Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο· η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-
Η ευτυχία είναι απλή, σαν τη σκέψη ενός παιδιού .-
~ Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) ~ Όταν δεν έχεις κάνει αυτό που αγαπάς , πρέπει να αγαπάς αυτό που έχεις.- (Σίλερ).-
~ Το μόνο κόσμημα, που δεν υπόκειται σε φθορά είναι η Γνώση.- (Φούλερ).-
~ Εκείνο που γνωρίζουμε είναι μηδανηνό , ενώ εκείνο που αγνοούμε είναι άπειρο .(Λαπλάς).-
~ Είναι σκληρό να αποτύχεις , είναι όμως πιο σκληρό το να μην έχεις δοκιμάσει να πετύχεις. (Θ Ρούσβελτ).- 'Αλλο σκευάσματα και άλλο κατασκευάσματα ,-
`~ Ηγλώσσα της καρδιάς είναι τα μάτια. (Γ.Σανδή).-
~ Ο Ευφυής άνθρωπος αλλάζει γνώμη , ο ανόητος ποτέ.(Στερό).-
~ Η Ζωή είναι όμορφη όταν θέλουμε να την βλέπουμε όμορφη. (stamos).- Οι ιδέες πεθαίνουν όταν σταματήσεις να αγωνίζεσαι για αυτές.

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης Πέμπτη  13  Δεκεμβρίου  2012  :


Το  ποντικάκι  μαζί μας  όπως πάντα  ! :

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα :
*** Με «πάτημα» τη συμφωνία για την τραπεζική εποπτεία συνεδριάζουν οι «27»

«Τα χειρότερα είναι πίσω μας»
Σε θετικό κλίμα οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στις Βρυξέλλες Με ώθηση από την κατ' αρχήν συμφωνία για τον τραπεζικό εποπτικό ρόλο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) προσήλθαν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των «27» στο έκτο και τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για το 2012. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται να επισφραγίσουν τη συμφωνία του Ecofin για την τραπεζική εποπτεία, συζητώντας στενότερες δημοσιονομικές πολιτικές, τον «οδικό χάρτη» για την ολοκλήρωση της οικονομικής και νομισματικής ένωσης, καθώς και θέματα διεύρυνσης. «Τα χειρότερα είναι πίσω μας, όμως φυσικά πολλά πρέπει να γίνουν ακόμη» λέει ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι. -

***  Οι "Χαΐνηδες" στην Καλαμάτα :
 Οι "Χαΐνηδες" στην Καλαμάτα
* Οι "Χαΐνηδες" έρχονται στην Καλαμάτα απόψε για να εμφανιστούν στις 9.30 μ.μ. στη μουσική σκηνή "Σπονδές" με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους.


*** Η Βένα Γεωργακοπούλου για την Αγγέλω :
Η Βένα Γεωργακοπούλου για την Αγγέλω
0 "Η Βέμπο της Μαύρης Θύελλας" είναι ο τίτλος του πολύ ενδιαφέροντος άρθρου της γνωστής Καλαματιανής δημοσιογράφου Βένας Γεωργακοπούλου, το οποίο δημοσιεύεται στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και είναι φυσικά αφιερωμένο στην αείμνηστη Αγγέλω. Η Βένα Γεωργακοπούλου μας μεταφέρει τις δικές της εμπειρίες από τη "Μαύρη Θύελλα" με ιδιαίτερη αναφορά στην "ιστορική φίλαθλο" της Καλαμάτας.

*** Νεραντζιές και πόλη  :
Νεραντζιές  και πόλη
* Η ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ στο αστικό περιβάλλον αρχίζει να είναι πλέον είδος εν… ανεπαρκεία. Ολο και κάποιες πέφτουν θύματα στο βωμό του δομημένου περιβάλλοντος. Μερικές σε δρόμους στο κέντρο της Καλαμάτας κρατάνε ακόμη, πλην όμως οι καρποί τους δεν συγκινούν πλέον κανέναν. Με αποτέλεσμα όταν υπερωριμάζουν -όπως ήδη έχει συμβεί τώρα-, να πέφτουν σε δρόμους και πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα και το θέαμα να μην είναι καθόλου ωραίο, αλλά και να λειτουργούν σαν παγίδες. Ενα πιο συχνό καθάρισμα θα ήταν αναγκαίο!


*** Ξεχειλισμένος κάδος!  :
Ξεχειλισμένος κάδος!
ΜΠΟΡΕΙ τα περιστέρια, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που τραβήχτηκε την Τρίτη, να τη... βρίσκουν μασουλώντας στα σκουπίδια, αλλά σίγουρα το θέαμα του ξεχειλισμένου κάδου στην οδό Πολυχάρους σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Είτε δε μαζεύτηκαν όλα είτε κάποιοι πολίτες εκ των υστέρων επέλεξαν να τα αφήσουν απέξω, πάντως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

 Δημήτρης Πλεμμένος

*** Επίσκεψη στην έκθεση κειμηλίων  :
Επίσκεψη στην έκθεση κειμηλίων
* ΣΤΗΝ έκθεση κειμηλίων των Βαλκανικών Πολέμων στο Πνευματικό Κέντρο βρέθηκαν προχθές οι μαθητές του Α' και Β' κύκλου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καλαμάτας. Εκεί έκαναν επιτόπιο μάθημα ιστορίας, με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς Γιώργο Παπασταθόπουλο και Γιούλα Παπαδοπούλου. Δεν παρέλειψαν πάντως να περάσουν και από το παζάρι του "Χαμόγελου του Παιδιού" στο σιντριβάνι.-  Γιούλα Σαρδέλη

*** Θύμα τροχαίου!  :
Θύμα  τροχαίου!
* ΕΙΝΑΙ σαφές ότι η κολόνα έπεσε -κυριολεκτικά- θύμα τροχαίου, όμως παραμένουν και τα καλώδια, πρόχειρα τυλιγμένα με μονωτική ταινία, αλλά και οι μπετόβεργες να εξέχουν επικίνδυνα από το γρασίδι της νησίδας.

 Θα έπρεπε να έχει γίνει, τόσον καιρό, είτε εγκατάσταση μιας νέας κολόνας είτε αποξήλωση των καλωδίων και των… παλουκιών, τα οποία «καραδοκούν» για τον απρόσεχτο που θα διασχίσει τη νησίδα.
 Προφανώς όμως τίποτα από τα δύο δεν έχει γίνει - άγνωστο για ποιον λόγο…   Βασίλης Γ.Μπακξόπουλος

*** Σκι στον Ταΰγετο  :
Σκι στον Ταΰγετο (βίντεο)
* Ποιος είπε ότι στον Ταΰγετο δεν μπορεί κάποιος να κάνει σκι; Κι όμως το βίντεο που... αλιεύσαμε από την σελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας αποδεικνύει το αντίθετο λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Σχετικό  βίντεο : http://youtu.be/y6SK0uqtOLM  ,
*** Κατά της τριετούς αναβολής εργασιών στο Πάτρα - Τσακώνα ο Λαμπρόπουλος   :
Κατά της τριετούς αναβολής  εργασιών στο Πάτρα - Τσακώνα  ο Λαμπρόπουλος
* Κατά της τριετούς αναβολής έναρξης των εργασιών κατασκευής της Ολυμπίας Οδού στο τμήμα Πάτρα - Τσακώνα τάσσεται με δήλωση ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος, ενώ τονίζει ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετος σε οποιαδήποτε αποζημίωση των εργολάβων. Αναλυτικά στη δήλωση ο κ. Λαμπρόπουλος σημειώνει:

 "Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι αρμόδιοι υπουργοί Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.κ. Κωστής Χατζηδάκης και Σταύρος Καλογιάννης με θέμα την εκτέλεση των μεγάλων οδικών έργων στη χώρα μας ακούσαμε να κάνουν λόγο για καλά νέα και να ευχαριστούν τον διαπραγματευτή κ. Βιδάλη γιατί πέτυχε, όπως είπαν οι κ. υπουργοί, συμβιβασμό με τις τεχνικές εταιρείες ώστε:
 α) Να τους καταβάλει το κράτος λιγότερα χρήματα από αυτά που ζητούσαν ως αποζημίωση και
 β) Να περικόψουν την Ολυμπία Οδό μέχρι την Πάτρα και στην πραγματικότητα να αφήσουν έξω το μεγαλύτερο τμήμα Πάτρα – Πύργο – Τσακώνα, για τεχνικούς λόγους, χωρίς να προσδιορίζονται ποιοι είναι, αλλά και για αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας που όπως είναι γνωστόν αφορούν μόνον τα λίγα χιλιόμετρα στην περιοχή του Καϊάφα.
 Δηλαδή θα τους πληρώσουμε και από πάνω, γιατί δεν ξεκίνησαν ποτέ το έργο, όπως ήταν υποχρεωμένοι να πράξουν από την σύμβαση του 2007.
 Μας είπαν ακόμη οι κ.κ. υπουργοί ότι θα ακολουθήσει και το δεύτερο ημίχρονο που θα είναι οι συζητήσεις με τις τράπεζες. Αφού οι συζητήσεις με τις τεχνικές εταιρείες κράτησαν κοντά τρία χρόνια, με τις τράπεζες πότε θα τελειώσουν;
 Ως βουλευτής Μεσσηνίας απαιτώ από τους κ.κ. υπουργούς:
 - Να διαπραγματευτούν οι ίδιοι και να μην συμφωνήσουν σε καμιά περικοπή ή τριετή κατ’ αυτούς, αναβολή έναρξης των εργασιών του δρόμου, ώστε να μην εκτελεσθεί μόνον το φιλέτο για τις τεχνικές εταιρείες και τις τράπεζες που είναι το Κόρινθος – Πάτρα.
 - Να μην δώσει το κράτος ούτε ένα ευρώ στους εργολάβους.
 Σε ό,τι με αφορά, δεν θα συναινέσω ποτέ στην μη εκτέλεση του συνόλου του έργου και δεν θα ψηφίσω καμιά τροποποίηση της σύμβασης του 2007 και καμιά καταβολή δήθεν αποζημίωσης στις τεχνικές εταιρείες".

*** Πετράκος: "Ντρίπλα" Χατζηδάκη για την Ολυμπία Οδό" :

Πετράκος: "Ντρίπλα" Χατζηδάκη  για την Ολυμπία Οδό"
* Για "ντρίπλα" Χατζηδάκη προκειμένου να παραπλανήσει τους πολίτες σχετικά με την Ολυμπία Οδό, κάνει λόγο σε δήλωσή του ο βουλευτής Θανάσης Πετράκος. Αναλυτικά στη δήλωση ο Μεσσήνιος βουλευτής αναφέρει τα εξής:

 "Η παραπομπή στις καλένδες της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.
 Ο κ. Χατζηδάκης επί 15 μέρες κρυβόταν αρνούμενος να δεχτεί συνάντηση με τους φορείς της Μεσσηνίας παρά τις καθημερινές μας πιέσεις και ερχόμενος στην Βουλή την Τρίτη αρνήθηκε να απαντήσει στις βασικές ερωτήσεις που του έθεσα, «Πότε θα δεχτεί τους φορείς της Μεσσηνίας;» και «Αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι ο δρόμος θα σταματήσει στην Πάτρα;» χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους λέγοντας «ότι κοντεύει να τελειώσει το 1ο ημίχρονο».
 Χρησιμοποιώντας και εγώ ποδοσφαιρικούς όρους, τονίζω ότι ο κ. Χατζηδάκης κάνει ντρίπλα για να παραπλανήσει και εφησυχάσει τους πολίτες της Μεσσηνίας και της Ηλείας, ενώ ουσιαστικά το παιχνίδι το «είχε πουλήσει» πριν την έναρξή του.
 Αυτή την ώρα χρειάζεται ένα πλατύ μέτωπο της αυτοδιοίκησης και των φορέων όλων των νομών της Πελοποννήσου για να απαντήσουμε δυναμικά και μαζικά ότι ούτε οι ντρίπλες του κ. Χατζηδάκη περνάνε, ούτε θα σταματήσουμε τον αγώνα.
 Απαιτούμε και διεκδικούμε όλο το φυσικό αντικείμενο του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα".

*** Βίντεο από την ορκωμοσία αποφοίτων της ΣΤΕΓ του ΤΕΙ Καλαμάτας

http://youtu.be/YMPJE2SvNo0  ,


***Φωτογραφίες από την ορκομοσία  στο  ΤΕΙ  Καλαμάτας  2012 :
Φωτογραφίες από την ορκωμοσία αποφοίτων της ΣΤΕΓ του ΤΕΙ ΚαλαμάταςΒίντεο από την ορκωμοσία αποφοίτων της ΣΤΕΓ του ΤΕΙ Καλαμάτας

***

*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ  :

ΚΙΜΚΙ    -  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   78-77 .- ^
 1ο  10΄λεπτο : 21-14 , Ημίχρονο : 46-393η περίοδος : 61-59 , .-
**Οι διαιτητές του ματς: Χοσέ Ραμόν Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία)
** Η 12άδα του ΠΑΟ: Μπράμος, Πάνκο, Ματσιούλις, Λάσμε, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Κίτσεν, Μπανκς, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σχορτσανίτης και Σκορδίλης.
~* Η αρχική πεντάδα του ΠΑΟ: Ματσιούλις, Λάσμε, Τσαρτσαρής, Κίτσεν και Διαμαντίδης.
 **  Η 12άδα της Κίμκι: Όγκουστιν, Φριντζόν, Κόπονεν, Βιάλτσεφ, Λόντσαρ, Ρίβερς, Μόνια, Χοστόφ, Ζουκανένκο, Πλάνινιτς, Ντέιβις και Νίλσεν.

~*
και της Κίμκι: Όγκουστιν, Ρίβερς, Μόνια, Πλάνινιτς και Ντέιβις.   ** Το πρόγραμμα της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας έχει ως εξής:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου
Κίμκι (Ρωσία)-Παναθηναϊκός  (Ελλάδας)  78-77 (46-39).- ^
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία)-Καντού (Ιταλία)  77-69 .- ^
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  {Στίς βαθμολογίες δεν  υπολογίζονται οι σημερινές και αυριανές συναντίσεις }.-
                        Ν-Η Β.
Παναθηναϊκός 6-3 15*
Ρεάλ Μαδρίτης 6-3 15*
Κίμκι 5-4 14*
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 4-5 13
Καντού 3-6 12
Ολίμπια Λιουμπλιάνα 3-6 12

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)
Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία)-Σαλόν (Γαλλία)
Σιένα (Ιταλία)-Προκόμ Τρεφλ (Πολωνία)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Η Β.
Μακάμπι Τελ Αβίβ 7-2 16*
Μάλαγα 7-2 16*
Σιένα 5-4 14*
Άλμπα Βερολίνου 4-5 13*
Σαλόν 3-6 12
Προκόμ Τρεφλ 1-8 10

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου
Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 21:00
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)
Κάχα Λαμποράλ (Ισπανία)-Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ (Κροατία)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Η Β.
Ζαλγκίρις 7-2 16*
Ολυμπιακός 7-2 16*
Αναντολού Εφές 5-4 14*
Κάχα Λαμποράλ 3-6 12
Αρμάνι 3-6 12
Τσεντεβίτα 2-7 11

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Μπεσίκτας (Τουρκία)-Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία)
Μπάμπεργκ (Γερμανία)-Παρτιζάν (Σερβία)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Η Β.
Μπαρτσελόνα 9-0 18*
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 8-1 17*
Μπεσίκτας 4-5 13*
Παρτιζάν 2-7 11
Λιέτουβος Ρίτας 2-7 11
Μπάμπεργκ 2-7 11

* Έχουν προκριθεί στη φάση των «16»
Οι όμιλοι της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα θα διαμορφωθούν ως εξής:
5ος Όμιλος 6ος Όμιλος
1ος 1ου ομίλου 1ος 2ου ομίλου
1ος 3ου ομίλου 1ος 4ου ομίλου
2ος 2ου ομίλου 2ος 1ου ομίλου
2ος 4ου ομίλου 2ος 3ου ομίλου
3ος 1ου ομίλου 3ος 2ου ομίλου

Αναντολού Εφές (Τουρκία) ως 3η 3ου ομίλου Μπεσίκτας (Τουρκία) ως 3η 4ου ομίλου
4ος 2ου ομίλου 4ος 1ου ομίλου
4ος 4ου ομίλου 4ος 3ου ομίλου

* Φέτος, δεν θα υπάρξει διαδικασία κλήρωσης πριν τη φάση των «16» και είναι προκαθορισμένο σε ποιον από τον 5ο και τον 6ο όμιλο (από οκτώ ομάδες σε κάθε έναν) θα τοποθετηθούν στο "Top-16" οι ομάδες που προκρίνονται, ανάλογα με τον όμιλο και τη θέση που έχουν καταλάβει. Η φάση των «16» θα αρχίσει στις 27 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Απριλίου, με κάθε ομάδα να δίνει 14 αγώνες σ' αυτή τη φάση (round-robin format), για πρώτη φορά φέτος. Την πρόκριση στα πλέι οφ που θα διεξαχθούν από τις 9 έως και τις 25 Απριλίου (στις 3 νίκες) θα εξασφαλίσουν οι τέσσερις πρώτοι από κάθε όμιλο.

*** Για  το  κύπελλο  Ελλάδας   χθές  και  σήμερα :
12/12/2012 Βέροια - Θρασύβουλος 0 - 0   .- ^
12/12/2012 Καλλιθέα - Αρης Θεσσαλονίκης  3 - 1  .- ^
12/12/2012 Ολυμπιακός Βόλου Ατρόμητος 1 - 1  .- ^
12/12/2012 Λάρισα  - Αστέρας Τρίπολης 0 - 0  .- ^
13/12/2012 Πλατανιάς Χανίων  -  Αναγέννηση Καρδίτσας 3 - 1 .- ^
13/12/2012 Καβάλα  - ΑΕΚ 0 - 0   .- ^
13/12/2012 Εθνικός Γαζώρου  -  Ξάνθη     1-1 .- ^
13/12/2012 Ακαδημία Πλαταμώνα   -  ΠΑΟΚ    1-3  .- ^

*** Ετοιμος παρουσιάστηκε ο πρίγκιπας Φεϊζάλ με τις αμφιβολίες να παραμένουν :
Ακόμα και αύριο 28 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟ


Την πρότασή του για την απόκτηση του πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρουσίασε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρίγκιπας Φεϊζάλ.
Σε αυτή τόνισε ότι έχει ήδη καταθέσει σε ειδικό λογαριασμό 28 εκατ. ευρώ, τα οποία μπορούν να έρθουν με μια κίνησή του σε ελληνική τράπεζα, εφόσον γίνει δεκτή η πρότασή του.
 Έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα το χτίσιμο του νέου γηπέδου, μίλησε για άμεση ενίσχυση και 40 εκ. ευρώ σε ορίζοντα 2.5 ετών και τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο.
***

***
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 :

~* http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/12/1-2012.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 .-
~* http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012 , Ημερήσια εκδρομή στην Πάτρα εορτασμός Αγίου Ανδρέα 30/11/2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/01-02-2012.html  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 01 και 02 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Όμορφα και ωραία γράφοντας Αντιγράφοντας , Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012 , .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/12/03122012.html  , Το Δευτεριάτικο αγιάζι στην ενημέρωση 03/12/2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/12/03-2012.html  , Το αγιάζι ενημέρωσης την Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Της Τρίτης το αγιάζι στην ενημέρωση 04/12/2012 .-
 ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/12/04-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/12/05-2012.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 05 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2012 .-
 ~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) : Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου 2012 .-
~*** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/12/07-2012.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης μας Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2012 .-
 ~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/08-2012.html  , Στο αγιάζι της ενηγμέρωσης του Σαββάτου 08 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/08-09-2012.html?spref=fb  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 08 και 09 Δεκεμβρίου 2012
 ~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/09-2012.html  , Στην ενημέρωση της Κυριακής 09 Δεκεμβρίου 2012 ,-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/12/to-10-2012.html  , To αγιάζι της Δευτέρας στην ενημέρωση 10 Δεκεμβρίου 2012
 ~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/12/t-11-2012.html , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/12-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/13-2012.html ,  Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης Πέμπτη  13  Δεκεμβρίου  2012 .-
~**


*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
 ~ http://www.youtube.com/stamos01  , =2194 video.-
 ~ http://www.youtube.com/stamatios01  , =441video.-
 ~ http://www.youtube.com/vlasiskal  , = 420 video.-

ΜΕΝΟΥΜΕ .. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ... ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΖΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ :
~** ΠΛΑΤΥ ΒΟΥΝΙ ΣΥΡΟΥ P1030804.MP4 :
http://youtu.be/AbocehwrEd0 ,~*** Πηγή Κολέθρα Εύβοιας P1030812.MP4 :
http://youtu.be/XC-jR_X4R1I ,~*** ΚΕΡΚΥΡΑ παλιά πόλη :
http://youtu.be/ZnjZscoK6HI ,*** Κ. ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ στον ΠΑΟΚ P1030816.MP4 :
http://youtu.be/69u7KCeSF88 ,

~** ΣΚΥΡΟΣ Λαογραφία P1030819.MP4 :
http://youtu.be/AoV7PD-IaR8 ,~** Γέφυρα λίμνης ...P1030820.MP4 :
http://youtu.be/oA_UtJOwPCU ,~** ΕΛΛΗΝΙΚΟ ή Μουλάτσι Αρκαδίας P1030817.MP4 :
http://youtu.be/zj0Jvm1c4JU ,~** ΚΙΛΚΙΣ αρχαιολογικός χώρος P1030818.MP4 :
http://youtu.be/E3k3e7r382o ,~** Ονειρούπολη Δράμας P1030822.MP4 :
http://youtu.be/6qGBrl9EaQQ ,~** ΠΡΕΒΕΖΑ Μουσείο P1030821.MP4 :
http://youtu.be/tD5ZIU-B-jA ,** TA  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ  :

*** http://platykalamatasmessinias.blogspot.com/  , ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ .


*** * http://messiniaka.blogspot.com/  ,
*** http://www.arxaiaithomi.gr/  , ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ .-

*** http://lyrasi.blogspot.com  / , ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΛΥΡΑΣ

*** http://lyrasi.blogspot.com/  , ΒΑΛΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ .-

*** http://valira-messinias.pblogs.gr/  , ΙΘΩΜΑΤΑ .-

*** http://eklisval.blogspot.com/  , Η ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ – ΒΑΛΥΡΑΣ .-

*** http://dimmerop.blogspot.com/  ,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΡΟΠΗΣ .-

*** http://vlasiosarfara.blogspot.com/  , ΒΛΑΣΗΣ ΑΡΦΑΡΑ .-

~** http://www.aetosmess.blogspot.com/  , ΑΕΤΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

*** http://thamyrisvalyra.blogspot.com/  ,ΘΥΜΑΡΙΣ ΠΟΛ.ΣΥΛ. ΒΑΛΥΡΑΣ .-

*** http://familykormas.blogspot.com/  ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΡΜΑ .-

*** http://dsval.blogspot.com/  , ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΑΛΥΡΑΣ .-

*** http://lampainalezimessinias.blogspot.com/  ,ΛΑΜΠΑΙΝΑ – ΛΕΣΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://meropitopik.blogspot.com/  ,ΜΕΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://ithominews.blogspot.com/  , ΙΘΩΜΗ ΝΙΟΥΣ .-

*** http://notosspor.blogspot.com/ , ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ .-

*** http://storyval.blogspot.com/  , ΒΑΛΥΡΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ .-

*** http://culutreval.blogspot.com/  ,ΒΑΛΥΡΑ –ΠΟΛΚΙΤΙΣΜΟΣ .-

*** http://valped.blogspot.com/  , ΒΑΛΥΡΑ –ΕΚΠ.-ΠΑΙΔΕΙΑ .-

*** http://messiniasblogs.blogspot.com/  , ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ .-

*** http://lykeiomeligala.blogspot.com/  , ΓΥΜΝΑΣΙΟ –ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ .-

*** http://dipanoskaltsis.blogspot.com/  , ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ .-

*** http://megalopoli.blogspot.com  /, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ .-

*** http://valta-trifilias.blogspot.com  / , ΒΑΛΤΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ .-

*** http://pyrgostrifylias.blogspot.com/  , ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ .-

*** http://snsstamoskal.blogspot.com/  , ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2 .-

*** http://anodorio.blogspot.com/  , ΑΝΩ ΔΩΡΙΟ –ΣΟΥΛΙΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://messiniwn-ithi.blogspot.com/  , ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΗΘΗ .-

*** http://trifylianews.blogspot.com/  , ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ .-

*** http://www.mmess.gr/  . ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://www.immspartis.gr/  , ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ .-

*** http://www.inathos.gr/athos/el/  , ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ .-

*** http://www.inathos.gr/athos/el/   , ΚΕΦΑΛΙΝΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://giannislinardos.blogspot.com/  , ΓΙΑΝΝΗΣ Ε. ΛΙΝΑΡΔΟΣ .-

*** http://xalkia.blogspot.com/  , ΧΑΛΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://kdavilla.blogspot.com/  , ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΔΑΒΙΛΛΑΣ .-

*** http://www.terapad.com/  , ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://davillas.blogspot.com/  , ΚΕΦΑΛΙΝΟΥ –ΔΑΒΙΛΛΑΙΟΙ .-

*** http://oriniithomi.blogspot.com/  , ΖΕΡΜΠΙΣΙΑ – ΚΕΦΑΛΙΝΟΣ- ΡΕΥΜΑΤΙΑ .-

*** http://tzeferemini.blogspot.com/  , ΒΑΛΥΡΑ-ΤΖΕΦΕΡΕΜΙΝΙ .- http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2011/10/2011.html#!/2011/10/2011.html  .- ARFARA KALAMATAS .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου