Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο· η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-
Η ευτυχία είναι απλή, σαν τη σκέψη ενός παιδιού .-
~ Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) ~ Όταν δεν έχεις κάνει αυτό που αγαπάς , πρέπει να αγαπάς αυτό που έχεις.- (Σίλερ).-
~ Το μόνο κόσμημα, που δεν υπόκειται σε φθορά είναι η Γνώση.- (Φούλερ).-
~ Εκείνο που γνωρίζουμε είναι μηδανηνό , ενώ εκείνο που αγνοούμε είναι άπειρο .(Λαπλάς).-
~ Είναι σκληρό να αποτύχεις , είναι όμως πιο σκληρό το να μην έχεις δοκιμάσει να πετύχεις. (Θ Ρούσβελτ).- 'Αλλο σκευάσματα και άλλο κατασκευάσματα ,-
`~ Ηγλώσσα της καρδιάς είναι τα μάτια. (Γ.Σανδή).-
~ Ο Ευφυής άνθρωπος αλλάζει γνώμη , ο ανόητος ποτέ.(Στερό).-
~ Η Ζωή είναι όμορφη όταν θέλουμε να την βλέπουμε όμορφη. (stamos).- Οι ιδέες πεθαίνουν όταν σταματήσεις να αγωνίζεσαι για αυτές.

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ξένες Δημοσιεύσεις του σήμερα και του χθες 05-06-2010 *

Ξένες Δημοσιεύσεις του σήμερα και του χθες :
** http://www.youtube.com/watch?v=wjSJh5G_Jn0 ,

ΑΘΗΝΑ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ κάθοδος 2010



** http://www.youtube.com/watch?v=Y6q92UC7O5I ,

ΑΘΗΝΑ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2010 στην κάθοδο




~**Ο/Η Γνωμικά Αποφθέγματα έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook.com/l/9a776;Cognosco.gr.

Γνωμικά Αποφθέγμα
ταJune 4, 2010 at 8:25pm
Θέμα: Λαϊκές εκφράσεις και τι σημαίνουν ΙΙ
"Οι καιροί οι μενετοί"

Η φράση του Περικλή που παραδίδει ο Θουκυδίδης σημαίνει ότι οι ευκαιρίες δεν περιμένουν.

ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ

Ειρωνικά χρησιμοποιούμενη σήμερα....Το περιστατικό έγινε επί εποχής Όθωνα και συγκεκριμένα σε μια Πρωτοχρονιά , όταν ο Πλαπούτας ξαφνικά σε ένα τσάμικο , πέταξε το τσαρούχι του ψηλά και πέτυχε τον πολυέλαιο....Ο Κολοκοτρώνης λοιπόν , σαν ειρωνεία που έδειχνε το πόσο αντιβασιλικός ήταν , του είπε : " Σιγά....τον πολυέλαιο"
από τότε καθιερώθηκε ως ειρωνικό , για να δείξουμε κάτι το οποίο μας παρουσιάζεται ως σπουδαίο , αλλά στα μάτια μας φαίνεται μικρό.

ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΝΥΦΗ...
Στην παλιά Αθήνα του 1843, επρόκειτο να συγγενέψουν με γάμο δύο αρχοντικές οικογένειες: Του Γιώργη Φλαμή και του Σωτήρη Ταλιάνη. Ο Φλάμης είχε το κορίτσι και ο Ταλιάνης το αγόρι. Η εκκλησία, που θα γινόταν το μυστήριο, ήταν η Αγία Ειρήνη της Πλάκας. Η ώρα του γάμου είχε φτάσει και στην εκκλησία συγκεντρώθηκαν ο γαμπρός, οι συγγενείς και οι φίλοι τους. Μόνο η νύφη έλειπε. Τι είχε συμβεί; Απλούστατα. Η κοπέλα, που δεν αγαπούσε το νεαρό Ταλιάνη, προτίμησε ν' ακολουθήσει τον εκλεκτό της καρδιάς της, που της πρότεινε να την απαγάγει. Ο γαμπρός άναψε από την προσβολή, κυνήγησε την άπιστη να την σκοτώσει, αλλά δεν κατόρθωσε να την ανακαλύψει. Γύρισε στο σπίτι του παρ' ολίγο πεθερού του και του ζήτησε τα δώρα που είχε κάνει στην κόρη του. Κάποιος όρος όμως στο προικοσύμφωνο έλεγε πως οτιδήποτε κι αν συνέβαινε προ ή μετά το γάμο μεταξύ γαμπρού και νύφης "δε θα ξαναρχούτο τση καντοχή ουδενός οι μπλούσιες πραμάτιες και τα τζοβαΐρια όπου ανταλλάξασι οι αρρεβωνιασμένοι". Φαίνεται δηλαδή, ότι ο πονηρός γερο - Φλαμής ήξερε από πριν, τι επρόκειτο να συμβεί γι' αυτό έβαλε εκείνο τον όρο. Κι έτσι πλήρωσε ο φουκαράς ο Ταλιάνης τα δώρα του άλλου. Από τότε οι παλαιοί Αθηναίοι, όταν γινόταν καμιά αδικία σε βάρος κάποιου, έλεγαν ότι "άλλος πλήρωσε τη νύφη".


ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΡΑΦΙ...
Στην Βυζαντινή εποχή υπήρχε μια συνήθεια, που σώζεται ακόμη σε πολλά μέρη της Ελλάδας , τα παλιά οικογενειακά κειμήλια, να τοποθετούνται σε ράφια για στολισμό. Από τη συνήθεια αυτή προήλθε και η φράση: "αυτή έμεινε στο ράφι"... δηλαδή έχει γεράσει τόσο πολύ, ώστε μπορεί να τοποθετηθεί στο ράφι μαζί με τα παλιά οικογενειακά αντικείμενα.


ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ...
Ακαταλαβίστικα, σε ακατάληπτη γλώσσα. Αβέβαιη η εξήγηση - ετυμολογία της. Ίσως πρόκειται για δυο λέξεις (αλά Μπουρνέζικα) - όπως λέμε αλά Γαλλικά- δηλ. στη διάλεκτο της φυλής Μπουρνού, που ζει σε μια περιοχή του Σουδάν, η οποία για τους περισσότερους είναι ακατανόητη... Κατ' άλλη άποψη, ο αρχικός τύπος της λέξης, που στη συνέχεια παρεφθάρη, ήταν αλιβορνέζικα, δηλ. πράγματα θαυμαστά και ασυνήθιστα που προέρχονται από το Λιβόρνο της Ιταλίας. Σύμφωνα με μια τρίτη εκδοχή, η λέξη σχηματίστηκε από το ιταλικό alla burla, που σημαίνει στ' αστεία. Εκείνος πήγε, τον βρήκε και τον σκότωσε. Έτσι άρχισε μια φοβερή «βεντέτα» ανάμεσα σε δύο οικογένειες, που κράτησε για πολλά χρόνια. Ωστόσο, από το δραματικό αυτό επεισόδιο, που το προξένησε μια ανόητη πρόληψη, βγήκε και έμεινε παροιμιακή η φράση: "Για ψύλλου πήδημα" .

ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ...
Από τον πρώτο αιώνα η επικοινωνία των Ρωμαίων με τον ασιατικό κόσμο, είχε σαν αποτέλεσμα την εισαγωγή πληθώρας γελοίων και εξευτελιστικών δεισιδαιμονιών, που κατέκλυσαν όλες τις επαρχίες της Ιταλίας. Εκείνοι που φοβόντουσαν το μάτιασμα, καταφεύγανε στις μάγισσες, για να τους ξορκίσουν μ’ ένα πολύ περίεργο τρόπο: Οι μάγισσες αυτές είχαν μερικούς γυμνασμένους ψύλλους, που πηδούσαν γύρω από ένα πιάτο νερό. Αν ο ψύλλος έπεφτε μέσα και πνιγόταν, τότε αυτός που τον μάτιασε ήταν εχθρός. Αν συνέβαινε το αντίθετο- αν δεν πνιγόταν δηλαδή- τότε το μάτιασμα ήταν από φίλο, πράγμα που θα περνούσε γρήγορα. Κάποτε μια μάγισσα υπέδειξε σ’ έναν πελάτη της ένα τέτοιο εχθρό με τ’ όνομα του. Εκείνος πήγε, τον βρήκε και τον σκότωσε. Έτσι άρχισε μια φοβερή "βεντέτα" ανάμεσα σε δύο οικογένειες, που κράτησε πολλά χρόνια. Ωστόσο, από το δραματικό αυτό επεισόδιο, που το προξένησε μια ανόητη πρόληψη, βγήκε και έμεινε παροιμιακή η φράση: "Για ψύλλου πήδημα".

ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΟΥΤΙ...
Όταν μετά τα πρώτα χρόνια της βασιλείας του Όθωνα άρχισε να παίρνει μια συγκεκριμένη μορφή η κοσμική ζωή στον τόπο μας και να διοργανώνονται οι πρώτες κοσμικές συγκεντρώσεις, παράλληλα με τις γραφικές δεξιώσεις των ανακτόρων, γεννήθηκε, όπως ήταν φυσικό, το ζήτημα των αμφιέσεων. Υπήρχαν, βέβαια, και εδώ μοδίστρες και ράφτες πεπειραμένοι, αλλά για την κατασκευή ελληνικών στολών, με τα πολύχρωμα και πολύπλοκα κεντήματα και στολίδια.Οι φραγκοράφτες, δηλαδή οι ράφτες που έραβαν σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, φάνηκαν λίγο αργότερα. Αλλά, όπως ήταν φυσικό, οι προτιμήσεις άρχισαν να προσαρμόζονται με τον καιρό στις δυτικές αντιλήψεις περί κομψότητας. Οι παριζιάνικες τουαλέτες και τα λονδρέζικα φιγουρίνια για τους άντρες, άρχισαν να γίνονται πρότυπα για να τα μιμηθούν οι κομψευόμενοι Αθηναίοι και επειδή δεν μπορούσαν να εμπιστευθούν τα ακριβά υφάσματα στις Αθηναίες μοδίστρες, οι πιο πλούσιοι έκαναν τις παραγγελίες τους στην Ευρώπη. Έτσι, ένα ωραίο πρωί έφθαναν ραμμένα ρούχα από το Παρίσι και το Λονδίνο, μέσα σ’ ένα πολυτελέστατο κουτί. Φυσικά, σκεφθείτε το πώς περίμενε καθένας, όταν μάλιστα πλησίαζε κανένας ανακτορικός χορός. Θα φτάσει ή δε θα φτάσει έγκαιρα το κουτί; Όλα, όμως, πήγαιναν θαυμάσια, όταν η Ευρώπη έδινε το παρόν στην ώρα της. Τότε γι’ αυτόν που το περίμενε του «ερχόταν κουτί» και, μάλιστα, αυτά που του ήρθαν και χωρίς πρόβα, τον έκαναν ή την έκαναν «του κουτιού».-


~**Ο/Η Antenna Satellite έστειλε μήνυμα στα μέλη του GATE ANT1.

Antenna SatelliteJune 4, 2010 at 11:49pm
Θέμα: Η σειρά των... "μικρών!
Η σειρά των... "μικρών!

Λίγο πριν την τέταρτη μεγάλη μάχη των "αιωνίων" ο ΑΝΤ1 κάνει ζέσταμα με την μετάδοση του τέταρτου μικρού τελικού. Ο Πανελλήνιος έχει ξεκινήσει και θέλει να ολοκληρώσει μια επική ανατροπή, απέναντι σε ένα Μαρούσι που θέλει μια νίκη για να πάρει αυτό το εισιτήριο της Ευρωλίγκα!

Για τους συνδρομητές στην Αμερική
Πανελλήνιος-Μαρούσι Σάββατο 10.00

Για τους συνδρομητές στην Αυστραλία
Πανελλήνιος-Μαρούσι Σάββατο 24.00

Για τους συνδρομητές στην Ευρώπη
Πανελλήνιος-Μαρούσι Σάββατο 17.00


~**Ο/Η ''Markoy Aggelos'' έστειλε μήνυμα στα μέλη του MARKOU OFICIAL FAN CLUB.

''Markoy Aggelos''January 1, 1970 at 2:00am
(χωρίς θέμα)

~**Έχεις 10 νέα καθημερινά ταίρια

Αυτό το email εστάλη από την εφαρμογή Zoosk.

Γεια σου,

Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα. Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης.

Copyright © 2007-2010 Zoosk, 475 Sansome St, San Francisco, CA 94111 USA.
Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.-

~** Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2010

Η LLumar, o παγκόσμιος ηγέτης των μεμβρανών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και σας κάνει

ΔΩΡΟ 35,00 ευρώ !!!

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί το κύριο όχημα του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού για τα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Φέτος η LLumar, η πρωτοπόρος βιομηχανία μεμβρανών, σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος , γιορτάζει μαζί σας και προσφέρει 35 € έκπτωση σε κάθε τοποθέτηση αντηλιακής μεμβράνης* σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο της οικογένειάς σας

Εκμεταλλευτείτε αυτή την μοναδική προσφορά και κερδίστε καθημερινά από την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου στις μετακινήσεις σας, ενώ ταυτόχρονα συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου!!!

Οι μεμβράνες αυτοκινήτων LLumar:
Μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου
Μειώνουν δραστικά την εκπομπή CO2 (φαινόμενο θερμοκηπίου)
Προστατεύουν από την βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου
Προσθέτουν ποιότητα και ομορφιά στην ζωή σας
Με 20 χρόνια εμπνευσμένης πορείας, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, παραμένουμε ο διαχρονικός και αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς μεμβρανών στην Ελλάδα.
Επισκευθείτε ένα από τα επίσημα LLumar Shops, ενημερωθείτε υπεύθυνα και τοποθετήστε αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό σας.

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

*Η προσφορά δεν συνδιάζεται με άλλες, και ισχύει μέχρι 15 Ιουνίου για τοποθέτηση μεμβράνης σε όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου, εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ .-

~**Ο/Η Ιθύνων Νους έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.

Ιθύνων ΝουςJune 4, 2010 at 10:49pm
Θέμα: Νέα αναφορά του Σημαιοφόρου Τσακάλη
Νέα αναφορά του Σημαιοφόρου Τσακάλη που προειδοποιεί τον ελληνικό λαό ότι ήδη δεχόμαστε εχθρική επίθεση.

Τελικά όταν οι ανώτατοι Αξιωματικοί αμελούν να κάνουν όσα πρέπει αναλαμβάνουν οι νεώτεροι και ίσως τα "αστέρια" και οι "κλάρες" δεν κάνουν την διαφορά, παρά μόνο η ψυχή.

http://www.facebook.com/l/9a776;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/06/blog-post_7406.html .-

~**‎Γεια σου Stamatios,‎

Ζητήσατε πρόσφατα ένα νέο κωδικό πρόσβασης.

Εδώ είναι ο κωδικός επαναρρύθμισης, τον οποίο μπορείτε να εισάγετε στη σελίδα επαναρρύθμισης κωδικού πρόσβασης:

Μπορείτε επίσης να επαρρυθμίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://login.facebook.com/reset.php?email=%40gmail.com&n=4432c39a&s=1

Παρακαλούμε σημειώστε πως το μήνυμα αυτό έχει σταλεί σε όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις επικοινωνίας που σχετίζονται με το λογαριασμό σας. Αν δεν επαναρρυθμίσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, παρακαλούμε αγνοήστε αυτό το μήνυμα.
‎Επισκεφθείτε το http://www.facebook.com/help/?page=174, αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες.‎

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~**Ο/Η Theodore Salonikios έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΡΑΔΙΟ ΔΟΜΙΚΑ - RADIO DOMIKA.

Theodore SalonikiosJune 4, 2010 at 8:01pm
Θέμα: ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΗΜΕΡΟ..ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ..
ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Δ Ω Ρ Ε Α Ν ΔΙΗΜΕΡΟ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ OLYMPUS MEDITERANNEAN ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ
12/06-13/06 KAI TOY HOTELS ON DEMAND ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΟΜΙΚΑ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ "ΡΔ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ" ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ 54660 (0,30ευρω/sms)..ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜAΤΑ......... ΚΑΙ
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ .-

~**Ο/Η Michalis Kalopedis έστειλε μήνυμα στα μέλη του KiprosTV: An initiative to support the Arts & Culture of Cyprus.

Michalis KalopedisJune 4, 2010 at 7:59pm
Θέμα: Rooftop Theater - Now playing on Kipros.TV
Hello everyone - This week on KiprosTV we are featuring an experimental theater group that develops its own plays and authentic scripts through a collective process which includes a series of workshops and multimedia productions.

Click here for the video:
http://www.facebook.com/l/9a776;www.kipros.tv/2010/06/04/rooftop-theater

Thank you for watching and sharing these videos. Its the best way to help our efforts to support the Arts & Culture of Cyprus.

Have a great weekend!

Michalis Kalopedis

~**Η Rafflezia σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ"
την Κυριακή, 6 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. Tzannhs Kontizas, Anastasios Panoy, and 1 other friend are also invited.

Εκδήλωση: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 6 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Κυριακή, 6 Ιουνίου στις 11:30 μ.μ.
Τοποθεσία: Ελεύθερος κοινωνικός χώρος "Στρούγκα" (Δεκελείας 116 Φιλαδέλφεια, Αθήνα)

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=116071391769755&mid=2731912G3dd6e022G1521f26G7&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~**Η Rafflezia σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ"
την Κυριακή, 6 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. Tzannhs Kontizas, Έλλη Καρνέζη, and 1 other friend are also invited.

Εκδήλωση: ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ
'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 6 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Κυριακή, 6 Ιουνίου στις 11:30 μ.μ.
Τοποθεσία: Ελεύθερος κοινωνικός χώρος "Στρούγκα" (Δεκελείας 116 Φιλαδέλφεια, Αθήνα)

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=131740563508151&mid=273157bG3dd6e022G1521d56G7&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~**Ο/Η Νιους ❷❹ Τζι Αρ έστειλε μήνυμα στα μέλη του Διαβάζω και εγώ... http://www.facebook.com/l/9a776;News24.gr.

Νιους ❷❹ Τζι ΑρJune 4, 2010 at 1:44pm
Θέμα: Γινετε συντακτης στο http://www.facebook.com/l/9a776;news24.gr
Αν σας αρεσει να γραφετε και να σας διαβαζουν σας δινουμε το ΒΗΜΑ

Τα δικά σας κειμενα σε ενα απο τα μεγαλθτερα Ελληνικά blogs

http://www.facebook.com/l/9a776;news24.gr

http://www.facebook.com/l/9a776;news24gr.blogspot.com/2009/10/contact.html

news24gr@gmail.com


~**
Λές και ζόυμε σε ταινία..


Καλημέρα ..

Mερικά άρθρα ..επιλογές..

'Oλα ξεκίνησαν απο μία αναγνώστρια του blog troktiko.blogspot.gr όπου στέλνει με e-mail την εξής απορία που είχε..

"Που χάθηκε αυτός βρε;" για τον Κώστα Λαλιώτη μιλάω.Η συνέχεια στο άρθρο..

"Είμαστε ο Ελληνικός λαός"Έχει πολύ ενδιαφέρον..


"Οι πολίτες ανέλαβαν δράση στην πλατεία Χαρίτου!"
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 4-6 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Ο Άλεξ Τζόουνς αιφνιδιάζει τον μασόνο Δαβίδ Γκέργκεν.

Το μυστικό του Φετιχιέ. Ζωντανεύει ο εφιάλτης της Τουρκοκρατίας.

Ένα πράσινο βίντεο που αξίζει να δείτε !

ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ..

Ο Πάπας Βενέδικτος 'χαρίζει' τον Κύριλλο και τον Μεθόδιο στους σκοπιανούς!

Πάνω από 100 συγκλονιστικές φωτογραφίες, από τη θηριωδία των Ισραηλινών στη Γάζα

"Ο Υπ. Άμυνας του Ισραήλ και αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής διεθνούς καταδικάζει τους ακριβιστές!!"

Τhe Greek crisis explained

David Icke Δες τον κόσμο διαφορετικά..Greek subs

Τα ελληνικα πανεπιστημια

Έλληνες στηρίξτε τον Βασίλη Λεβέντη και δεν θα χάσετε!

Καφέδες και αυγά "έφαγε" η Διαμαντοπούλου στo Βόλο

O αντιπρόεδρος της διεθνούς σοσιαλιστικής είναι Ισραηλινός και πρόεδρος ο Παπανδρέου

ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Διαβάστε τι έβαλε στο σπίτι του ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ψωμιάδη, αν σε γιαουρτώσουν, μην παρεξηγηθείς

PlanetX

Teddy Roosevelt και αυτος μασόνος..

O ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ...ΘΑ ΗΘΕΛΕ...

Μοίρα του τουρκικού στόλου θα πλεύσει προς την Α.Μεσόγειο - Δηλώσεις Τούρκου διοικητή

Αποχώρηση από το μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ προτείνει ο Μ. Θεοδωράκης

Ο Μιλόσεβιτς, ο Κάρατζιτς και ο Μλάντιτς δεν είναι Εβραίοι...

Η Ρωσία με την Κίνα προσέφεραν στην Ελλάδα βοήθεια 25 δις αλλά η Ελλάδα (δηλαδή η κυβέρνησή της) την απέρριψε...

ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΕΣ

TO VIDEO ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ !!! ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... «ΕΛΛΗΝΕΣ» - ΕΒΡΑΙΟΙ !!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΡΕ


P Please consider the environment before printing this e-mail !
Το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος και των τυχόν συνημμένων σε αυτό αρχείων είναι εμπιστευτικό και απόρρητο. Σε περίπτωση, που περιέλθει σε σας απόλάθος χωρίς να είστε ο σκοπούμενος παραλήπτης (ή πρόσωπο υπεύθυνο να το παραδώσει σε αυτόν), παρακαλούμε να το διαγράψετε άμεσα από το σύστημά σας και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα. Η αντιγραφή, χρήση ή κοινοποίηση σε τρίτους του μηνύματος αυτού από μη κατονομαζόμενο παραλήπτη αντίκειται στο νόμο.
Confidentiality Warning - Disclaimer: This e-mail contains information intended only for the individual or entity to which it is addressed and may contain confidential material. If the reader of this e-mail is not the intended recipient or the employee or agent responsible for delivering it to the intended recipient, any dissemination, copying or other use of, or taking of any action in reliance upon this e-mail is strictly prohibited. The sender bears no responsibility for any loss, disruption or damage to your data or computer system that may occur while using data contained in, or transmitted with, this e-mail. If you received this e-mail in error, please immediately notify the sender by return e-mail and delete the material from any computer. Any views expressed are personal unless otherwise stated.

Για να προστεθείτε στη ηλ. Ταχυδρομική λίστα του El.GR , ή για να συστήσετε το EL.GR σε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο, παρακαλώ διαβιβάστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον τίτλο “προσθέστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην λίστα διανομής του EL.GR”, στο Hellasxg@gmail.com

To EL.GR είναι μη κερδοσκοπικό, που υποστηρίζει την διατήρηση και μετάδοση του Ελληνισμού και τα ανθρώπινα δικαιώματα του λαού τής Ελλάδος...


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναρτήσεων παρακαλώ να ενημερώσετε με e-mail, ώστε να αφαιρεθείτε από τη λίστα παραληπτών.Ευχαριστώ..


Hellas XG
Blogs. http://hellasxg.blogspot.com/
http://hellasxgtopvideos.blogspot.com/
http://hellasxg.t35.com/
E-mail. hellasxg@gmail.com
Skype. Hellasxg
Twiter. http://twitter.com/hellasxg
Youtube. http://www.youtube.com/user/hellasxg02
NetLog.Hellasxg .-

~**Ο ΓΙΩΡΓΟΣ σας έχει προσκαλέσει στη σημερινή εκδήλωση "ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ". Μπαμπης Πειδης, Θεόδωρος Σιαμάγκας, and 13 other friends are also invited.

Εκδήλωση: ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
'Ωρα Έναρξης: Σήμερα, 04 Ιουνίου στις 11:00 π.μ.
Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 7 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ.
Τοποθεσία: ΛΙΜΑΝΙ ΓΡΙΤΣΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ HOTEL ΝΑΥΣΙΚΑ

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=119185438123634&mid=272b1a1G3dd6e022G151eeceG7&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~**Ο/Η DjAkis Akis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Dj Akis Fan Club.

DjAkis AkisJune 4, 2010 at 9:02am
Θέμα: opa cafe club taxiarxwn 127 protos orofos
Sas perimenw gia ena trelo savvatovrado sto cafe club opa taxiarxon 127 koridalos protos orofos ;)

~**Ο/Η Premieraclub Premiera-club έστειλε μήνυμα στα μέλη του premiera club.

Premieraclub Premiera-clubJune 4, 2010 at 7:37am
(χωρίς θέμα)
το PREMIERA CLUB σε σθνεργασια με το διαφημιστικο γραφειο ΔΙΑΣΗΜΟ σας παροσιαζει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 4-06-2010 την ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΤΩΝ ......
.........................
ΧΡΗΣΤΟΣ -- -- -- ΑΝΤΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑ
CENTRO -- -- -- ΑΝΤΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑ
VEP - ΠΑΝΤΑΖΗΣ - - - - - ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ
COLSOROI - - - - - - - - - ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΑΓΙΟ
ΒΗΧΟΣ - - - - - - - - - - - - ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ
ΔΑΔΙΤΣΟΣ - - - - - - - - - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
ROSINAIL SHOP - - - - - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ
IN MOTO EΠE - - - - - - - PIAGIO GILERA VESPA
MAUSOLEUM - - - - - - - TATOO PIERCING
.....................................................
QUEST STAR - - ΣΤΑΘΗΣ ΞΕΝΟΣ - -
.....................................................
ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ
MONDO DI PIZZA - - - - - - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
GALLIANO CAFFE - - - - - - KAMΑΤΕΡΟ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ CAFFE - - - - MENIΔΙ
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
HOT SNACKS - - - - - - - - ΑΙΓΑΛΕΩ
SALA ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ - - - - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ
....................................
ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ
ΤΗΛ 2105773990

~**Ο/Η 'Skorpideas Fotis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Skorpideas Fotis kai Filoi.

'Skorpideas FotisJune 4, 2010 at 2:30am
Θέμα: Ti kai an exei kalokairi...Egw mesa mou pagwnw!!
Ti kai an exei kalokairi....egw mesa mou pagwnw...
mono to diko sou xeri...an krataw den kruwnw...
pali epese ena asteri...eyxomai na'souna edw...
na mou bgaleis to maxairi...ap'thn kardia na mhn ponw!!!

http://www.facebook.com/l/d809a;www.youtube.com/watch?v=hASLQtqf73E&annotation_id=annotation_913640&feature=iv .-

~**Ο/Η Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.

Kostoulas VassilisJune 4, 2010 at 1:09am
Θέμα: sos - TO HXHTIKO TΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ - sos
Προς πνευματική ωφέλεια, επαγρύπνιση και προετοιμασία προ των γεγονότων που έρχονται σύντομα, παραθέτουμε τα 2 πρώτα αποσπάσματα από τις παραινέσεις του μακαριστού γέροντα Ιωσήφ

Ευχαριστούμε βαθύτατα τον φίλο Ρωμανο για την αξιέπαινη προσπάθειά του.

1ο ΜΕΡΟΣ
http://www.facebook.com/l/d809a;files.christian-orthodox.gr/romanos/elder-iosif-1.mp3

2ο ΜΕΡΟΣ
http://www.facebook.com/l/d809a;files.christian-orthodox.gr/romanos/elder-iosif-2.mp3

Αύριο θα ακολουθήσει και το τρίτο και κυριότερο μέρος

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

~!**Ο/Η ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣJune 4, 2010 at 12:15am
Θέμα: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!
ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ Κ ΦΙΛΟΙ! ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ ΕΩΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΛΑΜΩΝ 36 ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ(ΞΗΡΑ -...... ΤΡΟΦΗ). ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΗΞΗ ΣΑΣ.ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟ Β. ΤΟΥΝΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ - ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000074170760#!/photo.php?pid=10868&id=100000074170760 .-

~**Ο/Η ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ! ΟΧΙ στούς ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ παιδεραστές, ΨΥΧΩΝ και ΣΩΜΑΤΩΝ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣJune 4, 2010 at 12:13am
Θέμα: NASTE OLOI KALA !!!
ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ Κ ΦΙΛΟΙ! ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ ΕΩΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΛΑΜΩΝ 36 ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ(ΞΗΡΑ -...... ΤΡΟΦΗ). ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΗΞΗ ΣΑΣ.ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟ Β. ΤΟΥΝΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ - ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000074170760#!/photo.php?pid=10868&id=100000074170760 .-

~**Ο Γιάννης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΕΙ".

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=124780987553895&mid=272148eG3dd6e022G151aedcG6&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~**Ο Γιάννης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΕΙ".

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=124780987553895&mid=272148eG3dd6e022G151aedcG6&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~** ΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣΣΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ :
Άννα Καραμπεσίνη - Σαρρή γεννημμένη το 1924 στην ΚΩ
& η Ειρήνη Κονιτοπούλου - Λεγάκη σύζυγος του Μιχάλη από την ΝΑΞΟ , γενημμένη το 1931 , είναι δυό νησιωτοπούλες που κράτησαν την παράδοση του Νησιώτικού δημορτικού τραγουδιού .- Είναι δυο μουσικές καλλιτεχνικές φωνές από οικογένειες με μουσικές- καλλιτεχνικές ρίζες .- !!! Πρίν ........ και μετά , ........ Ελένη Κονιτοπούλου κλπ . .....
Έφη Σαρρή ( Άννα και Ετυχία ...) , .......
~** Αιμιλία Χατζηδάκη ( αδελφές) , Σίμονας Καρράς , Νίκος Σπυρόεας , Δόμνα Σαμίου κ.α.

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου