα στοίχημα να διατηρήσουμε το απόλυτο».

~*ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Πολλά είναι τα προβλήματα στην Εράνη εν όψει της έναρξης τους πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής και τη δύσκολη πρεμιέρα στη Μεσσήνη, κόντρα στον Πάμισο. Ο Μίλαν Πάβλοβιτς είναι αναγκασμένος να καταρτίσει τα πλάνα του χωρίς τον τραυματία Δεμπεγιώτη και τους στρατευμένους Κώτσο, Ανδρουτσή και Σταματόπουλο, που αναμένεται να ορκιστούν την Παρασκευή.
* Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Τάκης Παναγόπουλος μιλώντας χθες στο «Θ», παρ’ ότι παραδέχεται τις δυσκολίες, ευελπιστεί ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος και η Εράνη θα ανανεώσει το εισιτήριό της στην κατηγορία. «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση εξαιτίας των απουσιών, αλλά και της προετοιμασίας που βαραίνει ακόμη τα πόδια μας, αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα βρούμε τον καλό εαυτό μας. Είμαι πάντα αισιόδοξος και θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Όσο για το παιχνίδι με τον Πάμισο δεν μπορεί να πει κανείς πολλά και ούτε το αποτέλεσμα θα είναι ενδεικτικό για τη συνέχεια. Τα παιχνίδια της πρεμιέρας έχουν ιδιαιτερότητες και είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες. Ο Πάμισος είναι βέβαια το φαβορί, αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» τονίζει ο Τάκης Παναγόπουλος, που είναι, επίσης, υπεύθυνος της παιδικής ομάδας της Εράνης.

~*ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Απαντάει σήμερα ο Καρδακάρης
Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου προπονητή του Π.Σ. Η Καλαμάτα. Ο πρόεδρος Σωτήρης Καμπουγέρης θα έχει την τελική συνάντηση με τον Νίκο Καρδακάρη, ο οποίος είναι και ο νο1 υποψήφιος για τον πάγκο της ερασιτεχνικής ομάδας της Μαύρης Θύελλας. Ο Καρδακάρης είναι γυμναστής και έχει συνδέσει το όνομά του τα δύο τελευταία χρόνια στη Μεσσηνία με την ΑΕ Μάνης, αλλά στην πραγματικότητα τον συνοδεύει ένα πολύ πιο πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει θητεύσει στις φημισμένες ολλανδικές ακαδημίες κατά το διάστημα που απουσίαζε στο εξωτερικό.
* Μετά την αποχώρηση του Κώστα Διδασκάλου, την προπόνηση των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΣ Η Καλαμάτα είχε αναλάβει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Μαύρης Θύελλας Ντίνος Δημητρακόπουλος, ο οποίος βέβαια προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ποδοσφαιρικό σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια και θα συνεχίσει κι όταν βρεθεί ο «μόνιμος» προπονητής.
* Μετά την παιδική και την ερασιτεχνική ομάδα που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, αναμένοντας τις ανακοινώσεις για την έναρξη του πρωταθλήματος Νέων των ΠΑΕ της Β’ Εθνικής, την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσουν προπονήσεις και τα τμήματα προπαίδων, τζούνιορ, ενώ υπάρχει προετοιμασία και για προτζούνιορ.
* Τέλος, μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του ερασιτέχνη για το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα με την ΠΑΕ ο Μπιτσάνης, αλλά και το γεγονός ότι συνεχίζουν να προπονούνται με την ανδρική ομάδα τρεις ακόμη παίκτες, ήτοι οι Ανεστόπουλος, Αργυρόπουλος και Πετράκος.

~* ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Δύο ματς    το Σαββατοκύριακο
* Όπως ανακοίνωσε επισήμως χθες η ΕΠΣΜ το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι δύο από τους τέσσερις αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου Μεσσηνίας που δεν περιλαμβάνουν ομάδες Δ’ Εθνικής, οι οποίες ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.
* Συγκεκριμένα το Σάββατο στο «γούρικο» γήπεδο της Σπερχογείας τα Πράσινα Πουλιά θα υποδεχθούν το φιλόδοξο Δωριέα, ενώ την Κυριακή το Ασπρόχωμα θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Ηρακλή Καλαμάτας. Και τα δύο ματς ορίστηκαν να ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ.

~* ΒΕΡΓΑ
Βάρος στην προσαρμογή στις νέες γηπεδικές συνθήκες
** ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΒΑΛΥΡΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Το γήπεδο του Στρατοπέδου θα έχει ως έδρα της, στο νέο πρωτάθλημα της α΄ κατηγορίας, η Βέργα αφήνοντας πίσω της τα Σφαγεία. Το γεγονός αυτό έχει αλλάξει κάπως το πρόγραμμα της προετοιμασίας, καθώς το βάρος των προπονήσεων, που εξακολουθούν να διεξάγονται στα Σφαγεία, πέφτει στη προσαρμογή της ομάδας στις νέες γηπεδικές συνθήκες, μιας και η νέα έδρα της Βέργας είναι κατά πολύ μικρότερη σε διαστάσεις.
* Βεβαίως, το βασικό πλαίσιο της προετοιμασίας αυτή την περίοδο κινείται γύρω από τη διεξαγωγή πολλών φιλικών παιχνιδιών, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμο το συγκρότημα του Τζίμη Αναστασόπουλου στην πρεμιέρα. Έτσι, την Παρασκευή η Βέργα θα παίξει στη Βαλύρα με τον τοπικό Αστέρα και το Σάββατο θα υποδεχθεί τη Δόξα Καλαμάτας.
* Το κλίμα παραμένει εξαιρετικό, αφού τη μαζική παρουσία στις προπονήσεις συμπληρώνει η καλή εικόνα στα μέχρι τώρα φιλικά, ωστόσο μετριάστηκε το τελευταίο διάστημα από το σοβαρό τραυματισμό του Ηλία Μουτσούλα στο φιλικό με την Άμφεια. Ο αμυντικός της Βέργας έκανε χθες το βράδυ μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς, με την αρχική διάγνωση να κάνει λόγο για σοβαρή ζημιά στο γόνατο (χιαστούς και μηνίσκο).

~** Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΡΦΑΡΩΝ
** Πρωτοπόρος στη βαθμολογία εξακολουθεί ο Αστέρας Αρφαρών στον Α΄όμιλο της Β΄ Τοπικής ερασοτεχνικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο , οδεύοντας  στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδό του στην Α΄ Τοπική κατηγορία .-Τα αποτελέσματα στον  1ο  όμιλο είναι :
~*Δωριεύς Δωρίου -Αστέρας Αρφαρών 0-3 με τα γκόλ  στο 48΄Βανικιώτης , 50΄ Τσιλίκος , 63΄Καπόγλης .- Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΡΦΑΡΏΝ  στους 12 αγώνες εκτός έδρας αγώνες είχε το ρεκόρ αήτητου και όλοι οι εκτός έδρας αγώνες του είναι με νίκες. Έχει άλλο ένα αγώνα εκτός κι΄άν περάσει με νίκη σε αυτόν θα έχει το απόλυτο των νικών εκτός έδρας και τι μοναδικό ρεκόρ όλων των πρωταθλημάτων των όμάδων στην Μεσσηνία , για πολλά χρόνια !!!! ( Μοναδικό ρεκόρ ομάδας με νίκες για όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια!!  )  Διαιτητές : Κυριακόπουλος , Ταβουλαρέας , και Λουκάς . .-Ο Αστέρας  αγωνίστηκε στο Δώριο με : Τσουλάκο , Καπόγλη , Τσιλίκο , Κ. Χριστόπουλο , Σταματόπουλο , Βούτσα ( Κουρνέτα) , Βανικιώτη , Γιαννακόπουλο , Μαράϊ , (Χαραλαμπόπουλο ), Φωτεινάκη ( Κάρτσωνα) , Ματθαίος- Λίβας .-  Ο Αστέρας είναι πλέον πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Β΄ τοπικής κατηγορίας προηγούμενος  9 βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό Καλαμάτας που ήρθε  1-1  με την ομόδα Του Ηρακλή Κυπαρισσίας .- , Στα άλλα αποτελέσματα  ο Αστέρας Μικρομάνης  κέρδισε με 3-0 τον Αστέρα Βαλύρας  και ο Ατρόμητος Πλατύ ηττήθηκε  με 3-1  από την ομάδα του Πανθουραϊκού .-
Στο 2ο όμιλο  της Β΄τοπικής κατηγορίας στην κορυφή με 56 βαθμούς  βρίσκοντε η ομάδα της Κορώνης που κέρδισε με 3-1 την ομάδα ΑΟΕΣ Καλαμάτας  , μαζί με την Δόξα  Καλαμάτας επίσης 56 βαθμούς που κέρδισε  3-0 την ΑΕΚ Καλαμάτας .- Στους άλλους αγώνες του 2ου ομίλου Πανιώνιος -Χανδριναϊκό;  3-1 ο Πανιώνιος ακολουθεί με 51 βαθμούς , και Α.Ο. Βέργα - Απόλλων Πεταλιδίου 0-3 .-
ANAΛΥΤΙΚΑ :
1ος όμιλος :
Δώριο -Αρφαρά  0-3 .-
Αστέρας Μικρομάνης - Αστέρας Βαλύρας  3-0 .-
Διαβολίτσι -Νίκη Πλάτης 0-1 .-
Μάνεση -Πάμισος Άριος 3-0 .-
Ηρακλής Κυπαρ. - -Παναθηναϊκός Καλ. 1-1 .-
Άμφεια -Καλό Νερό 1-2 .-
Στο  2ο όμιλο :
Κορώνη -ΑΟΕΣ Καλαμάτας 3-1 .-
Χανδριναϊκός -Πανιώνιος 1-3 .-
Χατζή -ΠΑΟΚ Καλαμάτας  3-9 .-
Α.Ε.Λογγάς - Στενωσιά  5-1 .-
ΑΕΚ Καλαμάτας - Δόξα Καλαμάτας 0-3 .-

Στο Προπαιδικό πρωτάθλημα ΕΠΣΜεσσηνίας στο ποδόσφαιρο στον 1ο όμιλο  Τετάρτη 30/3/2011 :
** Θησέας Καλαμάτας -Αστέρας Αρφαρών  4-2 .- Η ομάδα του Θεσέας είναι πρώτη στη βαθμολογία με 12  βαθμούς .- { 5η αγωνιστική }.- 
Το Σαββάτο 2-4-2011 στο Προπαιδικό :
** Ολυμπιακός Καλαμάτας -Αστέρας Αρφαρών 2-1 .- ( 6η αγωνιστική ).-
Η Ομάδα του Αστέρα Αρφαρών χρεισιμοποίησε του ποδοσφαιριστές : Καράμπελα , Κορομηλά , Η.  Μπούρα , Σουλιμά , Λαγανά , Β. Μπούρα , Δημέα , Καπόγλη , Χαραλαμπόπουλο , Βούλγαρη , Βανηκιώτη , Ζαλαχώρη , Κουτσουμπό , Σακκά , Θεοδωρακόπουλο και Μπαρούνη .-

Στην Α΄ Τοπική της Μεσσηνίας το Σαββάτο 2/4/2011σημειώθηκαν τα αποτελέσματα :
** Ομόνοια Καλαμάτας -Ηρακλής Καλαμάτας  0-3 .-
** Απόλλων Καλαμάτας -ΑΊΑς Καλαμάτας 3-1 .-
** Α.Ο.Φαρραί Καλαμάτας -Ολυμπιακός Καλαμάτας 3-3 .-
Στη βαθμολογία Α.Ο.Φαρραί 52 βαθμούς , Α.Ο.Σπερχογείας 49 βαθμούς , Ολυμπιακός Καλαμάτας 48 βαθμούς , Απόλλων Καλαμάτας  41 βαθμούς , Εθνικός Μελιγαλά μαζί με το Μιλτιαδη Πύργου Τριφυλλίας και Αίαντα  Καλαμάτας με 35 βαθμους ..κ.λ.π. Η Χώρα δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα .-


~* Στα αποτελέσματα της  28ης αγωνιστική του 6ου ομίλου , στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Δ΄Εθνικής στο ποδόσφαιρο σημειώθηκαν  :
 Ολυμπιακός Κεφαλονιάς - Πάμισος Μεσσήνης  0-1 .-
Μεσσηνιακός  - Διαγόρας  Βραχναίϊκων  0-4 .-
Αχαϊκή -Αχιλέας  Καμαρών  2-0  .-
Α.Ο. Κροκεών  -Εράνη Φιλιατρών  0-3 α.α
Ατρόμητος Λάππα -  Αστέρας Αμαλιάδας  0-2 .-
Κυπαρισσία - Σπάρτη  1-3 .-
Ζαβλάνι - Εθνικός Σαγέϊκα  2-1 ./-
Τριταιϊκός Πατρών -Καλαμάτα  3-3 .-
Ρεπό : Αστέρας Μαχαιράδας
** Στην βαθμολογία ΠΣΚαλαμάτα 66 βαθμούς , Αστέρας Αμαλιάδας  50 βαθμούς , Ατρόμητος Λάππα 50  βαθμούς , Σπάρτη  45 βαθμούς  ...κ.λ.π.

** Για την Foot ball League  Β΄εθνική στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Δευτέρα  4-3-2011  :
** Εθνικός Πειραιώς - Εθνικός Αστέρας 0-1 .-^
** Τρίκαλα -ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 .-^

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου