Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο· η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-
Η ευτυχία είναι απλή, σαν τη σκέψη ενός παιδιού .-
~ Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) ~ Όταν δεν έχεις κάνει αυτό που αγαπάς , πρέπει να αγαπάς αυτό που έχεις.- (Σίλερ).-
~ Το μόνο κόσμημα, που δεν υπόκειται σε φθορά είναι η Γνώση.- (Φούλερ).-
~ Εκείνο που γνωρίζουμε είναι μηδανηνό , ενώ εκείνο που αγνοούμε είναι άπειρο .(Λαπλάς).-
~ Είναι σκληρό να αποτύχεις , είναι όμως πιο σκληρό το να μην έχεις δοκιμάσει να πετύχεις. (Θ Ρούσβελτ).- 'Αλλο σκευάσματα και άλλο κατασκευάσματα ,-
`~ Ηγλώσσα της καρδιάς είναι τα μάτια. (Γ.Σανδή).-
~ Ο Ευφυής άνθρωπος αλλάζει γνώμη , ο ανόητος ποτέ.(Στερό).-
~ Η Ζωή είναι όμορφη όταν θέλουμε να την βλέπουμε όμορφη. (stamos).- Οι ιδέες πεθαίνουν όταν σταματήσεις να αγωνίζεσαι για αυτές.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Σημαντικά ....αλλά και Ασήμαντα σήμερα Πέμπτη 04/11/2010 *

Σημαντικά ....αλλά και Ασήμαντα σήμερα Πέμπτη 04/11/2010 :



ΩΡΑ ΑΡΦΑΡΩΝ –ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ …ΤΩΡΑ!

***Ποιους ψηφίζουν οι εταιρείες στοιχημάτων
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010,
Μπορεί ο πρωθυπουργός να αποκαλεί τις επερχόμενες περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές διαδικασία «χωρίς αύριο», απειλώντας με προσφυγή σε εθνικές κάλπες, σε περίπτωση μη ικανοποιητικού αποτελέσματος για το κυβερνών κόμμα, υπάρχουν όμως και αυτοί που αντιλαμβάνονται τις εκλογές ως ευκαιρία πλουτισμού.
Στοιχηματίζουν και αναμένουν τις κάλπες, για να δουν αν τα φαβορί πάνω στα οποία πόνταραν θα τραβήξουν ή αν τα αουτσάιντερ θα κάνουν την έκπληξη, επιβεβαιώνοντας τον άγραφο κανόνα του στοιχήματος, ότι ο «τολμών νικά».
Τις τελευταίες ώρες και ενώ εδώ και μέρες οι δημοσκοπήσεις στη χώρα απαγορεύονται, δεκάδες εταιρείες στοιχημάτων ανά την υφήλιο ποντάρουν στα «καλά άλογα» της κούρσας για τις περιφέρειες και τους δήμους, ευελπιστώντας στο μέγιστο οικονομικό κέρδος και φωτογραφίζοντας εν ολίγοις το πολιτικό σκηνικό που θα αντικρίσει ο πολίτης το βράδυ της έκδοσης των αποτελεσμάτων.
Οι μπούκερς, με γνώμονα το κέρδος, εν είδει δημοσκόπων, προσδιορίζουν τα «γκανιάν» της εκλογικής κούρσας, δίνοντας στα φαβορί χαμηλά ποσοστά αποδόσεων και σε αυτούς που θα προτιμήσουν τα αουτσάιντερ μεγαλύτερο περιθώριο οικονομικής επιτυχίας.
Από την Αττική και την Πελοπόννησο έως την Κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη για τις περιφέρειες και από την Αθήνα και τον Πειραιά έως τη Θεσσαλονίκη και τους άλλους μεγάλους δήμους της χώρας, οι αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων «δίνουν» από νωρίς τους επίδοξους νικητές και αποκλείουν την ελπίδα από τα αουτσάιντερ.
Οι εταιρείες στοιχημάτων, μάλιστα, απαντούν και στο ανοιχτό πολιτικό ερώτημα, αν η χώρα θα προσφύγει στη λύση των εθνικών εκλογών. Σε αυτό το ερώτημα οι μπούκερς δίνουν σαφή απάντηση:
Η πιθανότητα εθνικών εκλογών είναι μηδαμινή, καθώς το στοίχημα δίνει ποσοστό μόλις 1,04 στο ΟΧΙ και 9 στο ΝΑΙ.
Περιφέρειες
Αττική
Μεγάλο φαβορί υπάρχει και είναι ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γιάννης Δημαράς, στον οποίο οι μπούκερς δίνουν χαμηλό ποσοστό κέρδους 1.20, όντας το «σίγουρο» για τη νίκη.
Ακολουθούν ο Γιάννης Σγουρός με απόδοση 4 και ο Βασίλης Κικίλιας με απόδοση στο 10.
Πελοπόννησος
«Γκανιάν» στην περιφέρεια Πελοποννήσου θεωρείται ο Πέτρος Τατούλης, για τον οποίο οι εταιρείες στοιχημάτων προσφέρουν απόδοση 1.40, που θεωρείται από τους ειδικούς ποσοστό νίκης, καθώς πρόκειται για μια περιφέρεια όπου οι βασικοί υποψήφιοι είναι μόλις δύο.
Ο εταίρος υποψήφιος, ο Δημήτρης Δράκος, υπολείπεται σημαντικά, καθώς οι μπούκερς τού δίνουν ποσοστό 2.6.
Ήπειρος
Κλειστό παιχνίδι προβλέπουν οι εταιρείες στοιχημάτων στο ηπειρώτικο ντέρμπι, προσφέροντας στη νίκη του Βαγγέλη Αργύρη ( ΠΑΣΟΚ) 1.70 και στον αντίπαλό του, Αλέκο Καχριμάνη ( ΝΔ) 1.95.
Κεντρική Μακεδονία
Φαβορί ακλόνητο δίνουν οι μπούκερς τον Παναγιώτη Ψωμιάδη με μόλις 1.01 ποσοστό απόδοσης.
Στον Μάρκο Μπόλαρη (12), Κυριάκο Βελόπουλο (100), Θεοδόση Κωνσταντινίδη (1000) και Μιχάλη Θερμόπουλο (2000) οι μπούκερς μάλλον δεν δίνουν το ελάχιστο ποσοστό εκλογικής νίκης.
Για τις υπόλοιπες περιφέρειες, οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν ακλόνητο φαβορί στην Κρήτη (ΠΑΣΟΚ), ενώ στη Θεσσαλία το Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο αναμένουν μάχη, με τα ποσοστά των υποψηφίων να είναι σχετικά κοντά σε αποδόσεις.
Δήμοι
Τρεις είναι οι μεγάλοι δήμοι που δίνουν εν ολίγοις σοβαρά πολιτικά συμπεράσματα και χρησιμοποιούνται από τα κόμματα ως μέτρο πολιτικής υποστήριξης από τους πολίτες.
Τρία είναι και τα ακλόνητα φαβορί που δίνουν οι εταιρείες στοιχημάτων.
Αθήνα
Οι μπούκερς θεωρούν σίγουρο νικητή τον Νικήτα Κακλαμάνη, δίνοντάς του απόδοση φτώχειας, που όμως πολιτικά μεταφράζεται σε απόδοση νίκης. Συγκεκριμένα, ο Κακλαμάνης «παίζεται» στο 1.10, ενώ ο συνυποψήφιός του, Γιώργος Καμίνης, στο 6.
Θεσσαλονίκη
Τον Κώστα Γκιουλέκα (ΝΔ) θέλουν φαβορί οι μπούκερς, δίνοντάς του απόδοση 1.45. Στον Γιάννη Μπουτάρη αντίστοιχα δίδεται ποσοστό 2.45, που του αφήνει μεν ελπίδες νίκης, αλλά του ψαλιδίζει αρκετά τις πιθανότητες.
Πειραιάς Ακλόνητο φαβορί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μίχας, ο οποίος στο στοίχημα παίζεται «γκανιάν» με απόδοση 1.20. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι το απόλυτο αουτσάιντερ με απόδοση 6, ενώ ο Πέτρος Μαντούβαλος ακολουθεί με απόδοση 9. -

***Ο Παπανδρέου για την πράσινη ανάπτυξη
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010,
Χαιρετισμό σε εκδήλωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται το μεσημέρι στο Ζάππειο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο και σε αυτή θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα: «Χτίζοντας το μέλλον» για τα βιώσιμα κτήρια και την πράσινη ανάπτυξη.
Το πρόγραμμα, που θα παρουσιάσει η υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη, εκπονήθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής με την τεχνική και επιστημονική υποστήριξη του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας.-

*** «Επίκεντρό μας ο άνθρωπος»
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010,
Στο κατάμεστο γήπεδο του Σπόρτινγκ μίλησε αργά χθες το βράδυ σε φίλους και οπαδούς του ο υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, Βασίλης Κικίλιας. Διαδεχόμενος τον κ. Σαμαρά στο βήμα αναφέρθηκε στο ανθρωποκεντρικό όραμά του για την περιφέρεια. Ο κ. Κικίλιας μιλώντας για τις νέες ευκαιρίες και τις νέες δυνατότητες της περιφερειακής διοίκησης ανέπτυξε τις απόψεις του και προανήγγειλε ότι θα πρωτοστατήσει στην ίδρυση ενός ξεχωριστού και ειδικού γραφείου για την Περιφέρεια της Αττικής στο κέντρο των εξελίξεων και των αποφάσεων στις Βρυξέλλες.Ο κ. Κικίλιας μίλησε για τη μάχη που έδωσε όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τους αντιπεριφερειάρχες του, γυρνώντας όλες τις γειτονιές και όλους τους δήμους της Αττικής, τη στιγμή που πολλοί τον θεωρούσαν «χαμένο» και ζήτησε από τους φίλους του να δηλώσουν παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής και να βοηθήσουν να πάει παντού το μήνυμα. -

~**Ο γιγαντοβασίλης
Παιδί και φάρμακα: χρησιμοποιήστε τα σωστά και με μέτρο 9 φάρμακα που δεν πρέπει να δώσετε ποτέ στο παιδί σας
Κοριτσάκι 15 μηνών έπεσε από τον 7ο όροφο και σώθηκε Baby survives fall from 7th-floor Paris flat

Ο γιγαντοβασίλης
Posted: 03 Nov 2010 11:35 AM PDT
Αγαπημένο χαμομηλάκι γεια σου, το κείμενο ψηλαφίζει μνήμες σαν κι αυτές, που υγραίνουν τα μάτια και αν δεν προλάβει η ανάστροφη του χεριού, η σταγόνα, το άτιμο, κατρακυλά στο μάγουλο. Το αφιερώνω στη...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Παιδί και φάρμακα: χρησιμοποιήστε τα σωστά και με μέτρο 9 φάρμακα που δεν πρέπει να δώσετε ποτέ στο παιδί σας
Posted: 03 Nov 2010 05:31 AM PDT
Τα φάρμακα μπορούν να ανακουφίσουν από δυσάρεστα συμπτώματα, ενδέχεται όμως να δημιουργήσουν πολύ σοβαρά προβλήματα αν δεν δοθούν σωστά. Τα φάρμακα μπορούν να ανακουφίσουν από δυσάρεστα...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Κοριτσάκι 15 μηνών έπεσε από τον 7ο όροφο και σώθηκε Baby survives fall from 7th-floor Paris flat
Posted: 02 Nov 2010 10:32 PM PDT
Άγιο είχε ένα κοριτσάκι μόλις 15 μηνών που τη Δευτέρα έπεσε από τον 7ο όροφο διαμερίσματος στο ΠαρίσιΤο μωρό, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ έπαιζε με την τετράχρονη αδερφή του, χωρίς να το...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


*** ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!1111

~**Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasNovember 4, 2010 at 2:53am
Θέμα: Δάσκαλος μαθαίνει σταλινικά τραγούδια σε μαθητές του
Δεν σταματάνε με τίποτα, δεν σέβονται τίποτα και πουλάνε την πολιτική “ηρωίνη” τους στα σχολεία, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τους γονείς. Ο καθηγητής Μουσικής στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, εν ονόματι Ευάγγελος Παπαδόπουλος, διδάσκει στους μαθητές της 4ης δημοτικού ένα κομμουνιστικό-σοβιετικό τραγούδι (που μάλλον δεν περιλαμβάνεται στην διδακτέα ύλη…), με τίτλο «Επέσατε θύματα αδέρφια», προκειμένου να το τραγουδήσουν τα παιδιά εν όψει της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου!

http://www.facebook.com/l/c059dPpiNpmmCz4bU8rdWJb0RIw;blackblogofcommunism.com/2010/11/04/%ce%b4%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%b4/
(παρακαλώ κάντε αντιγραφή-επικόλληση το παραπάνω link σε νέο παράθυρο ώστε να μην έχετε προβλήματα)
*** Δάσκαλος μαθαίνει σταλινικά τραγούδια σε μαθητές του Δημοτικού!
Posted by blackblogofcommunism στο Νοεμβρίου 4, 2010
(από την εφημερίδαΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ“)
Δάσκαλος μαθαίνει σταλινικά τραγούδια σε μαθητές του Δημοτικού!
Δεν σταματάνε με τίποτα, δεν σέβονται τίποτα και πουλάνε την πολιτική “ηρωίνη” τους στα σχολεία, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τους γονείς. Ο καθηγητής Μουσικής στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, εν ονόματι Ευάγγελος Παπαδόπουλος, διδάσκει στους μαθητές της 4ης δημοτικού ένα κομμουνιστικό-σοβιετικό τραγούδι (που μάλλον δεν περιλαμβάνεται στην διδακτέα ύλη…), με τίτλο «Επέσατε θύματα αδέρφια», προκειμένου να το τραγουδήσουν τα παιδιά εν όψει της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου! Στο απίστευτο στην κυριολεξία χαρτί που έδωσε στα παιδιά με τους στίχους ο εν λόγω εκπαιδευτικός, «επισημαίνει» ότι «η μουσική αυτή ήταν ο διεθνής θρήνος στην Σοβιετική Ένωση (και όχι μόνο), καθώς και για όλους τους κομμουνιστές του κόσμου (κι εξακολουθεί να είναι). Στην Ελλάδα, στο ΕΑΜ όταν πέθαινε κάποιος σύντροφος, αυτό το τραγούδι τραγούδαγαν στον τάφο του, και όχι τον εθνικό ύμνο, όπως έκαναν στον αστικό στρατό. Αφιερωμένο σε όλους τους πεσόντες κομμουνιστές του κόσμου».Έξαλλοι οι γονείςΦυσικά, όταν οι γονείς είδαν το χαρτί που δόθηκε, ξεσηκώθηκαν και κατέφυγαν στη διευθύντρια του σχολείου, η οποία έκανε αυστηρές συστάσεις στο συνάδελφό της. Οι γονείς ήταν σαφείς ότι αν αυτό το συμβάν επαναληφθεί, θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες για τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό, ο οποίος ανέλαβε αυτόκλητα ρόλο κομμουνιστή ινστρούχτορα. Σημειωτέον ότι στην ευρύτερη περιοχή των ανατολικών προαστίων της Αθήνας, δραστηριοποιείται ένα «κύκλωμα» αριστεριστών εκπαιδευτικών, αλλά και εργαζομένων σε δήμους, προσκείμενων στο μπλοκ της Γένοβας 2001, υπό την προστασία πρώην δημάρχων και άλλων παραγόντων, με ανάλογες αντιλήψεις. Όμως, η παρουσία όλων αυτών έχει γίνει πλέον αντιληπτή, με αποτέλεσμα οι γονείς να είναι πολύ προσεκτικοί και να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς το τι λέγεται και το τι γίνεται μέσα στις σχολικές αίθουσες. Οι γονείς που επικοινώνησαν με τον «ΕΚ» και μάλιστα μας έδωσαν αντίγραφο του κειμένου που μοιράστηκε στα παιδιά, εξέφρασαν την οργή τους για το συμβάν, λέγοντας πως δεν θα ανεχθούν την έκθεση των παιδιών τους στην πλύση εγκεφάλου, από τον προαναφερόμενο εκπαιδευτικό, ο οποίος ενδέχεται να νομίζει πως βρίσκεται στην Κούβα. Μας μίλησαν επίσης οι γονείς για ανάλογα συμβάντα στο παρελθόν, λέγοντας ότι αυτή τη φορά οι αριστεριστές το παράκαναν. Έχουν όμως γνώση οι φύλακες… Το αρμόδιο υπουργείο Παιδείας θα ενημερωθεί άμεσα και θα κληθεί να πάρει θέση για το συμβάν, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Πάντως, το καλύτερο για όλους θα ήταν, δεδομένου ότι οι γονείς είναι στην κυριολεξία έξαλλοι, ο εν λόγω εκπαιδευτικός να απομακρυνθεί και μάλιστα το συντομότερο δυνατό από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου. Αυτό άλλωστε επιθυμούν και οι γονείς, ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο φαινόμενο.-

~**όσα δεν μπόρεσα να πω...όσα δεν τόλμησα...
όσα φύλαξα για μένα...και όσα θέλω να μάθετε...
η σκέψη μου, ή φωνή και η ψυχή μου...
εδώ....

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

λογική.....

είναι ένα κεφάλι
που έχει μέσα λογική
πολύ λογική...
το κούρντισε
και ήταν έτοιμο...
απενεργοποίησε όλα τ άλλα
που εμποδίζουν την λογική
κι έσβησε την οθόνητης ψυχής........ατρόμητο κεφάλι.....
το θαύμασα πόσο
δυνατό ήταν...
όλα τα παράθυρα κλειστά
κέρδισε ...έχασε...
κανείς δεν ξέρει....
Αναρτήθηκε από elli........

~**Ο/Η Δημήτρης Τ. έστειλε μήνυμα στα μέλη του Συνεχίζουμε να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.

Δημήτρης Τ.November 3, 2010 at 8:18am
Θέμα: Δημήτριος Καταρτζής/ Αρχείο περιοδικού "Μή χάνεσαι"
Δημήτριος Καταρτζής: [από τη χρεία να οδηγούμαστε εις τα αναγκαία]"Λοιπόν η φρόνησή μας μάς λέγει πως η πρώτη χρεία μας και τιμή είναι να ξέρουμε καλά τη γλώσσα που συντυχαίνουμε,* την οποία και να τη γράφουμε πάλι έτζι, για να είμαστε λόγιοι και να μπορούμε στη δική μας γλώσσα με τη γλώσσα και το κοντύλι να εκφράζουμε κάθε έννοια με δικές μας λέξεις και όρους, καθώς το κάμνουν όλα τα πεπολιτευμένα έ θνη· αυτό λοιπόν γένεται, όταν η καθαυτό σπουδή μας γένεται σε αυτήνα και κάθε άλλη σπουδή μας για αυτήνα."
http://www.facebook.com/l/312b4cYYudKRT-6UVjwBxgjQtng;eranistis2.wordpress.com/2010/11/03/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CE%B4/
Αρχείο περιοδικού "Μή χάνεσαι"Εφημερίς Σατυροπολιτική. Αθήνα, 14 Ιαν. 1880 – 24 Οκτ. 1883, αρ. φ. 1-598. Ιδιοκτήτης-διευθυντής: Βλάσης Γαβριηλίδης. Άλλος υπότιτλος: Εφημερίς Πολιτικοσατυρική (από το φ. 14)• από το φ. 404 (13 Ιαν. 1883) δεν φέρει υπότιτλο. Κυκλοφορούσε δύο φορές την εβδομάδα (αρχικά), κατόπιν τρεις (από το φ. 180, 30 Σεπτ. 1881) και τελικά τέσσερις (από 16 Νοε. 1882), τετρασέλιδη και από 19 Ιουν. 1880 οκτασέλιδη, δίστηλη, σχήματος 4ου. Τιμή φύλλου: 10 λεπτά. http://www.facebook.com/l/312b4qoMvqObO_5k8gO8kuIr3ZQ;eranistis2.wordpress.com/2010/11/03/%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B7-%CF%87%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%B9-pdf/ .-

** ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ , ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΟ , Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΕΙ .- { Γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης }.-

*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ σήμερα 04/11/2010 :
~**Χθές στην3η αγωνιστική για τοΕυρωμπάσκετ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς - ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ 93-66 .-

***Σήμερα ,04/11/2010 , Europa League :UEFA Γιουρόπα Λίνγκ :
** ΠΑΟΚ - ΒΑΛΕΝΘΑ , 1-0 , (0-0 ).-το γκόλ 70΄ Βιερίνια ,
**ΜΠΡΥΖ - ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ , 0-2 , (0-0) .-
** ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης 1-0 , 0-0).-
~*** ΑΕΚ - ΑΝΤΡΛΕΧΤ 1-1 , (0-0) .-το γκόλ πεν. 43΄ Ισμαέλ Μπλάνκο ,
** ΛΕΧ ΠΟΖΝΑ - ΜΑΤΖΕΣΤΕΡΣΥΤΙ 2-1 .-
** ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 0-0 .-
** ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΝΔΡΙΤΗΣ 1-2 .-
** ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΡΗΣ Θεσσ. 1-0.-
** ΓΑΝΔΗ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΛΙΣΑΒΩΝΝΑΣ 3-1 .-
** ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ - ΛΙΛ 2-1 .-
** ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΙΦ -ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ 3-1 .-
** ΝΤΙΝΟΜΟ ΚΙΕΒΟΥ- ΑΛΚΜΑΑΡ 2-0 .-
** ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΛΕΡΜΟ 3-1 .-
** ΧΑΙΝΤΟΥΚ - ΖΕΝΙΘ 2-3 ,(0-1) .-
** ΑΕΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1-1 , (0-0).-
** ΟΥΝΤΕΝΣΕ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ 2-0 , (1-0 ).-
** ΧΕΤΑΦΕ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 0-3 , (0-1).-
** ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ 0-0 , (0-0).-
** ΑΙΤΧΟΦΕΝ - ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ 3-0 , (2-0).-
** ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 0-0 , (0-0).-
* * ΣΕΒΙΛΗ - ΚΑΡΠΑΤΙ ΛΙΒ 4-0 , ( 3 -0 ) .-
** ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ 3-1 , (1-1).-
** ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΑΠΟΛΙ 3-1 , (0-1).-
** ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΗΣ - ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ 1-2 , (0-0).-
** ΠΟΡΤΟ -ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1-1 , (1-0).-

** **Πέμτη , 04/11/2010: Ευρωμπάσκε 3η αγωνιστική :
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , τα δεκάλεπτα : (16-22) , (39-28 ) ,( 48 -48 ), (72-72) .- , στην παράταη : 85-84 ,
** ΜΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 61-69 .-
** ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 54-67 .-


** ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΕΡΓΑ ΣΕΜΝΑ , ΝΑ ΤΟΝ ΥΜΝΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ .- { Ιωάννης Δαμασκινός }.-

**** APO TA GRAFOMENA MAS STO DIADYKTIO :
~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/10/3010200-10-11-2010.html , Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010 , Aθλητικό Σαββατο- Κύριακο 30/10/200 και 31-10-2010 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/11/112010.html , Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010 Θέματα Υγείας 11/2010 και οι φίλοι μας σήμερα .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/11/02-11-2010.html , Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010 Ψάχνω ,,, Βρίσκω ...Διαλέγω ....Γράφω...Αντιγράφω... κ. π.α. Τρίτη , 02-11-2010
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/11/02-11-2010.html , Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010 Ψάχνω ,,, Βρίσκω ...Διαλέγω ....Γράφω...Αντιγράφω... κ. π.α.Τρίτη , 02-11-2010
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/11/03-11-2010.html , Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010 Ψάχνω.... Βρίσκω ...Διαλέγω ....Γράφω...Αντιγράφω... κ. π.α. 03-11-2010 *

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/10/30102010.html , Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΑΣ … ΕΔΩ… ΒΙΝΤΕΟ 1 … 30/10/2010 , Γνωστοί και φίλοι> .-
http://www.youtube.com/watch?v=ujPflsOkKhI ,



*** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ...ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ : ΚΑΙ ΟΙ ΦΊΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook σήμερα Νοέμβριος 2010 :

~** Γεια σου Stamatios,
Ο Dimokrates σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Dimokrates Kritis
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Dimokrates που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Ελληνικά ΓράμματαΠροσθήκη στους Φίλους

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Ε΄Προσθήκη στους Φίλους

Ευτροφία EytrofiaΠροσθήκη στους Φίλους

Alexios RaphaelidesΠροσθήκη στους Φίλους

'Mar SmileΠροσθήκη στους Φίλους

ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η Maria σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Maria Probidaki
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Maria που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Gewrgiosb KroumbouzosbΠροσθήκη στους Φίλους

Panagiwths VlahodimitrhsΠροσθήκη στους Φίλους

Anna PanagiotouΠροσθήκη στους Φίλους

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας ΒαρβάραςΠροσθήκη στους Φίλους

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΚΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

Andreas LazanasΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Ο ΖΕΡΒΟΣ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ΖΕΡΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του ΖΕΡΒΟΣ που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΠροσθήκη στους Φίλους

Laografikos Omilos Chanion KostantinoupoleosΠροσθήκη στους Φίλους

Panagiwths VlahodimitrhsΠροσθήκη στους Φίλους

Katerina FlogaitisΠροσθήκη στους Φίλους

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΠροσθήκη στους Φίλους

ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΑΚΑΛΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Ο Κέντρο σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Κέντρο Ελληνικής Τέχνης
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Κέντρο που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Πολιτιστικός Σύλλογος ΤΟ ΚΑΣΤΡΟΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑΘΟΡΙΚΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝΠροσθήκη στους Φίλους

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΧΑΙΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

ΛΑΟΓΡΑΦ.ΕΤΑΙΡΕΙΑ Μ.Χ.Μ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣΠροσθήκη στους Φίλους

Politistikos Sillogos NeasIraklias PerinthosΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η Kali σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Kali Ferri B
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Kali που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Gewrgiosb KroumbouzosbΠροσθήκη στους Φίλους

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΠροσθήκη στους Φίλους

Alexios RaphaelidesΠροσθήκη στους Φίλους

ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟΠροσθήκη στους Φίλους

Panagiwths VlahodimitrhsΠροσθήκη στους Φίλους

Γιώργος ΧρισάφηςΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η Anastazia σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Anastazia Kalogeropoulou
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Anastazia που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Panagiwths VlahodimitrhsΠροσθήκη στους Φίλους

Prince Oliver-BandΠροσθήκη στους Φίλους

Γιώργος ΧρισάφηςΠροσθήκη στους Φίλους

Maria DimitropoulouΠροσθήκη στους Φίλους

Giorgos Hraniotis BΠροσθήκη στους Φίλους

Panagioths Vlahodimitrhs AΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Ο/Η Irakliotiko σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Irakliotiko Steki
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**SonicoStamatios, people shared videos with you!

Eulalia Julieta Fernandes Neta commented: muito bonito
Watch video and comment
Chayanne - Dejaría ... Paulo Raimundo Do Nascimento

Marco antonio solis ...Oskar Franco
Save up to 95% on national and international phone calls. USD 5 for free atwww.sonico.com/free-5usd-calling-card * You can call from your mobile
Sonico is a social network where you can organize your life controlling your privacy.You have three profiles: private, public and professional where you can share unlimited pictured, get news, customize your spaces and connect with people you know.Learn more about Sonico hereGetting too much e-mails from Sonico? Change your settings

*** ESTHER SANTANA just sent you a Slide Show with the following message:
¡Mira mi Slideshow!
View Slide Show
Make a new Slide Show
Sent from Slide -- Click here to make a Slide Show from your pictures!

~** Γεια σου Stamatios,
Η Politistikos σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Politistikos Syllogos Newn Syllatwn
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Politistikos που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Πολιτιστικός Σύλλογος Ορφανίου ΚαβάλαςΠροσθήκη στους Φίλους

Angietravel AngieΠροσθήκη στους Φίλους

Oi Filoi Tis ParadosisΠροσθήκη στους Φίλους

Politistikos Sillogos NeasIraklias PerinthosΠροσθήκη στους Φίλους

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΠροσθήκη στους Φίλους

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΧΑΙΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Hi Stamatios, JosÉ Roberto commented a photo you like on Gladys Giraldo's album: "ESPECIALMENTE PARA TI," "estas muiito gata" Check it out at:http://www.sonico.com/login.php?etid=250-byu3z&lk=thGawcpio1ww-cfbXQ0Y7p7aHX79A1FGn7lUltYCIJI.&ar=zM19kxyZc6bMRMXijn8eMaJZIW46d5SRL7y0l3CB%2FjaRjDXjBLze6So%2FGq4Mr8DPePZKIb7Bnn07FxaYPLCfg%2BbsvcYDvUqcjE%2B2lo%2F4sTwp6szmIBBwN1gNX9NO5oI4 Sonico.com ---------------------------------------------- Getting too much e-mails from Sonico?http://www.sonico.com/login.php?lk=Cv--k2UvN3cw-cfbXQ0Y7skqPfAJiPlMrnpRF3sYohs.&ar=26BuNHi9w8PibTGuzQ8gITRTmTi4v57ofHLei6ZVXJjhGAuQiXazJD8P7ODD0At72ZGxxQmkN%2FR84yBNUyhCtOqQKsz5mqQDinEqQG0IbIo4epm4YYB4cM9zuc%2BR7NjYd3q%2FHi%2BPoieedYXQOT0znJcONegzKmPsZJhsXBYlebzezk%2Fv5D9jLVy4R25T0NvXl%2FjfX%2Fsip%2BDdQRO%2F3bL%2B4A%3D%3D

~** Hi Stamatios, Susana Gonzalez has invited you to see a link. Click on the following link to view it:http://www.sonico.com/link_share_activity.php?etid=240-byu3z&s_l=1&l_o=30545431&l_i=25710&lk=PNQlPkMnR1sw-cfbXQ0Y7p7aHX79A1FG9Med1MHvIrw. Sonico --------------------- Getting too much e-mails from Sonico? http://www.sonico.com/login.php?lk=Cv--k2UvN3cw-cfbXQ0Y7nfqky1s2NYacQL_FyTHOzs.&ar=%2BdN2Q%2BLKVNQs%2FwZGrDFO2%2BqLepe6Z1u96t8zTL1J8vUPFtNoZb8Gi0zqoQspWn9Z9y9znH7cpsxfj8xP4gyA9%2FjhsM1GAkuIgJh2OOKPdPYswgPqX2P6IISSvdX6%2F%2B0FHFWh7XB%2BtXlwL3YbaBX1jLCGfHe7R7lG%2BmRW5E3imCI%3D .-

~** Γεια σου Stamatios,
Η Sylvia σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Sylvia Delikoura
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Sylvia που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Natalia DragoumiΠροσθήκη στους Φίλους

Αμαρίλντα ΒαλαβάνηΠροσθήκη στους Φίλους

Glykeria PanathaΠροσθήκη στους Φίλους

Maria KaraxaliouΠροσθήκη στους Φίλους

Alice KatsenouΠροσθήκη στους Φίλους

IliaNa VgsΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Ο/Η Dimitra Liani σας έστειλε ένα μήνυμα.

Dimitra Liani Papandreou E3 Νοεμβρίου 2010 στις 10:01 μ.μ.
Parakalw xanakante mou neo aitima filias sto Dimitra Liani Papandreou F.Autes oi selides F.B.A,B,C,D kai E exoun gemisei me 25.000 filous. Tha me vriskete pleon sto ekto profile mou F.B.F. Euxaristw.

~** Γεια σου Stamatios,
Η Epishmwc σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Epishmwc Treli
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Epishmwc που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

TsikØs Ekc NtiΠροσθήκη στους Φίλους

Devy KiryuΠροσθήκη στους Φίλους

'InoØz टी Και ΧαμογελααΠροσθήκη στους Φίλους

Caspy Queen'aΠροσθήκη στους Φίλους

Iwan くるΠροσθήκη στους Φίλους

Ina SuicidequeenΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Γεια σου Stamatios,
Η Grekomania σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Grekomania Portal
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Grekomania που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Katerina FlogaitisΠροσθήκη στους Φίλους

Katerina GiavridiΠροσθήκη στους Φίλους

Caspy Queen'aΠροσθήκη στους Φίλους

Stavroula KastriniΠροσθήκη στους Φίλους

Irene RaptiΠροσθήκη στους Φίλους

Vasilia FragakiΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΕΦΑ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΕΦΑ που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Oi Filoi Tis ParadosisΠροσθήκη στους Φίλους

Κέντρο Ελληνικής ΤέχνηςΠροσθήκη στους Φίλους

Σύλλογος Γυναικών ΤσαριτσάνηςΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑΘΟΡΙΚΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

Neo MonastiriΠροσθήκη στους Φίλους

Laografikos Omilos Chanion KostantinoupoleosΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Ο/Η Πολιτιστικός Σύλλογο� σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου Ν.Ημαθίας
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του/της Πολιτιστικός Σύλλογο� που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Σύλλογος Γυναικών ΤσαριτσάνηςΠροσθήκη στους Φίλους

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑΘΟΡΙΚΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλης βρύσηςΠροσθήκη στους Φίλους

Neo MonastiriΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ολγα-ΣβωλουΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η Πολιτιστικός σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Πολιτιστικός Όμιλος Το Ρόδι
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Πολιτιστικός που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Oi Filoi Tis ParadosisΠροσθήκη στους Φίλους

Κέντρο Ελληνικής ΤέχνηςΠροσθήκη στους Φίλους

Περιπατος Θεατρικο ΕργαστηριΠροσθήκη στους Φίλους

Σύλλογος Γυναικών ΤσαριτσάνηςΠροσθήκη στους Φίλους

Laografikos Omilos Chanion KostantinoupoleosΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑΘΟΡΙΚΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Γεια σου Stamatios,
Ο Χοροέκφραση σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Χορευτική Ομάδα Χοροέκφραση
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Χοροέκφραση που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Κέντρο Ελληνικής ΤέχνηςΠροσθήκη στους Φίλους

Oi Filoi Tis ParadosisΠροσθήκη στους Φίλους

Σύλλογος Γυναικών ΤσαριτσάνηςΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑΘΟΡΙΚΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

Laografikos Omilos Chanion KostantinoupoleosΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ολγα-ΣβωλουΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η Syllogos Asbestariwtwn σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Syllogos Asbestariwtwn Gonos Giwtas
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Syllogos Asbestariwtwn που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Κέντρο Ελληνικής ΤέχνηςΠροσθήκη στους Φίλους

Σύλλογος Γυναικών ΤσαριτσάνηςΠροσθήκη στους Φίλους

Periodiko HorevoΠροσθήκη στους Φίλους

Oi Filoi Tis ParadosisΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑΘΟΡΙΚΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΧΑΙΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η Vivi σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Vivi Mastralexi A
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Vivi που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Ioanna VennetiΠροσθήκη στους Φίλους

Glykeria PanathaΠροσθήκη στους Φίλους

Maria KaraxaliouΠροσθήκη στους Φίλους

Natalia AnagnostouΠροσθήκη στους Φίλους

Peggy Zina FΠροσθήκη στους Φίλους

IliaNa VgsΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Ο/Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ� σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΄΄Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ΄΄
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του/της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ� που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Κέντρο Ελληνικής ΤέχνηςΠροσθήκη στους Φίλους

Σύλλογος Γυναικών ΤσαριτσάνηςΠροσθήκη στους Φίλους

Oi Filoi Tis ParadosisΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑΘΟΡΙΚΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΧΑΙΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

Neo MonastiriΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Γεια σου Stamatios,
Η Ειρήνη σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Ειρήνη Αϊβαλιώτου
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Ειρήνη που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Natalia DragoumiΠροσθήκη στους Φίλους

Polina Mishailidou CΠροσθήκη στους Φίλους

Βίβιαν Καζά Β΄Προσθήκη στους Φίλους

Θεατρική ομάδα ''Agmen Ignis''Προσθήκη στους Φίλους

Aleka MartzoukouΠροσθήκη στους Φίλους

Zwh LiveΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**H Ειρήνη Αϊβαλιώτου κοινοποίησε έναν σύνδεσμο στον Τοίχο σας. cat is artEυχαριστώ για τη φιλία. Cat is Arthttp://www.facebook.com/l/f45b3jdk10-Aq5vpeNiTCb15aHA;www.catisart.gr/ Γάτες, θέατρο, ζώα, τέχνη, γεύση, σχόλια Για να δείτε τον Τοίχο σας ή να γράψετε στον Τοίχο της Ειρήνη, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1446349692&v=wall&mid=33a9c3cG56358b7cG2540aadG3a&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** H Ειρήνη Αϊβαλιώτου κοινοποίησε έναν σύνδεσμο στον Τοίχο σας. cat is art Cat is Arthttp://www.facebook.com/l/f45b36mqDmZWYo8-wHQPSEsZ5ZA;www.catisart.gr/ Γάτες, θέατρο, ζώα, τέχνη, γεύση, σχόλια Για να δείτε τον Τοίχο σας ή να γράψετε στον Τοίχο της Ειρήνη, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1446349692&v=wall&mid=33a9c0bG56358b7cG2540a92G3a&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςNovember 3, 2010 at 1:26am
Θέμα: Οι Έλληνες... βολευτές.
Ψηφίστηκε σήμερα ο νέος προϋπολογισμός της βουλής, όπου -μεταξύ άλλων- προβλέπει αύξηση των βουλευτικών αποδοχών σε 6.500 Ευρώ (καθαρά) τον μήνα. Την ίδια στιγμή χαμηλόμισθοι και συνταξιούχοι υποφέρουν. Θετική ψήφο έδωσαν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ. Για να ξέρουμε ποιούς (δεν) θα ψηφίσουμε την Κυριακή.-

~** Γεια σου Stamatios,
Η E-tirnavos σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
E-tirnavos Gr
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της E-tirnavos που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Christos B PassiasΠροσθήκη στους Φίλους

Ghosthouselive Athens EΠροσθήκη στους Φίλους

PassPort Χώρος ΠολιτισμούΠροσθήκη στους Φίλους

Spinoy OlgaΠροσθήκη στους Φίλους

Βασιλική Πετρίδου-ΚατσιμπέρηΠροσθήκη στους Φίλους

Electron MusicpowerpointΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η Ntinaki σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Ntinaki Zouzounaki
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Ntinaki που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Diмi Musħrøøм-BΠροσθήκη στους Φίλους

Ntinakoc PeramaΠροσθήκη στους Φίλους

Irena Sliver A'Προσθήκη στους Φίλους

Evi VasilakiΠροσθήκη στους Φίλους

εφη くる γκαρφιλντΠροσθήκη στους Φίλους

Zouzounaki KaterinakiΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η Communauté des Hellènes σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Communauté Des Hellènes d'Aquitaine
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Communauté des Hellènes που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Κέντρο Ελληνικής ΤέχνηςΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑΘΟΡΙΚΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

ΠΑΡΑΣΧΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Parasharaki DemetraΠροσθήκη στους Φίλους

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΕΣΤΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΠροσθήκη στους Φίλους

Πολιτιστικός Σύλλογος ΠρόοδοςΠροσθήκη στους Φίλους

Laografikos Omilos Chanion KostantinoupoleosΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Ο/Η Πολιτιστικός Σύλλογο� σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Πολιτιστικός Σύλλογος κατω καμηλας
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του/της Πολιτιστικός Σύλλογο� που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Κέντρο Ελληνικής ΤέχνηςΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑΘΟΡΙΚΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

ΑνωΟινόη- ΤοΚρασοχώρι- ΟρεστιάδαΠροσθήκη στους Φίλους

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΠροσθήκη στους Φίλους

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΕΣΤΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΠροσθήκη στους Φίλους

Πολιτιστικός Σύλλογος ΠρόοδοςΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η Fédération Hellénique σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Fédération Hellénique de France
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Fédération Hellénique που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Cretalive Ειδησεογραφικό PortalΠροσθήκη στους Φίλους

Κέντρο Ελληνικής ΤέχνηςΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ολγα-ΣβωλουΠροσθήκη στους Φίλους

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

Dimotiki Thleorash OrestiadosΠροσθήκη στους Φίλους

Oi Filoi Tis ParadosisΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Γεια σου Stamatios,
Η Iwanna σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Iwanna Pilixou B
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Iwanna που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Panagiwths VlahodimitrhsΠροσθήκη στους Φίλους

Anna Vissi DΠροσθήκη στους Φίλους

Soula Mixalopoulou CΠροσθήκη στους Φίλους

Γεωργία ΜπάρηΠροσθήκη στους Φίλους

Andreas LazanasΠροσθήκη στους Φίλους

Nasia LoveΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Hi Stamatios, Frank Aguilar commented a photo you like on Gladys Giraldo's album: "ESPECIALMENTE PARA TI," "bonita foto gladys" Check it out at:http://www.sonico.com/login.php?etid=250-byu40&lk=thGawcpio1ww-cfbXQ0Y7qHQ77_shdvlhDg9AzaBBkI.&ar=zM19kxyZc6bMRMXijn8eMaJZIW46d5SRL7y0l3CB%2FjaRjDXjBLze6So%2FGq4Mr8DPePZKIb7Bnn07FxaYPLCfg%2BbsvcYDvUqcjE%2B2lo%2F4sTwp6szmIBBwN1gNX9NO5oI4 Sonico.com ---------------------------------------------- Getting too much e-mails from Sonico?http://www.sonico.com/login.php?lk=Cv--k2UvN3cw-cfbXQ0Y7i_Kt7SHtwSxoO81DB-fxjo.&ar=26BuNHi9w8PibTGuzQ8gITRTmTi4v57ofHLei6ZVXJjqh3VL9%2FOC%2FnGMU4Zq3ZHv0z303w51GCQYi1Fjnbz5SOqQKsz5mqQDinEqQG0IbIo4epm4YYB4cM9zuc%2BR7NjYd3q%2FHi%2BPoieedYXQOT0znJcONegzKmPsZJhsXBYlebxPOWjkbb8H8Zo7SJMSa9X1C%2FitMRxSjmz4Hq4whcVBLA%3D%3D .-

~** Γεια σου Stamatios,
Η Anastasia σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Anastasia Mavri
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Anastasia που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Χρηστος ΝικολόπουλοςΠροσθήκη στους Φίλους

Eleni PetaΠροσθήκη στους Φίλους

Antonis RemosΠροσθήκη στους Φίλους

Fay Xyla AΠροσθήκη στους Φίλους

Evi Droutsa BΠροσθήκη στους Φίλους

Tony Dimitriou BΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η Eudokia σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Eudokia Ευδοκια B
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Eudokia που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Gewrgiosb KroumbouzosbΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ολγα-ΣβωλουΠροσθήκη στους Φίλους

Syllogoskaykasion O Promitheas KalamariasΠροσθήκη στους Φίλους

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΠροσθήκη στους Φίλους

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΠροσθήκη στους Φίλους

Fereikos -helixΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Γεια σου Stamatios,
Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑΘΟΡΙΚΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

ΛΑΟΓΡΑΦ.ΕΤΑΙΡΕΙΑ Μ.Χ.Μ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣΠροσθήκη στους Φίλους

Syllogos Thrakioton BryxellonΠροσθήκη στους Φίλους

Λαογραφική Λαογραφική Λέσχη ΚαρδίτσαςΠροσθήκη στους Φίλους

Politistikos Sullogos KatsikaΠροσθήκη στους Φίλους

Kamari Politistikos Syllogos PastidasΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Ο/Η Christos σας έστειλε ένα μήνυμα.

Christos B Passias5 Νοεμβρίου 2010 στις 12:45 π.μ.
Σε ευχαριστώ θερμά για το αίτημα φιλίας που μου έκανες...Σκοπός του προφίλ μου είναι ναγίνουν περισσότερο γνωστές οι ευεργετικές ιδιότητες μιας υγιεινής και ισορροπημένης εσωτερικής και εξωτερικής διατροφής. Θα βρίσκομαι συνεχώς στη διάθεσή σου ώστε να απαντώ και να αποσαφηνίζω οποιοαδήποτε απορία σου. Η σύσταση του προφίλ από μέρους σου και σε άλλα μέλη θα συμβάλλει στην ενίσχυσή του.Εύχομαι τη καλύτερη δυνατή επικοινωνία μας.Με εκτίμησηΧρήστος ΠασσιάςΕπικεφαλής Σύμβουλος Τμήματος Διατροφής Herbalife Gr
http://www.facebook.com/l/c059d-yH4c6IEQ_lMlHefsE53aw;www.extraxrima.gr .-


~** Γεια σου Stamatios,
Ο Christos σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Christos B Passias
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Christos που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΠροσθήκη στους Φίλους

Mary GrammatikakiΠροσθήκη στους Φίλους

Anna Vissi DΠροσθήκη στους Φίλους

Άννα ΧαλκιάΠροσθήκη στους Φίλους

Zeta Gkouskou BΠροσθήκη στους Φίλους

Γιώργος ΧρισάφηςΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η Maria σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Maria Samiou B
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Maria που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Gewrgiosb KroumbouzosbΠροσθήκη στους Φίλους

ΤΑΞΙΜΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ Press RoomΠροσθήκη στους Φίλους

ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟΠροσθήκη στους Φίλους

Panagiwths VlahodimitrhsΠροσθήκη στους Φίλους

Γιώργος ΧρισάφηςΠροσθήκη στους Φίλους

Maria DimitropoulouΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Η Anastasia A. Manolopoulou θέλει να γίνετε φίλοι στο Facebook.
Anastasia A. Manolopoulou
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Γεια σου Stamatios,
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του ΣΥΛΛΟΓΟΣ που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝΠροσθήκη στους Φίλους

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΧΑΙΟΥΠροσθήκη στους Φίλους

ΛΑΟΓΡΑΦ.ΕΤΑΙΡΕΙΑ Μ.Χ.Μ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣΠροσθήκη στους Φίλους

Πολιτιστικός Σύλλογος ΤΟ ΚΑΣΤΡΟΠροσθήκη στους Φίλους

Dimotiki Thleorash OrestiadosΠροσθήκη στους Φίλους

Laografikosmorfotikos OmilosferrwnorfeasΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

*** TA ANEΚΔΟΤΑ ΜΑΣ σήμερα !!!

~**ΣΤΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ
Ένα κλασσικό αντρόγυνο πηγαίνει στον Ζωολογικό κήπο. Τους βλέπει ο ξεναγός του κήπου και αρχίζει την περιήγηση :- Αυτό εδώ που βλέπετε είναι η κλασσική καμηλοπάρδαλη. Τρώει 5 κιλά φύλλα την ημέρα, η σεξουαλική της πράξη διαρκεί 45 λεπτά και κάνει 1 μωράκι ανά 2 χρόνια.- Τα βλέπεις; Τα βλέπεις; λέει η σύζυγος με ειρωνικό ύφος.- Τα βλέπω, τα βλέπω, απαντάει ο σύζυγος με ταπεινωμένο ύφοςΣυνεχίζει ο ξεναγός :- Προχωράμε παρακάτω. Αυτός εδώ είναι ο μπαμπουίνος. Τρώει 2 κιλά μπανάνες την ημέρα, η σεξουαλική του πράξη διαρκεί 40 λεπτά και κάνει 1 μπαμπουινάκι το χρόνο!- Τα βλέπεις; Τα βλέπεις; ξαναλέει η σύζυγος- Τα βλέπω, τα βλέπω, απαντάει ξανά ο σύζυγος- Προχωράμε παρακάτω, συνεχίζει ο ξεναγός. Εδώ είναι το κλασσικό ελάφι. Τρώει 3 κιλά φύλλα την ημέρα, κάνει 1 ελαφάκι τα 3 χρόνια και η σεξουαλική του πράξη διαρκεί 45 δευτερόλεπτα!- Τα βλέπεις; Τα βλέπεις; λέει αυτή τη φορά ο σύζυγος με δικαιωμένο ύφος.- Ναι! Αλλά κι εσύ τα βλέπεις τα κέρατα; απαντάει η σύζυγος .-

~** Σπίτι δίχως κέρατο , δάσος χωρίς έλατο !!
~** Λίγο κερατάκι άμα φας πιο πολλύ θα μ΄ αγαπάς !!!
~** Το ξένο και το νέο , πιο νόστοιμο και πιο ώραίο !!!
~** Το ξένο πιάτο πιο καλό , αλλά και πιο φαρμακερό !!!

***ΤΟ ΚΟΑΛΑ ΚΑΙ Η ΣΑΥΡΑ
Μία σαύρα περπατάει μέσα στο δάσος και ξαφνικά βλέπει σε ένα δέντρο ένα κοάλα να καπνίζει μπaφους.- Τι κάνεις ρε συ εκεί πάνω; ρωτάει η σαύρα.- Στρίβω και πίνω μπaφους,θέλεις; απαντάει το κοάλα.Ανεβαίνει η σαύρα πάνω στο δέντρο, αρχίζουν στρίβουν, πίνουν, στρίβουν, πίνουν, σε κάποια στιγμή η σαύρα έχει γλαρώσει για τα καλά.- Πάω να πιω λίγο νερό, γιατί κόλλησε το στόμα μου, λέει στο κοάλα.Πάει εκεί κοντά σε μία λιμνούλα και εκεί που σκύβει να πιει, έτσι ζαλισμένη που ήταν, πέφτει μέσα.- Βοήθεια, βοήθεια, θα πνιγώ, αρχίζει να φωνάζει.Την ακούει ένας κροκόδειλος και σκέφτεται "μακρινά ξαδέλφια είμαστε, ας την βοηθήσω". Ετσι την βγάζει από το νερό, και αφού τον ευχαριστεί η σαύρα, την ρωτάει ο κροκόδειλος :- Καλά πώς βρέθηκες μέσα στο νερό;- Να είμασταν με το κοάλα και πίναμε μπάφους, είχα κάνει κεφάλι, ζαλίστηκα και έπεσα.- Μπάφους ε; Αχ και να΄χαμε έναν, λέει ο κροκόδειλος.- Μην ανησυχείς, αρκεί να πας στο κοάλα που είναι στο τάδε δέντρο.Χαρούμενος ο κροκόδειλος, ξεκινάει, πάει στο δέντρο που του είπε η σαύρα και βλέπει το κοάλα να συνεχίζει να καπνίζει. Το κοάλα τον βλέπει, γουρλώνει τα μάτια και του λέει :- Καλά ρε μαλάκα, πόσο νερό ήπιες;

*** ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ
Ένας τύπος βλέπει την γυναίκα του να φοράει ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι, το οποίο είναι και πανάκριβο, και την ρωτάει :- Ρε γυναίκα που το βρήκες αυτό το δαχτυλίδι; Αυτό κάνει μια περιουσία...- Που να σου τα λέω άντρα μου. Εχθές που είχα πάει για καφέ με μια φίλη μου, πάω στην τουαλέτα της καφετέριας που καθόμασταν και τι βλέπω! Μέσα στον νιπτήρα ήταν αυτό το πανέμορφο δαχτυλίδι! Κοιτάζω τριγύρω, δεν βλέπω κανέναν και το πήρα!!!Περνάνε μερικές μέρες και ο τύπος βλέπει την γυναίκα του που γυρνούσε από την βόλτα, να φοράει μια πανάκριβη γούνα.- Τι είναι αυτό ρε γυναίκα; Που την βρήκες αυτή τη γούνα;- Aσε άντρα μου που να στα λέω. Κάνανε λάθος στην γκαρνταρόμπα του μαγαζιού που καθόμασταν με τη φίλη μου και αντί για το παλτό μου, μου έδωσαν αυτή τη γούνα. Χαζή είμαι κι εγώ; Την πήρα και εξαφανίστηκα!Κι ο άντρας :-Τι να σου πω ρε γυναίκα. Είσαι πολύ τυχερή. Εγώ ένα σώβρακο βρήκα στο κρεβάτι μας και αυτό μου είναι μικρό....!


~** ΤΟ ΚΩΦΑΛΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
Ένα ζευγάρι έχει δυο δίδυμα παιδιά, από τα οποία το ένα είναι κωφάλαλο. Μετά από συνεχείς επισκέψεις στους πιο διάσημους γιατρούς, η μάνα δέχεται τη μοίρα τους. Ο πατέρας, όμως, πέφτει σε βαθιά μελαγχολία. Φεύγει από το σπίτι και αρχίζει να γυρνάει ρακένδυτος. Η γυναίκα του με τη βοήθεια ενός συναδέλφου του, τον βρίσκει μετά από μήνες κάτω από μια γέφυρα.- Ρε Κώστα, τι πράματα είναι αυτά που κάνεις; του λέει ο συνάδελφός του.- Τι να κάνω, ρε Τάκη; Το παιδί μου θα μείνει μουγκό και κουφό για όλη του τη ζωή. Με τι κουράγιο να ζήσω;.- Σώπα, ρε! Εγώ ξέρω μια τσιγγάνα, που τα γιατρεύει όλα. Ο Κώστας παίρνει κουράγιο, μαζεύει όλες του τις οικονομίες και πάει να βρει την τσιγγάνα. Αυτή του λέει :- Θα ανέβεις στο βουνό, θα μαζέψεις τσάι και θα το δώσεις καυτό στο παιδί την πιο κρύα νύχτα του χειμώνα. Μετά θα το βουτήξεις 3 φορές στην παγωμένη θάλασσα. Μπορεί να πονέσει, αλλά η γλώσσα του θα πηγαίνει ροδάνι!.Ο Κώστας κάνει ό, τι του είπε η τσιγγάνα. Το πιο κρύο βράδυ του χειμώνα βράζει το τσάι και το δίνει στο παιδί. Μετά, ενώ εκείνο ουρλιάζει από τους πόνους, το παίρνει, το βάζει στο αμάξι και το πηγαίνει στη θάλασσα. Το βουτάει μια, το βουτάει δυο, το βουτάει τρεις οπότε λέει το παιδί :- Μπαμπά είσαι μαλάκας!!!Εκπληκτος, παίρνει το παιδί, το τυλίγει σε μια κουβέρτα, το βάζει πάλι στο αμάξι και ξεκινά για το σπίτι. Μόλις φτάνει, βλέπει τη γυναίκα του στην πόρτα να τον κοιτά με ειρωνικό ύφος :- Τι έγινε; τον ρωτά.- Γυναίκα, δε θα το πιστέψεις! Το παιδί μίλησε! Με είπε μαλάκα!- Καλά σου είπε ηλίθιε, αφού πήρες το άλλο μας παιδί!

*** Η ΠΟΝΤΙΑ ΓΙΑΓΙΑ
Ρωτά η εγγονή τη Πόντια γιαγιά :- Γιαγιά το 69 το έχεις κάνει με το παππού;- Πως είναι δυνατόν κόρη μου, απαντά η γιαγιά, ο παππούς σου πέθανε το 65....!!!

~*** ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ
Ο Κωστίκας γνωστός για τις επιδόσεις του στις γυναίκες, πάει σε ένα μπαράκι να χτυπήσει κανένα "Μωρό" για να περάσει την βραδιά του. Κάθετε στο μπαρ, παραγγέλνει ποτό, ανάβει τσιγάρο και αρχίζει να κόβει κίνηση. Σε μια γωνιά βλέπει μια πανέμορφη κοπέλα να πίνει το ποτό της μόνη. Ρωτάει το μπάρμαν :- Δεν μου λες ρε φίλε το μωρό στην γωνία τι παίζει;Του απαντάει ο μπάρμαν :- Αστα μεγάλε δράμα, η κοπέλα που βλέπεις έχει σοβαρό πρόβλημα, είναι τυφλή.- Σώπα ρε φίλε, τέτοιο μωρό και να είναι τυφλό, τι άδικη που είναι η ζωή...Και μια και δυο την πλησιάζει ευγενικά και την αρχίζει στο ψήσιμο, κατά τις 1 την νύχτα την έχει καταφέρει.- Θα πάμε σπίτι σου, της λέει, να συνεχίσουμε την βραδιά μας;Αφού του απαντάει θετικά η κοπέλα, βγαίνει έξω κρυφά απ' την κοπέλα και παίρνει τηλέφωνο τη γυναίκα του να την ενημερώσει ότι θ' αργήσει. Η γυναίκα του αρχίζει την γκρίνια ότι συνέχεια αργεί, οπότε τις απαντά ο Κωστίκας :- Ασε ρε γυναίκα, πρόβλημα μεγάλο τι να κάνω. Μου έκατσε μια στραβή....!

*** Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
Παντρεύεται ένας ναυτικός και παίρνει μια όμορφη κοπέλα και μάλιστα από έρωτα. Ο καπετάνιος (και κουμπάρος) του, του λέει ότι θα τους πάει στη Βενετία ταξίδι του μέλιτος. Έτσι και γίνεται. Τους αφήνει εκεί και μετά από 3 δρομολόγια πάει να τους βρει και τους βλέπει να μην μιλιούνται! Πιάνει τον κουμπάρο του και τον ρωτάει :- Τι έγινε μωρέ; εσείς ήσαστε μέλι γάλα όταν σας άφησα!- Να τα έκανα θάλασσα! Θες το ξενοδοχείο λιμανίσιο, θες το πολύ το νταλαβέρι το βράδυ, ξεχάστηκα και από συνήθειο της έδωσα πρωί πρωί... 50€- Έλα μωρέ θα καταλάβει! Αμα το συζητήσετε δεν θα έχει πρόβλημα. Ναυτικός ήσουνα, εργένης ήσουνα, έ το τι έκανες πριν όλος ο κόσμος το ξέρει δα!- Δεν το έχει αυτή το πρόβλημα εγώ το έχω!- Γιατί μωρέ!!!- Γιατί κι αυτή πάνω στη νύστα της, μου έδωσε... ρέστα ένα 20€


*** ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ
Μια γριούλα καθώς καθάριζε το φτωχόσπιτο της βρίσκει ένα λυχνάρι. Όπως ήταν μέσα στην σκόνη κάνει να το γυαλίσει. Τότε πετάγεται το τζίνι και της λέει πως θα της πραγματοποιήσει τρεις επιθυμίες. Χαρούμενη η γιαγιά ζητάει να γίνει το φτωχικό της σαν παλατάκι. Χτυπάει τα δάχτυλα του το τζίνι και η καλύβα της μεταμορφώθηκε σε μία εντυπωσιακή βίλα. Ξετρελαμένη η γιαγιά κάνει την δεύτερη ευχή της. Να γίνει πάλι νέα και όμορφη. Ξαναχτυπά τα δάχτυλα το τζίνι και η γιαγιά γίνεται 20 χρονών και κούκλα.- Έχεις μία τελευταία ευχή. Πρόσεξε τι θα ζητήσεις, της λέει το τζίνι.Εκείνη αφού το σκέφτεται καλά λέει :- Είμαι πολλά χρόνια χήρα. Θέλω μία αντρική συντροφιά. Θέλω να κάνεις τον γάτο μου νεαρό άντρα.Χτυπά για τελευταία φορά τα δάχτυλα το τζίνι κι εξαφανίζεται.ο γάτος πλέον είναι ένας πανέμορφος άντρας και η πρώην γιαγιά και νυν καυτή 20άρα τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Τότε ο πρώην γάτος της λέει :- Μάλλον τώρα το μετάνιωσες...- Γιατί να μετανιώσω; απορεί εκείνη.Και εκείνος :- Που με στείρωσες πριν κάτι χρόνια.

*** ΤΟ ΓΚΟΛΦ
Ο Μήτσος ήταν φανατικός παίκτης του γκολφ. Κάθε Σάββατο ξυπνά πρωί-πρωί, παίρνει τα μπαστούνια του από το ντουλάπι, και πηγαίνει στο γήπεδο και μένει εκεί όλη την μέρα. Ένα χειμωνιάτικο Σάββατο ξυπνάει πρωί, παίρνει τα μπαστούνια του από το ντουλάπι, βγαίνει για να πάρει το αυτοκίνητό του, αλλά βρέχει καταρρακτωδώς! Επιπλέον ρίχνει χιόνι μαζί με βροχή και φυσάει δυνατός κρύος βοριάς. Επιστρέφει λοιπόν στο σπίτι και ανοίγει την τηλεόραση να δει το μετεωρολογικό δελτίο. Και μαθαίνει ότι δυστυχώς η ίδια κακοκαιρία θα συνεχίσει όλη μέρα.Έτσι ξεντύνεται ήσυχα-ήσυχα, ξαναχώνεται στο ζεστό του κρεβάτι, χαϊδεύει την γυναίκα του και της ψιθυρίζει :- Ο καιρός είναι φοβερά κακός!Και απαντά κι αυτή :- Καλά το πιστεύεις ότι ο βλάκας ο άντρας μου είναι έξω και παίζει γκολφ;


*** ΟΙ 4 ΝΑΥΑΓΟΙ
4 ναυαγοί ηλικίας 20, 30, 40 και 60 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται 4 καταπληκτικά φωτομοντέλα.Ο 20άρης λέει : Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!Ο 30άρης του απαντά : Καλά μην βιάζεσαι και τόσο...Ο 40άρης προτείνει : Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδίαO 60άρης : Για σταθείτε ωρέ παιδιά . Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού και από εδώ βλέπουμε !!!

***Γεια σου Stamatios,
Η Alexia σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Alexia Arvaniti
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Alexia που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Panagiwths VlahodimitrhsΠροσθήκη στους Φίλους

Alexios RaphaelidesΠροσθήκη στους Φίλους

Mary GrammatikakiΠροσθήκη στους Φίλους

Fay Xyla AΠροσθήκη στους Φίλους

Eleni Siba BΠροσθήκη στους Φίλους

Kostas PashalisΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**** http://messini-mess.blogspot.com/?zx=1e3ffbfca02cb501 , ΠΟΛΙΤΗΣ της Μεσσήνης .-

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΙΛΑ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ :



ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΗΓΑΔΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ :




** Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ :





**~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/10/30102010.html , Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΑΣ … ΕΔΩ… ΒΙΝΤΕΟ 1 … 30/10/2010 , Γνωστοί και φίλοι> .-

http://www.youtube.com/watch?v=ujPflsOkKhI ,



**

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σου..Καλώς σε βρήκα..Το θέμα σου δεν ειναι ένα αλλά πάρα πολλά..σε ποιό απ΄όλα να πρωτοαπαντήσω..μου λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή